Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Büyük Bomba! Emre Belözoğlu sonrası o da geliyor...

Emre Belözoğlu yeniden Fenerbahçe forması giyebilir. Sarı lacivertlilerin eski futbolcusunu kadrosuna katması bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2019 10:09

Emre Belözoğlu yeniden Fenerbahçe forması giyebilir. Sarı lacivertlilerin eski futbolcusunu kadrosuna katması bekleniyor.

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi sona eriyor. 38 yaşındaki futbolcu, kariyerini eski kulübü Fenerbahçe'de tamamlamak istiyor. Sarı lacivertliler de eski kaptanını yeniden kadrosunda görmek istiyor. Taraflar arasındaki sözleşmenin kısa süre içinde imzalanması bekleniyor.

Fenerbahçe 4 sezon önce anlaşması sona eren Emre Belözoğlu ile sözleşme yenilememiş, milli futbolcu da Medipol Başakşehir'le anlaşmıştı.

Beşiktaş'ın 1 numaralı teknik direktör adayı Abdullah Avcı için Fenerbahçe de devreye girdi.

EMRE İLE BİRLİKTE GELİYOR İDDİASI 

Fenerbahçe'de sürprizler Emre Belözoğlu ile sınırlı değil...

Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre Ersun Yanal'la yollarını ayırıp Abdullah Avcı'yı teknik adamlık koltuğuna oturtmak için düğmeye basan Sarı- Lacivertli yönetim mutlu sona yaklaşıyor.

Bu gelişme Abdullah Avcı'nın Sarı- Lacivertli takıma gelme ihtimalini de artırdı. Öte yandan tecrübeli hocanın dün Beşiktaş'la görüştüğü ve yapılan teklife olumsuz yanıt verdiği ifade ediliyor.






Yorumlar