Anasayfa /  Foto Galeri

Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket şoka uğrattı!

Müge Anlı'da gündem olan Büyükşen cinayeti sonunda çözüldü ve katiller belli oldu. Katillerin yanlış eve girdiği ortaya çıktı ve Necla-Metin Büyükşen çiftini katilleri tutuklandı. Müge Anlı'ya ailesinin katilini bulmak için katılan Osman Büyükşen ve Büşra Büyükşen sosyal medyadan paylaşım yapmaya devam ediyor. Ailenin kızı Büşra Büyükşen cinayet günü dipçik ile yaralanmıştı. Büşra Büyükşen'in son olarak sosyal medyadan yaptığı anket şoke etti...

Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket şoka uğrattı! - Sayfa 1

Türkiye günlerce Büyükşen cinayetini konuştu. Müge Anlı'da masaya yatırılan korkunç olay 3 yıl sonra çözüldü. Kiralık katillerin yanlış eve girdiği ortaya çıkan olayla ilgili zanlılar tutuklandı. Çifte cinayetin tek tanığı Büşra Büyükşen ve Osman Büyükşen sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Ağabeyi ile fotoğraf paylaşan Büşra Büyükşen şok bir anket yaptı. İşte ayrıntılar...

Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket şoka uğrattı! - Sayfa 2

Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert ile birlikte tanıdığı Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı.

Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket şoka uğrattı! - Sayfa 3

Müge Anlı ve ekibi canlı yayında korkunç cinayeti aydınlatmak için yoğun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükşen'in sinir krizi geçirdiği ve Müge Anlı'nın gözyaşlarını tutamadığı anlar, yürek burkmuştu.

Cinayetin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen katilin bulunmaması çocukları gözyaşlarına boğarken Müge Anlı ise programda mehir cinayeti olarak geçen konunun aydınlatılmasını sağlıyor.

Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket şoka uğrattı! - Sayfa 4

Konya'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. 21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı.

Canlı yayında o çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Türkiye'nin konuştuğu olayda aydınlatılmaya çalışılıyor.