EKİM 2020 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları Ekim ayına girer girmez burcunuza gerçekleşecek olan bir Dolunay var ve bu Dolunay ile birlikte ilişkileriniz üzerinden kendinizi değiştirmek için adımlar atacaksınız. Hedefleriniz ve hayallerinizle ilgili kararlar alabilir ve sizi aşağı çeken durumlara son verebilirsiniz. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte iş hayatınızda beklediğiniz gelişmeleri elde edebileceksiniz. 23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçiş yapıyor ve alacaklar verecekler borçlar ve kredilerle ilgili konular gündeminizi meşgul edecek gibi  duruyor.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay sizleri psikolojik anlamda biraz etkileyebilir. Kendinizi yalnızlaştırmak ve içinize dönemk isteyebilirsiniz. Ruhsal veya bedensel bir sağlık sorununuz varsa bu süre içerisinde çözümünü bulabilirsiniz. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte hayattan keyif aldığınız konular artabilir eğer ebeveynseniz çocuğunuzla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte ilişkilerinize odaklanmaya başlayacaksınız.İş ortaklığı yapmayı düşünüyorsanız bu süre içerisinde değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay sizleri arkadaşlık konularında sizi biraz zorlayacak gibi duruyor. Uzun zamandır sorun yaşadığınız bir arkadaşınız varsa bu süre içerisinde ilişkinizde kopmalar yaşayabilirsiniz.Aynı gün Venüs'ün de Başak burcuna geçmesi ile ailevi konuları ön plana alacaksınız. Ev almak ev satmak veya taşınmak gibi istekleriniz varsa bu süre içerisinde adımlar atabilirsiniz. 23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte sağlığınıza ve günlük hayatınıza odaklanmaya başlayacaksınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte iş ve kariyer hayatınızla ile  ilgili sizi zorlayan ve aşağı çeken ne varsa bitirme kararı alabilirsiniz. İşinizden memnun değilseniz bu süre içerisinde işinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte iletişim gücünüz ve kendinizi ifade etme şekliniz güçleniyor. Şehirlerarası yolculuklar gündeminize gelebilir.23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız ve flörtleriniz hareketlenecek. Yeni kişilerle tanışabilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte eğitim ve yurtdışı konuları ile ilgili size sıkıntı yaratan konuları sonlandırabilirsiniz. Yolculuklarla ilgili gelişmeler hayatınızda yer almaya başlayacak. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda şansınız artmaya başlayacak. 23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte ailevi konulara odaklanmaya başlayacaksınız. Ev alım satım işleriniz varsa bu süre içerinde istediğiniz ev karşınıza çıkabilir. Ev değiştirmeyi düşünmüyorsanız evinizi dekore edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte parasal konularda alacak,verecek,borç alıp verme gibi konularda sizi sıkıntıya sokan konuları sonlandırabileceksiniz. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kişisel bakımınıza ve kendinizi güzel hissetmeye odaklanacaksınız. 23 Ekim tarihinden itibaren Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte iletişim konularına odaklanacaksınız.Kendinizi doğru ifade etmek sizler için çok önemli olacak.İşinizden kaynaklı şehirlerarası seyahatler söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte ilişkilerle ilgili bitişler ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa artık bitirip yeni kararlar ve başlanıçlara doğru ilerlemek isteyeceksiniz. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kadınlarla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda şansınız artacak. Gelir gider dengenizi kontrol etmek isteyecek ve işinizden elde ettiğiniz gelir yeterli değilse bu süre içerisinde artışlar meydana gelebilir.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte sağlığınızla ilgili uzun zamandır çözemediğiniz kronik bir rahatsızlığınız varsa Dolunay'ın etkisiyle çözüm bulabilirsiniz. İş hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili sizi rahatsız eden durum ve olayları sonlandırmak isteyeceksiniz. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte arkadaşlarınız ve dostlarınızla olan iletişiminiz kuvvetlenecek. 23 Ekim' de Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte kendinize ve hedeflerinize odaklanacak ve ilişkilerinizi güçlendireceksiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte aşk hayatınızda yaşadığınız sorunları bitirmek adına adımlar atmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır ilişkiniz varsa ve sorunlar yaşıyorsanız ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz. Aynı günVenüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınızda parlayacaksınız. 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte psikolojik olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.Hem beden hem de ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sürece geçiş yapacaksınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte ailevi konularda çözemediğiniz konular varsa Dolunay'ın etkisi ile çözüme kavuşturabileceksiniz. Aynı zamanda ev almak ev satmak için harekete geçebilirsiniz.Aynı gün Venüs'ünde Başak burcuna geçmesi ile birlikte eğitim hayatınızda şans sizden yana olacak. 23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte dostluk ve arkadaşlık ilişkileri bir hayli güçleniyor olacak. Ve onlarla daha çok zaman geçirmek sizlere iyi gelecek.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte akrabalar, kuzenler ve kardeşler ile ilgili size uzun zamandır sorun yaratan konuları çözümü kavuşturabilirsiniz. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte alacaklar verecekler,borçlar ve krediler ile ilgili konularda şans sizden yana olacak. 23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte iş ve kariyer hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmak ve kendinizi göstermek sizler için çok kolay olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Koç burcu Dolunay'ı ile birlikte parasal konularda sizi sıkıntı yaratan değiştirmek istediğiniz ne varsa bu süre içerisinde değiştirebiliyor olacaksınız. Aynı gün Venüs'ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerden yana çok şanslı bir dönem sizleri bekliyor olacak.İş hayatınızda kurmak istediğiniz bir ortaklık varsa adımlar atabilirsiniz. 23 Ekim tarihinde Güneş'in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte eğitim hayatınız ve yurtdışı bağlantılı konularda şans sizden yana olacak.Kendinize hedef koymuş olduğunuz konularla ilgili rahatlıkla ilerleyebileceksiniz.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar