TEMMUZ 2020 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları temmuz ayı kariyer hayatınız ve aile yaşamınız çokça gündeminizde olacak. 5 Temmuz tarihinde meydana gelecek olan Ay tutulması sizlere kariyer hayatınızda, patronlarla olan ilişkinizde değişimler olabileceğini gösteriyor.İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysanız iş değişikliği düşünebilirsiniz. Ay boyunca ailenizle olan iletişiminiz, ebeveynlerle ilgili konular gündeminizde olacak .22 Temmuz'dan itibaren Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız hareektlenecek.Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkiniz yoksa bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 5 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte yurt dışı ile ilgili konular gündeminizi gelecek. Eğer yutdışıyla iş yapan ve sorunlar yaşan bir Boğa burcuysanız bu dönemde sorunlara nokta koyabilirsiniz.A ynı zamanda kapınızı yeni fırsatlar da  çalabilir ancak fırsatları değerlendirmek için 13 Temmuz'a kadar beklemenizi tavsiye ederim. 22 Temmuz tarihinden itibaren Güneş Aslan burcuna geçiyor ve sizlerin odak noktasına ailevi konulara çeviriyor. Ailenizle olan iletişiminizin arttığı, omnlarla zaman geçirmekten keyif aldığınız hatta belki onlarla tatile gideceğiniz ve mutlu olacağınız bir zaman sizleri bekliyor. Ayrıca evini değiştirmek isteyen bir Boğa burcuysanız önünüze güzel fırsatlar gelebilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte parasal konular fazlaca gündeminizde olacak. Alacaklar, verecekler, krediler,borçlar ile ilgili konular gündeminizde olacak. Elinize geçecek olan bir parayla uzun zamandır olan bir borcunuzu sonlandırabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde işinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak için de fırsatlarınız olacak. 22 Temmuz tarihinden itibaren Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor. Yolculuklarınızın, insanlarla olan iletişiminizin artacağı bir zamana giriş yapıyor
olacaksınız. Ticaretle uğraşan bir İkizler burcuysanız fırsatlar kapınızı çalacak.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte ilişkilerinizde hareketlenmeler olabilir. İlişkisinde sorunlar yaşayan Yengeç burçları ilişkilerindeki sorunları çözmek için adımlar atabilir veya sonlandırma kararı alabilirsiniz.
Ortaklığı olan bir Yengeç burcuysanız ve aranızda anlaşmazlıklar varsa ortaklığı bitirme kararı alabilirsiniz. 22 Temmuz tarihinden itibaren Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor. Parasal konularda istediğinizi elde edemediğinizi düşünüyorsanız veya işinizden elde ettiğiniz geliri
az buluryorsanız parasal konularda kazanç fırsatları önünüze gelebilir. Yeni fırsatları değerlendirmek için 13 Temmuz tarihinden sonra adımlar atmanızı tavsiye ederim

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte günlük rutinleriniz değişecek. Beslenme düzeni veya uyku düzeni bozuk olan bir Aslan burcuysanız bu süreçte hayatınızı düzenleme sağlıklı yaşamak için spora veya diyete başlayabilirsiniz.
Bu süre içirisinde dikkat etmeniz gereken iş hayatınızda yaşamış olduğunuz stresi abartmayarak sağlığınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. 22 Temmuz tarihinden itibaren Güneş Aslan burcuna geçiyor ve sizleri adeta parlatıyor. Girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilecek ve gözleri üzerinize toplayacaksınız.


BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu süreçte sorunları çözmek adına konuşmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız ise ilişkiyi artık sonlandırma kararı alabilir. Ama ilişkisi olmayan bir Başak burcuysanız bu süreçte yeni insanlar tanıyabilir, yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. 22 Temmuz tarihinden itibaren Güneş Aslan burcuna geçiyor ve sizleri ruh sağlığınız ve bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz
yönünde uyarıyor. Özellikle bu süreçte arkadanızdan iş çevirmek isteyenleri fark edebilirsiniz ama bunu fark ederken ruh sağlığınızı bozmamalısınız.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte ailevi konular gündeminizde olacak. Uzun zamandır ailenizde çözümlenememiş bir konu varsa Ay tutulması ile birlikte artık çözüme kavuşabilir. Ev değişikliği yapmak isteyen bir Terazi
burcuysanız bu süreçte önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ancak ev almak, ev satmak veya değiştirmek isteyen bir Terazi burcuysanız 13 Temmuz tarihinden sonra adım atmanızı tavsiye ederim. 22 Temmuz tarihinden itibaren Güneş Aslan burcuna geçiyor ve sizleri şans getiriyor olacak. Arkadaşlık,dostluk ilişkileriniz güçlenebilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz.Aynı zamanda işinizden elde etmiş olduğunuz gelir bu rüe içerisinde
artabilir.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte kardeşler, kuzenler, akrabalar ile olan iletişiminiz artacak.Uzun zamandır devam eden, netliğe kavuşamamış konular tutulmanın da etkisiyle artık netliğe kavuşabilir. Şehirlerarası iş yapan, ticaret yapan bir Akrep burcuysanız iş hayatınızla ilgili konularda hız kazanacak. 22 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor ve sizlerin kariyer hayatını, hedeflerinizi destekliyor. İş hayatınızda kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilecek, hedeflerinizi gerçekleştirmek adına çok şanslı olacaksınız. Aynı zamanda bu süreçte evlenmek isteyen Akrep burçları içinde fırsatlar meydana gelecek.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte parasal konular gündeminizi gelebilir. Gelir gider dengenizi tartacak ve yetersiz bulduğunuz noktada yeni arayışlara geçeceksiniz. Ay tutulması da bu alanı tetikleyerek artık eksik olanı görmenizi sağlayacak.Tek dikkat etmeniz gereken konu 13 Temmuz tarihine kadar sürecek olan Merkür retrosu olacak. O tarihe kadar  yeni adım atmamalı sadece fırsatları gözden geçirmelisiniz. 22 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor ve yurt dışı ile ilgili bağlantılarınızı hızlandıracak. Aynı zamanda eğitim hayatı devam eden bir Yay burcuysanız güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.Yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu süreç sizler için çok uygun olacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte her anlamda değişim sizler için geliyor. Hedefleriniz,ilişkileriniz, karakteriniz her konuda sizi geliştirip, fark edemediklerinizi tutulmaın etkisi ile fark edebileceksiniz. Özellikle bunu farkındalığı ilişkileriniz üzerinden deneyimleyeceksiniz. 22 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor ve parasal konulara odaklanmanızı sağlayacak. Gelir gider dengeniz, varsa borçlarınız ile ilgili yeni fırsatlar ve adımlar atabileceksiniz. Mahkeme konularında, miras konularında yeni gündemler meydana gelebilir.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte ruhsal ve bedensel sağlığınız önem kazanıyor. Arkanızdan dönen bazı olaylar ve dedikodular bu dönemde önünüze gelebilir. Konuştuğunuz sözlere ve sır verdiğiniz insanlara dikkat etmeli
güvenmediğiniz insanlara sizler için önemli olan şeyleri paylaşmamaya özen göstermelisiniz. 22 Temmuz tarihinde Aslan burcuna geçecek olan Güneş sizlere ilişkiler konusunda şans getiriyor. İlişkisi olan bir Kova burcuysanız bu süreçte ilişkinizi ciddiyete taşıyabilir hatta evlenme kararı alabilirisiniz. İş hayatınızda ortaklık kurmak, ortak işler yapmak içinde şanslı olacaksınız.


BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları 5 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte arkadaşlık, dostluk ilişkilerinizde sınavlardan geçecek hatta bazı dostlarınızın maskesinin düştüğünü göreceksiniz. İşinizden elde etiğiniz gelirden memnun değilseniz bu  süreçte iş değiştirmek veya yeni gelir kapıları elde etmek isteyebilirsiniz. Ancak yeni adımlar atmak için 13 Temmuz tarihinde sonra harekete geçmenizi tavsiye ederim. 22 Temmuz tarihinde Güneş'in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte günlük rutinleriniz, iş hayatınız ve sağlığınız sizler için önem kazanacak. Daha çok çalışmak isteyeceksiniz. Ancak daha çok çalılırken kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

Yorumlar