AĞUSTOS 2020 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları aşk dolu bir ay sizleri bekliyor. Aşk hayataınızın, flörtlerinizin hareketlendiği, insanların beğenisini üzerinizde topladığınız, Güneş gibi parlayacağınız bir Ağustos sizleri bekliyor. Bu ay yeni insanlarla tanışmak, kendinize yeni hobiler edinmek, hayattan keyif aldığınız noktaları arttırmak için bir çok fırsat sizlerin önüne gelecek.İlişkisi olan bir Koç burcuysanız ilişkinizi bir adım daha ileriye götürebilir ve birlikte geçirdiğiniz zamanların kalitesi artabilir.İlişkisi olmayan bir Koç burcuysanız yeni ve güzel ilişkilere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınızla ilgili de yeni gelişmelere açık olduğunuz bir ay içerisinde olacaksınız. Bu ay en çok dikkat etmeniz gereken konuşmalarınızda ego yapmamalı ve hep benim dediğim olacak tarzda iletişim kurmamalısınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları Ağustos ayında aile hayatınız ve ev yaşamınız sizin odak noktanız olacak.Ailenizle olan iletişiminiz artacak, ebeveynlerinize ayırmanız gereken zaman biraz daha artabilir, anne ve babanızın sizden bazı beklentileri olabilir. Evde zaman geçirmek, kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.Evinizi dekore etmek, veya konforunuzu arttırmak için de bir takım adımlar atabilirsiniz.Ev almak, ev satmak isteyen bir Boğa burcuysanız da bu konularda önünüze yeni fırsatlar gelebilir.İnsanlarla iletişim kurarken, yeni kararlar alırken bencilce hareket etmekten kaçınmalısınız.İstemeden de olsa karşınızdaki kişileri kırmaya açık olacabilirsiniz bu durum sizin ikili ilişkilerinizde sorun yaratabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları Ağustos ayında yakın akrabalar, kardeşler, kuzenlerle ve komuşularla ilgili bir takım yeni gelişmelere açık olacaksınız. Bu yeni gelişmeler uzunca zamandır hallolmayan bir konunun çözülmesi olabileceği gibi, yeni bir konunun gündeme gelmesi de olabilir. Bu etkinin nasıl çalışacağı sizin bireysel haritanızın aldığı etkiler ile belli olur.Sorun yaşadığınız kişilerle ile yaptığınız konuşmalara dikkat etmez ve fevrice hareketlerde bulunursanız haklıyken haksız duruma düşme riskiniz olabilir. Aşk ve ilişkilerinizde gel gitler
duygusal karmaşalar olabilir ama bu sadece geçici bir durum olduğu için kendinizi rahat bırakır ve akışta kalırsanız olayların kendiliğinden rahatladığını görebileceksiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları Ağustos ayından parasal konular, alacaklar, verecekler ve gelir gider hesapları sürekli olarak hayatınızın odak noktasında olacak. Ne kadar kazanıyorum? Acaba bu kazancımı nasıl arttırabilirim? Yeni iş imkanları mı araştırsam? gibi sorular sürekli olarak
kafanızın içinde dönüp duracak. Para kazanmak adına bir çok fırsat önünüze gelecek ancak dikkat etmeniz gereken konu ise yeni bir iş kuracaksanız, veya mevcut iş hayatınızla ilgili değişimler yapacaksanız fevri ve aceleci davranmamalı özellikle yaptığınız işlerde egonuza yenik düşmemelisiniz. Konuşmalarınızda kendinizi özgüvenli bir şekilde ortaya koymak isterken insanlar tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu ay içerisinde lüks  harcamalar yapmamaya ve bir şey alırken ihtiyacınız olup olmadığına dikkat etmelisiniz.


ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları Ağustos ayında Güneş sizlerin burcuna geçiyor ve sizleri adeta bir Güneş gibi parlatmaya geliyor. Hayata bakış açınız, hedefleriniz, kariyeriniz, iş hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili yep yeni kararlar alabileceğiniz bir ayda olacaksınız. Ben nerede olmak istiyorum, hedeflerim ve başarmak istediklerim nelerdir sorularını kendinize soracak ve bulduğunuz cevaplar doğrultusunda kendinize yeni yol haritaları çizebileceksiniz.Yeni adımlar atarken ve verdiğinizi yeni kararları hayata geçirirken egolu davranmamaya her şeyin en iyisini ben bilirim şeklinde davranmamaya özen göstermelisiniz.Aşk hayatınızda da gözlerin üzerinizde olacağı ve enerjinizi bir hayli yükseleceği bir ay sizleri bekliyor olacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları Ağustos ayında biraz daha içinize çekilmek isteyeceğiniz, kendinizi yalnızlaştıracak,zaman zaman ise geçmişte yaşamış olduğunuz bir takım korku ve düşüncelere odaklanacaksınız. Bu içe dönmeleri çok abartmalı, kendinizi değiştirmek ve
dönüştürmenin yollarını aramalısınız. Kendinizi kurban psikolojisine sokar ve yaşamış olduğunuz olayları abartırsanız kendinizi hem bedenen hem de ruhen sarsarsınız. Aşk hayatınızda ise artık yeni adımlar ve değişiklikler isteyecek ve ilişkinizde varlığınızı daha çok
ortaya koymak isteyeceksiniz.Tek dikkat etmeniz gereken konuşmalarınızda bencil bir imaj çizmemek olacak.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları Ağustos ayı sizler için çok sosyal bir ay olacak gibi görünüyor.Bol bol gezeceğiniz, sosyal çevrenizi genişleteceğiniz etkiler söz konusu. Yeni ortamlara girebilir ve girmiş olduğunuz ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz.Tanışmış olduğunuz bazı kişilerle aranızda aşk anlamında yakınlaşmalar da söz konusu olabilir. Ağustos ayıİşinizden elde etmiş olduğunuz geliri arttırmanın yollarını arayacağınız da bir ay olacak.Yeni iş fırsatları veya mevcut işten elde edilen geliri artırmak için fazlasıyla çalışacak ve önünüze gelen fırsatları değerlendirebileceksiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları Ağustos ayı sizler için kariyer konuları, hedefler ve toplumsal statüyü merkezinize getirecek. İş hayatınızda olan hedeflerinize ulaşmak için neler yapabileceğinize odaklanacaksınız. Bu süre içerisinde patronlarınızla olan iletişiminize de ekstra dikkat  etmelisiniz. Fevri konuşmalar, egolu konuşmalardan uzak durmalısınız. Her şeyin iyisini ben bilirim tavrında olursanız mevcut işinizde sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Aynı zamanda Ağustos ayı içerisinde ebeveynlerinizin de size normalden daha fazla ihtiyaçları olabilir ve ekstradan onlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları Ağustos ayı sizlerin hayata bakışı, doğru bildiklerinizi değiştirmek için geliyor. Bugüne kadar inanıp, savunduğunuz ne varsa sorgulamaya ve kendinize yeni ufuklar ve farkındalıklar yaratmaya başlayacaksınız. Yurtdışına gitmek isteyen bir Yay burcuysanız
yeni ay ile birlikte hayatınıza yurtdışı bağlantılı konular girebilir. Yeni bir dil öğrenmek istiyorsanız Ağustos ayı eğitimlere başlamak adına çok doğru bir zaman olacak.Ticaretle uğraşan Bir Yay burcuysanız şehirler arası hatta yurtdışı ticaretiniz hızlanabilir. Aceleci olmamaya ve fevri davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.İlişkilerinizde ise değişken durumlardan kaynaklı stres ve gereksiz kuruntulara açık olacaksınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları Ağustos ayı ile birlikte parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili bir takım konular gündeminizi meşgul edebilir. Unuttuğunuz bir borcunuz varsa önünüze çıkabilir veya yeni bir borca girmek, kredi çekmek isteyebilirsiniz Dikkat etmeniz gereken konu ise ödeyemeyeceğiniz borçlara girmemek olacak.Bu dönemde harcamalarınızı kontrol etmeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Gelir gider hesabı yapmanız ve bütçe planlaması yapmanız gerekebilir.Özellikle ailenizle birlikte oturup konuşmanız gereken maddi konular varsa bu ay içerisinde önünüze çıkabilir. Eğer bir miras bekliyorsanız beklediğiniz haberleri bu ay içerisinde alabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları Ağustos ayı sizin odak noktanızı ikili ilişkilere çevirecek.Evliyseniz eşinizle, ilişkiniz varsa partnerinizle veya bir iş ortaklığınız varsa ortağınızla ilgili gündemleriniz bir hayli yoğun olacak gibi görünüyor. İkili ilişkilerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilir ve atacağınız yeni adımlarla ilişkinize yeni boyutlar kazandırabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir ortaklı kurmak istiyorsanız bu süreci değerlendirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken atmak istediğiniz adımların eksisi veya artısını oturup detyalıca düşünmek olacak. Fevri ve aceleci kararlar vererek işleri aceleye getirebilir ve bazı önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.


BALIK BURCU:

Sevgili Balık burcu Ağustos ayı sizler için iş, kariyer, çalışma ağırlıklı bir ay olacak gibi duruyor. İş yoğunluğunuz sorumluluklarınız artabilir. Daha çok çalışmak isteyebilir ve daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Ancak bunu yaparken ruhsal ve bedensel sağlığınızı korumaya özen göstermeniz gerek. İşlerin yoğunluğu sizleri yorabilir ve verimliliğinizi düşürebilir. Besleneme ve uyku düzeninizi korumaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda olan gel gitli haller bir süre daha devam edecek.Ancak unutmayın ki siz ne kadar net olursanız evrende size o kadar net bir şekilde geri dönecektir. Hayatla ilgili ne istediğinize karar vermeli ve aldığınız yeni kararları sabırla düzene oturtmalısınız.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar