8 ŞUBAT 2021 - 14 ŞUBAT 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte dostluk,arkadaşlık ve sosyal çevre ilişkileri önem kazanıyor olacak. Uzun zamandır sorun yaşadığınız bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırırken, bazı arkadaşlarınız aracılığı ile yeni çevrelere girebilirsiniz. Aynı zamanda hedefler ve hayallerinizle ilgili güzel fırsatlar önünüze gelecek ancak değerlendirirken merkür retrosu unutmayarak dikkatli adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte iş,kariyer ve hedefleriniz ile ilgili konular gündemde olacak. Bu dönemde işiniz ve hedeflerinizle ilgili yeni adımlar atmanızı gerektirecek bir takım durum ve olaylar söz konusu olabilir.Yeni adımlar atmadan önce merkür retrosunu unutmamanızı tavsiye ediyorum.Eğer yeni başlangıçları yapmak için imkanınız varsa Merkür retrsounun bitimini beklemenizi tavsiye ederim. Mevcut iş hayatınızda ise hayalini kurduğunuz fırsatlar karşınıza çıkmaya başlayabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte eğitim hayatı, yurtdışı bağlantılı konular gündeminizde olacak. Eğitim hayatı olan bir İkizler burcuysanız bu dönemde yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar önünüze gelebilir. Ancak merkür retrosu içerisinde olduğumuz için yeni bir eğitime başlamak yerine yarım kalmış eğitimlere devam etmek sizin için daha iyi olacaktır. Aynı zamanda uzaklarla, yurtdışı ile ilgili konularda, yabancı dille bağlantılı konularda gelişmeler olacak.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte alacak, verecek, borçlar, bankalar, sigortalar ve evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konular gündeminizde olacak. Yeniay'ın etkisiyle birlikte elinize maddi anlamda fırsatlar geçebilir ve aynı zamanda miras konuları da gündeminizde olabilir. Evliyseniz eşinizin eline geçecek olan bir para olabilir veya ödenmesi gereken unutulmuş bir borç da ortaya çıkabilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte ikili ilişkiler gündeminizde olacak. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz, ilişkiniz varsa veya evliyseniz partnerinizle olan iletişiminiz güzel bir şekilde artıyor olacak. Birlikte planlar yapmak isteyebilirsiniz ancak merkür retrosu içerisinde olduğumuz için yeni planlar yaparken ertelenme olasılığını gözden kaçırmamaya ve unutkanlıklara dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte iş hayatınız ve günlük rutinlerinize yeni bir düzen getiriyor olacaksınız. Eğer işsizseniz iş hayatınızda yeni fırsatlar önünüze gelebilir ancak merkür retrosunu unutmamanızı tavsiye ederim. Yeni fırsatları değerlendirirken dikkatli adımlar atmalısınız. Günlük hayatınızda ise beslenme ve uyku düzeninizi değiştirmek isteyebilir ve daha sağlıklı yaşam için adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte aşk hayatı, flörtler ve çocuklarla ilgili gelişmeler hayatınızda olacak. Merkür retrosunun etkisi ile geçmişi özleyebilirsiniz ancak retro döneminde olduğumuz için bu duygulara çok kapılmamanızda fayda olacak. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili kafanızdaki planları yoluna koyabilir ve beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte aile,ev,yuva ve ebevynlerle ilgili konular sizlerin gündeminde olacak. Ailenizle uzun zamandır konuşmak istediğiniz veya çözmek istediğiniz bir konu varsa bu hafta çözüme kavuşabilir. Ev almak, ev satmak istiyorsanız da bu hafta önünüze fırsatlar gelebilir ancak merkür retrosu zamanında olduğumuzu unutmamalı ve fırsatları değerlendirirken dikkatli olmalısınız özellikle sözleşme yapmanız gerekiyorsa dikkatli okumaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte akraba, kardeş, kuzen ve yakın çevre ile ilgili gündeminiz yoğun olacak gibi görünüyor. Geçmişte konuşulmuş bir takım konular tekrardan gündeminize gelebilir. Eğitim hayatınız devam ediyorsa eğitimle ilgili karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ama merkür retrosu içerisinde olduğumuz için yeni fırsatlara başlamaktansa geçmişte yarım kalmış konuları tamamlamanız sizler için daha iyi olacaktır. Eğer yeni bir şeye başlayacaksınız ise çok dikkatli adımlar atmanızı tavsiye ederim.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte parasal konular ve gelir gider dengeniz sizin gündeminizde olacak. Gelirinizi arttırmak için yeni maddi kaynak arayışları içerisinde olabilirsiniz veya mevcut işinize ek bir iş yapmayı düşünebilirsiniz ama merkür retrosu içerisinde olduğumuzu unutmamanızı ve yeni her türlü adım için retro bitimini beklemenizi tavsiye ederim. Parasal konularda ise bu haftayla birlikte güzel gelişmeler hayatınıza geliyor olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte bu hafta kendinizle, hedeflerinizle ve ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar vermek isteyeceksiniz. Hayatınızı ve ilişkileri sorguladığınız bir hafta olacak. Ancak merkür retrosunun etkisi altında, yeni ve aceleci kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.İkili ilişkilerle ilgili yaşadığınız tüm konuları çözmek için merkür retrosunun bitimini beklemeniz sizler için uygun olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkisiyle birlikte ruh ve beden sağlığınıza odaklanacağınız bir hafta olacak. Gelecek kaygıları ve geçmişte yaşamış olduğunuz bir takım korkuların aklınıza gelerek sizi kabuğunuza kapatmasına izin vermemeli ve kendinizi içinize kapatarak fazla kapatarak psikolojinize zarar vermekten kaçınmalısınız. Aynı zamanda uzun zamandır devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu hafta itibariyle çözüm gelebilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar