8 MART 2021 - 14 MART 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta iç dünyanıza dönmek ve kendinizi yalnızlaştırmak
isteyebilirsiniz. Geçmiş bazı konu ve durumları kafanızın içerisinde sorgulayabilir ve çözüm
arayışında olabilirsiniz. Bu dönemde hem beden hem de ruh sağlığınıza özen göstermeli ve sorun yaşadığınız konuları şifalandırmak için adımlar atmalısınız.İş hayatınız ve günlük hayatınızdayeni başlangıçlar yapmaya açık olacaksınız

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde iletişiminiz artabilir. İş aracılığı ile tanışmış olduğunuz kişilerden ve edinmiş olduğunuz çevrelerden fayda görebilirsiniz. İşinizden elde etmiş olduğunuz geliri arttırmak istiyorsanız bu hafta yeni iş fırsatlarını değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Ancaka güvenmediğiniz kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İş değişiklikleri veya iş yapış tarzınızı değiştirme fikirleri aklınızdan geçebilir. Ancak bu dönemde aceleci kararlar vermemeye ve işle ilgili kurmuş olduğunuz bağlantıları güvenilir olup olmadığına özen göstermelisiniz. İşinde sorun yaşayan İkizler burcu için bu hafta karar vermek ve önünü görmek zor olabilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta hayatla ilgili ve kendinizle ilgili inançlarınızı sorgulayacağınız bir hafta olacak gibi duruyor. Yurtdışı bağlantılı konularınız ve uzak mesafedeki insanlarla olan iletişiminiz bu hafta artacak. Eğitim hayatınızda zaman zaman önünüzü görmekte ve dikkatinizi toplamak da zorlanabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta maddi konulara, alacak verecek konularına odaklanıyor olacaksınız. Bir borcunuz varsa kapatmak isteyebilir veya bir borç alma düşüncesi içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu hafta borç alıp vermenizi pek tavsiye etmiyorum. Miras işleri olan Aslan burçları bu haftayla birlikte bekledikleri haberleri alabilirler. Evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili gündeminiz olabilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta ikili ilişkiler sizler için ön planda olacak. İlişkiniz varsa partnerinizle, evliyseniz eşinizle olan ilişkinize yeni bri boyut kazandırmak isteyebilirsiniz. Bazı Başak burçları ilişkisinde sorun yaşıyorsa önünü görmekte zorlanabilir. Ani ve fevri kararlar vermekten kaçınmalısınız. İlişkinizde sorun yoksa mevcut ilişkinizi daha ileri bir boyuta götürmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta iş hayatınıza ve günlük hayatınıza odaklanmak isteyeceksiniz. İş hayatınızla ilgili bilinmezlikler sizi bu hafta biraz gerebilir.Günlük hayatı düzensiz olan bir Terazi burcuysanız bu hafta artık hem ruh hem de beden sağlığınıza iyi gelmesi için yeni bir düzen oturtmak ve mevcut düzeni değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir sağlık şikayeti yaşıyorsanız bu hafta destek almaktan kaçınmamalısınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta aşk hayatı,flörtler ve çocuklarla ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. İlişkisi olan Akrep burçları zaman zaman ilişkiyle ilgili kararlar alırken veya ilişkinin geleceğiniz görmekte zorlandığını hissedebilir.Yalnız Akrep burçları ise bu hafta aşk hayatını hareketlendirebilir. Ancak yeni tanışmış olduğunuz kişilere hemen güvenmemeye ve iyice tanımaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta ev,yuva ve ailevi konulara odaklanmanız gerekecek. Ev değişikliği yapmak isteyen bi Yay burcuysanız fırsatlar önünüze gelebilir. Ev değişikliği yapmak istemeyen bir Yay burcuysanız evinizi dekore etmek sizlere iyi gelebilir. Ailenizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız sorunları çözmek ve iletişim kurmak için bu hafta doğru bir hafta olmayacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta iletişim odaklı bir hafta sizleri bekliyor olacak. Özellikle akraba, kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor olacak. İş seyahatleri ve şehirlerarası müşterilerinizle olan iletişiminiz hızlanabilir. Bu hafta düşünceleriniz zaman zaman karışık olabilir ve karar vermekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ani kararlar vermekten ve düşünmeden konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta parasal konular ve gelir gider dengesi sizler için
bir hayli önemli olacak.İşinizden elde ettiğiniz gelirin size yetmediğini düşünüyorsanız yeni
iş fırsatları arayışına geçebilirsiniz.Ancak güvenmediğiniz insanlarla güvenmediğiniz işlere
girişmemeye özen göstermelisiniz.Parayla ilgili bu hafta gereksiz kaygılanmamaya ve olayları
biraz daha akışına bırakmaya çalışmalısınız.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta hayatınıza ve hedeflerinize odaklanacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. Kendinizde değiştirmek istediğiniz bazı özelliklere odaklanacaksınız ve değiştirmek için yollar arayacaksınız. Aynı zamanda uzun zamandır hayalini kurduğunuz hedeflere ulaşmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak maymun iştahlı olmamalı ve isteklerinize net ve istikrarlı olmaya özen göstermelisiniz.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar