BÜŞRA BAYSAL'DAN 8 HAZİRAN 2020 - 14 HAZİRAN 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURÇLARI:

Sevgili Koç burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınız gündeminizde olacak.Yapmanız gereken işler, sorumluluklar olabilir ve sizde tüm bu sorumlulukları zevkle üstlenebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren sosyal ilişkilerinizde artış olacak. Arkadaşlarınız,dostlarınız ve  yakın çevrenizle olan iletişiminiz artacak. Aynı zamanda bu hafta dikkat etmeniz gereken bir konu hem bedensel hem de ruhsal sağlığınız olacak. Duyduğunuz şeylere inanmadan önce iki kere düşünmeli ve araştırmalısınız. Kandırılmalara açık olacağınız bir hafta olacak.

BOĞA BURÇLARI:

Sevgili Boğa burçları bu hafta yurtdışı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu hafta yoğunluklar meydana gelebilir. Hafta ortasına doğru iş hayatınıza odaklanacak ve hedeflerinizle ilgili adımlar atmak isteyeceksiniz İş hayatınızda güç kaybettiğinizi veya eskisi gibi başarılı olmadığınızı düşünüyorsanız. Kaybettiğiniz gücü ve başarıyı tekrar elde etmek için çaba göstereceksiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu arkadaşlık ilişkilerinizde kandırılmalara, arkanızdan dönecek bir takım olaylara açık olacaksınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta eğitim hayatınızla ilgili yeni gelişmeler ve haberler söz konusu olabilir. Akademisyen bir İkizler burcuysanız bu hafta iş yoğunluğunuz artabilir. Hafta ortasından itibaren kendiniz geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek adına yeni adımlar atabilir hatta yeni kurslara eğitimlere başlayabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda bu hafta daha dikkatli gereksiz tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca yaşamış olduğunuz bazı durumlar bu hafta iş motivasyonunuzu düşürebilir.

YENGEÇ BURÇLARI:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta ilişkiler odaklı olacaksınız. Evliyseniz eşinizle, uzun zamandır bir ilişkiniz varsa partnerizle bazı konular gündeme gelebilir. Aranızda çözemediğiniz konular varsa bu hafta konuşarak çözmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren parasal konular gündeminize gelecek.Alacaklar,verecekler ve borçlarla ilgili konular ortaya çıkabilir. Özellikle unuttuğunuz bir borç varsa yeniden önünüze gelebilir. Ayrıca ticaret yapan bir Yengeç burcuysanız alacak verecek hesaplarını iyi yapmaya ve kandırılmamaya özen göstermelisiniz.

ASLAN BURÇLARI:

Sevgili Aslan burçları bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmeli ve gereksiz stresten uzak durmalısınız. Bu hafta iş hayatınızdaki yoğunluk sizi biraz yorabilir. Hafta ortasından itibaren ilişkileriniz odak noktanız olacak. Evliyseniz eşinizle,uzun süreli ilişkiniz varsa partnerinizle iletişiminiz hız kazanacak. Bu hafta alacak verecek konularına dikkat etmelisiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine izin vermemeli ve aynı zamanda sizde kimsenin hakkını yememelisiniz.


BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başak burçları bu hafta aşk hayatınız, lörtleriniz ve çocuklarınızla olan ilişkiler gündeminizde olacak. Aşk hayatınıza, hayattan keyif aldığınız konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz. Hafta ortasından itibaren iş yoğunluğunuz, günlük rutinleriniz ve
sorumluluklarınız artabilir. Bu durum sizi biraz yorabilir o nedenle sağlığınıza özen göstemelisiniz. İlişkilerinizde kandırılmalara açık olacaksınız. Bir partneriz varsa bu hafta ona güvenmekte biraz zorlanabilirsiniz. Ya da partneriniz sizin güveninizi sarsıcı bazı hareketlerde bulunabilir.

TERAZİ BURÇLARI:

Sevgili Terazi burçları bu hafta ailenizle,yuvanızla olan iletişiminiz ön planda olacak. Onlarla daha fazla zaman geçirebilir, ve evinizde kendinizi daha rahat, huzurlu hissedebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren odak noktanız biraz daha aşk, ilişkiler, flörtler ve varsa çocuklarınıza kayabilir. Aşk hayatınızda gelişen bazı durumlar sizin gündeminizi bir hayli meşgul edebilir. Ancak aşk hayatınıza fazlaca odaklanıp sorumluluklarınızı aksatmamatya dikkat etmelisiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken bir diğer durum ise hem bedensel hem de ruhsal sağlığınız olacak.Kendinizi gereksiz hırslara sokmamaya dikkat etmelisiniz.

AKREP BURÇLARI:

Sevgili Akrep burçları bu hafta akrabalarınız,kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eskiye dayanan bazı konular bu hafta tekrardan ortaya çıkabilir. Hafta ortasından itibaren ailenizle veevinizde daha çok zaman geçircek ve ailenizle olan iletişiminiz bir hayli artacak. Evinizde,yuvanızda zaman geçirmek size iyi gelecek.Bu hafta dikkat etmeniz gereken bir diğer konu aşk hayatınız olacak. Aşk hayatınızda kandırılmalara, aldatılmalar açık bir hafta olacaksınız.Yeni tanıştığınız kişilere hemen güvenmemenizde fayda var.

YAY BURÇLARI:

Sevgili Yay burçları bu hafta gelir gider dengeniz, kazançlarınız odak noktanızda olacak. Nasıl daha çok kazanabileceğinizle ilgili düşünceler adeta kafanızın içinde dönüp duracak. Hafta ortasından itibaren akrabalar, kuzenler ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz hız kazanacak. Yolculuklarınız artabilir eğer ticaretle uğraşan bir Yay burcuysanız işiniz gereği seyahat etmeniz gerekebilir. Bu hafta ailevi ilişlilerinize dikkat etmeli ve yanlış konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta kendinize ve hedeflerinize odaklanacağınız bir hafta olacak. İş, aşk, ilişkilerde nerede olmak istediğiniz üzerine düşünecek ve kendinize bir yol çizeceksiniz. Hafta ortasından itibaren gündeminizde biraz daha paraya dönecek. Gelir gider dengeniz, kazançlarınız sizin odak noktanızda olacak.Gelirinizi arttırmak adına bazı adımlar atmak isteyeceksiniz. Akrabalarınızla, kardeşlerinizle olan iletişime dikkat etmeli ve her zaman her duyduğunuza inanmamalısınız.

KOVA BURÇLARI:

Sevgili Kova burçları bu hafta biraz içinize dönmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sanki hayalini kurmuş olduğunuz şeyler bir türlü gerçekleşmiyormuş gibi gelebilir ve kendinizi karamsarlığa itebilirsiniz. Ama bu duygu hafta ortasından itibaren gitmeye başlayacak
ve siz kendinize,hedeflerinize, dış görünüşünüze odaklanmak isteyeceksiniz. Adeta yeniden ayağa kalkacak gücü bulacaksınız.Bu hafta dikkat etmeniz gereken bir diğer konu parasal konularda kandırılmamak olacak. Cüzdanınıza, çantanınıza ekstra özen gösterin.

BALIK BURÇLARI:

Sevgili Balık burçları haftaya arkadaşlarınızla,sosyal çevrenizle iletişim kurarak başlangıç yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok sohbet edebilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren kendizi biraz daha yalnızlaştırmaya meyilli olacaksınız. İçinize kapanabilir ve hayatı, hayatının size sunduklarını sorgulayabilir kendinizi şanssız ve çaresiz hissedebilirsiniz. Ama unutmayınki bu duygular gerçekliği yansıtmıyor ve siz bazı durumların ters gitmesini fazlasıyla abartmaya açık olacaksınız. Bu hafta ayrıca hareket etmekte
zorlanabilir kendinizi hiç bir şey yapmasanız bile yorgun hissedebilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar