7 EYLÜL 2020 - 13 EYLÜL 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlıyorsunuz.İş ve kariyer hayatınızdaşans sizden yana olacak. Kendinizi göstermek istediğiniz noktalarda parlayabileceksiniz. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız hareketleniyor.İlişkiniz varsa partnerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz, eğer yalnızsanız hayatınıza yeni birisi girebilir.Çocuklarınızla da keyifli zaman geçirmek ve daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Mars Retrosunun başlaması ile birlikte dikkat etmeniz gereken tek nokta çok öfkeli olmalı ve sağlığınıza özen göstermelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlıyorsunuz. Aşk hayatınız ve hedeflerinizle ilgili gökyüzü adeta sizleri destekliyor. Yeni ilişkilere başlayabilr ve kendinizi geliştirmek adına yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ailevi ilişkileriniz güçlenecek.Özellikle evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.Ev taşımak veya evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz. Mars retrosunun da etkilerinin başlaması ile beden ve ruh sağlığınıza dikkat etmeli gereksiz gerginliklerden uzak  durmalısınız. Sağlığınızla ilgili bir sorun varsa geciktirmeden doktora görünmenizde fayda olacak.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizker burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlıyorsunuz. Ailenizle olan iletişiminizin güçleneceği ve evinizde, yuvanızda vakit geçirmenin size keyif verdiği bir hafta olacak.Ailenizle ortak bütçeniz varsa gelir gider dengenizi ayarlayabilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte iletişiminiz güçlenek ve kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Özellikle iş hayatı veya eğitim hayatı olan bir İkizler burcuysanız şanslı etkiler altında olacaksınız. Marsın retro duruma geçmesi ile arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde öfkeli olmamaya ve fevri davranışlarda bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları yeni haftaya güzel etkiler altında başlangıç yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizin ve iletişiminizin güçleneceği bir hafta sizleri bekliyor olacak. Kendinizi ifade etmek veya uzun zamandır konuşmak istediğiniz konuları konuşmak için  bu hafta uygun olacak. Venüs Aslan burcuna geçmesi ile birlikte parasal anlamda şansınız artacak ve kazançlarınız yükselecek.Mars retrosununda başlaması ile birlikte kariyer hayatınızda motivasyonunuz biraz düşebilir.Hedeflerinize ve isteklerinize ulaşmak için sakin kalmalı ve fevri hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlangıç yapıyorsunuz. Parasal anlamda ve iş hayatınızda hafta  boyunca güzel etkiler altında olacaksınız. Bir çok fırsat kapınızı çalabilir. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte enerjinizin yükseldiğini girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çektiğinizi fark edebilirsiniz. Mars retrosununda başlaması ile eğitim ve yurtdışı konularında  bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.Sakin kalmalı ve iki buçuk ay boyunca fevri davranışlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.Özellikle eğitim konularında aceleci kararlar vermekten kaçınmalısınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları yeni haftaya güzel etkiler altında başlıyorsunuz. Kendinize koymuş olduğunuz hedeflerle ilgili adımlar  atmak için, ilişkileri rayına koymak için şanslı bir hafta sizleri bekliyor olacak. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kadınlardan yana zarar görmeye açık olacaksınız.O nedenle güvenmediğiniz kimseye sırrınızı vermemeye dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda bu dönemde arkanızdan  dönen bir takım olaylar da ortaya çıkabilir. Mars retrosunun da başlaması ile parasal anlamda harcamalarınıza dikkat etmeli. Borç ve kredilerle ilgil konularda kendinizi riske atmamalısınız.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları yeni haftaya güzel etkiler altında başlıyorsunuz. Bu hafta ailenizle olan iletişiminizin güçleneceği bir hafta olacak. Evinizle ve yuvanızda vakit geçirmek sizlere iyi gelecek. Psikolojiniz ve ruhsal durumunuzla ilgili yaşamış olduğunuz sorunların artık şifası bulabileceğiniz bir hafta olacak. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte sosyal hayatınızın hareketlendiği, arkadaşlarınızın olan iletişiminiz güçlendiği bir dönem sizleri bekliyor olacak. Mars'ın Retro duruma geçmesi ile birlikte ilişkilerinizde sakinliğinizi korumanız gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz. Fevri ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlıyorsunuz. Bu hafta sosyal hayatınızda da, eğitim hayatınızda da iletişim gücünüzün çok kuvetleneceği kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir hafta olacak. Aynı zamanda seyahatlerde gündeminizde olacak. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte iş ve kariyer hayatınızda kendinize koymuş olduğunuz hedefleri rahatlıkla gerçekleştirebilecek ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Mars retrosunun da başlaması ile birlikte sağlığınıza dikkat etmeli ve iş hayatınızdaki yoğunluğunuzun sağlığınızı etkilemesine izin vermemelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlıyorsunuz. İş ve kariyer hayatınızdan yana oldukça şanslı bir haftaya giriş yaptığınız. Bu hafta itibariyle işinizden elde etmiş olduğunuz gelir artabilir eğer bir işiniz yoksa yeni bir işe başlayabilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı konularda da oldukça şanslı olacaksınız. Mars retrosunun da başlaması ile birlikte aşk hayatınıza biraz dikkat etmelisiniz.Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu dönemde sonlandırma kararı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlıyor olacaksınız. Kendinize koymuş olduğunuz hedefleri gerçekleştirmek için adımlar atabilir hatta yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. İlişkinizde de bu hafta şans sizden yana olacak. Partnerinizle keyifli vakitler
geçirebilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda beklediğiniz ödemeler varsa bu hafta elinize geçebilir. Mars retrosu ile birlikte de ailevi ilişkinize dikkat etmeli fevri ve öfkeli davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.Ani kararlar ve tavırlarla ailevi ilişkilerinize zarar vermeye açık olacaksınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlayacaksınız. Maddi konularda beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Hatta bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ilişkilerden yana çok şanslı olacaksınız. Bir ilişkiniz yoksa yeni
bir ilişkiye başlayabilir, veya mevcut ilişkinizi daha ileri bir seviyeye taşıyabilirsiniz.Mars retrosunun da başlaması ile birlikte öfkeniz biraz artabilir ve bu durumda sizin iletişiminize yansıyabilir. Özellikle akrabalar,kuzenler ve komuşularla olan iletişiminize dikkat etmeli agresif ve fevri davranışlardan kaçınmalısınız.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları yeni haftaya çok güzel etkiler altında başlayacaksınız. Özellikle ilişkilerden yana oldukça şansınız yüksek olacak. Partnerinizle konuşmak istediğiniz konular varsa bu hafta sakin bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda da sosyal çevrenizin
genişlediği ve dostluklarınızın güçlendiği bir hafta da olacaksınız. Venüs'ün Aslan burcunda geçmesi ile birlikte sağlığınızdan yana güzel etkiler alıyorsunuz.Uzun zamandır çözemediğiniz bir sağlık sorununuz varsa çözüme kavuşturabilirsiniz. Mar'ın retro harekete başlaması ile birlikte parasal konularda gelir gider dengesine dikkat etmeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar