7 ARALIK 2020 -13 ARALIK 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta hayatınızla ve hedeflerinizle ilgili kafanız karışık olabilir. Önceliklerim neler, işimle ve geleceğim ile ilgili nasıl adımlar atmam gerek gibi sorular bu hafta içerisinde aklınızın içersinde dönüyor olacak. Aynı zamanda kendinizi,karakterinizi
ve ilişkilerinizdeki tavır ve tutumlarınızı nasıl değiştirebileceğinize odaklanacaksınız. Haftasonuna doğru ise kararler ve adımlar netleşmeye başlayacak sizler için ve yapmanız gerelenleri görebiliyor olacaksınız.Özellikle iletişim yönünüzü güçlü kullanacaksınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta parasal konular ve gelir gider dengenizle ilgili durumlarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Kaygı ve korku durumları söz konusu olabilir.Parasal durumunuzun aşağı düşeceği veya yeterli olmayacağı korkusu içinizi sarabilir ama bu gökyüzünün üzerinizde yarattığı geçici bir etki olacak. Haftasonuna doğru korku ve kaygılarınızı aşmak, olayların üzerine giderek onları çözmek için çok uygun olacak.Bu dönemde astroloji danışmanlık veya psikolojik destek almak sizlerin bur süreci daha rahat atlamanızı sağlayabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta kariyer hayatınız,patronlarınız ve hayatınızdaki otorite figürleriyle ilgili zorlanmalar  yaşayabilirsiniz. Birbirinizi anlamakta zorlanabilir karşınızdakilerin amaçları önceden çözemeyebilirsiniz. Uzun zamandır çözemediğiniz
parasal krizleri de artık bu haftayla birlikte çözmeye başlayabilirsiniz.Aynı zamanda destek aradığınız noktalarda sosyal çevrenizden veya dostlarınızdan aradığınız yardım ve desteği bulabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta uluslarası iş ve eğitim konularının üzerimnde bir hayli durmanız gerekebilir. Okuyan bir Yengeç burcuysanız bu hafta eğitim hayatınızla ilgili dakgınlıklara açık olacaksınız. İş hayatı olan bir Yengeç burcuysanız ise iş yaptığınız
kişilerle özellikle uluslarası işlerde birbirinizi anlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda yediğiniz, içtiğiniz şeylerin son  kullanma tarihini geçmiş olmamasına dikkat edin midenizin hassas olacağı bir dönemdesiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili önünüzü göremiyormuş gibi hissedebilirsiniz ama bir yandan da gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan şeyleri almaktan bu hafta kaçınmalı ve kazancınızı arttırmak adına adımlar atmalısınız. İşinizi insanlarla duyurma, medya ve iletişim konularında aradığınız desteği bulabilecek ve iş hayatınızı yeni bir düzene oturtacaksınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta ikili ilişkileriniz ve ailevi konularla ilgili kaygılı bir ruh haline bürünebilir, aslında abartılacak bir durum olmamasına rağmen kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Parasal anlamda ise gökyüzü tarafından destekleneceğiniz alacak verecek hesaplarının dengeye geleceği ve kendinizi mutlu edecek ve kendinize yatırım yapacağınız harcamalar yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta akrabalar, kardeşleri kuzenlerle ilgili iletişim kurmakta biraz zorlanabilirsiniz. İnsanlara  kendinizi anlatmak zorunda hissedebilirsiniz. İş hayatınızı, günlük rutinlerinizi düzene oturtmak için adımlar atabilir ve hayatınızı düzenlemek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz.Bu hafta ikili ilişkilerden yana destekleniyor olacaksınız. Hem kendinizle hem de karşınıdakilerle iletişiminizi değiştirebileceğiniz durumlar karşınıza çıkabilir.Kendinizi daha iyi tanıyabilir ve ilişkilerinizideki tutum hatalarını değiştirebilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları parasal konular ve aşk hayatınız sizi biraz yorabilir. İlerleyen günlerde gelir gider dengenizin, işinizden elde etmiş olduğunuz kazançların sizin için yeterli olup olmadığı ile ilgili kaygıya kapılabilir aynı zamanda aşk ilişkilerinizde karşınızdaki kişiyi anlamakta zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve günlük rutinlerinizi iyileştirmek adına bu hafta itibariyle adımlar atmaya ve hayatınızı istediğiniz yönde düzenlemeye başlayacaksınız.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta ailevi ilişkileriniz ve ebeveynlerinizle olan iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. İletişiminzide net olmaya ve kendinizi doğru ifade etmeye ve karşınızdaki doğru anlamaya dikkat etmelisiniz. Aşk ilişkilerinizde ise destekleyici etkiler mevcut. Yol alamadığınız ilerlemeyediğiniz ilişkilerinizde yol almaya ve ilişkinizi ileriye taşımaya başlayabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken konu fevri karar ve hareketlerden kaçınmanız olacakç

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta insanlarla iletişim kurmakta, kendinizi anlatmakta ve onları anlamakta zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle akrabalar, kardeşler ve kuzenlerle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir hafta sizleri bekliyor. Ev, yuva ve aile  konularında ise bugüne kadar çözemediğini ne varsa çözmek için adımlar atabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda ev alıp satmank istiyorsanız bu hafta destekleyici etkiler alabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta parasal konular ve arkadaşlık ilişkileri üzerine fazlaca düşüneceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Gelir gider dengenizi sorgulayacak işinizden elde ettiğiniz gelirin sizin için yeterli olup olmadığını hesaplayacaksınız. Bu dönemde iş değişiklikleri yapmak istiyorsanız biraz beklemenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda iletişim gücünüzün kuvvetlendiği ve çevrenizin genişleyeceği bir döneme girmiş bulunuyorsunuz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta hedeflerinizle ve hayattan ne istediğinizle ilgili bol bol düşüneceksiniz ancak bu hafta yeni kararlar vermek ve yeni adımlara niyetlenmek için sizin için pek uygun değil. Mevcut düzeninizi bozmadan ilerlemeye devam etmeli ve sonunu
öngöremediğiniz adımlardan kaçınmalısınız. Gelirinizi arttırmak ve işinizi yükseltemekle ilgili motivasyonunuz yüksek olabilir ancak şu anki motivasyon ve sabırsızlıkla hareket ederken sonradan pişman olmamaya özen göstermelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar