BÜŞRA BAYSAL'DAN 6 TEMMUZ - 12 TEMMUZ 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları hafta sonu meydana gelen Ay Tutulmasının etkisiyle bu hafta iş ve kariyer hayatınıza fazlaca odaklanacaksınız. Nasıl daha başarılı olabilirim, hedeflerime ulaşmak içi neler yapabilir gibi sorular sürekli olarak kafanızın içinde dönecek. Patronlarınızla,
ebevenylerinizle olan iletişminiz hız kazanacak. Kendinize güveninizin yüksek olduğu bir dönem ama kendinize güvenerek altından kalkamayacağınız işlere girmemeye veya tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları hafta sonu meydana gelen Ay Tutulmasının etkisiyle bu hafta hayata karşı olan bakış açınızı değiştirmeye başlayacaksınız. Hedefler,amaçlar, eğitimler, kişisel gelişiminiz ile ilgili konulara yöneleceksiniz.Yeni eğitimlere başlamak isteyebilir hatta öğrendiğinizi yeni bilgiler hayatınızı değiştirmek adına kullanabilirsiniz.Yurtdışı bağlantılarınız güçlenecek beklediğiniz haberler varsa bu hafta itibariyle alabileceksiniz.İş amaçlı seyahatleriniz artabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler buçları bu hafta gerçekleşen Ay tutulmasının etkisiyle parasal konulara fazlaca kafa yoracaksınız. Alacaklar verecekler, borçlar, giderlerle ilgili konular gündeminize gelecek. Unutulan bir borç varsa ortaya çıkabilir.Ayrıca bu dönemde gereksiz harcamalar yapmaya açık olacaksınız, para harcamak, alış verir yapmak sizi anlık mutlu etse bile sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eşinizle ortak bir bütçeye sahipseniz, gelir gider düzenlemeleri hakkında konuşmanız gerekebilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları hafta sonu meydana gelen Ay Tutulmasının etkisiyle bu hafta ilişkiler odaklı olacaksınız. İlişkinizin durumu, mutlu musunuz değil misiniz, karşınızdaki insan sizi anlıyor mu, sorunlar varsa çözmeli mi yoksa ilişkiyi bitirmeli gibi sorular kafanızda dönecek. Sağlıklı kararlar vermek için sakin olmalı, öfkeli davranışlar içinde olmamalısınız.İlişkinizde sorunlar yoksa ciddiyete taşımak hatta evlenmek ile ilgili konular gündeminize gelebilir.Yeni kararlar vermek ve adımlar atmak için Merkür Retrosunun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulmasının etkisiyle bu hafta sağlığınızla ilgili bazı olaylar sizin modunuzu düşürebilir. Kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz.Uzun zamandır devam eden kronik bir rahatsızlığınız varsa tekrar edebilir ama merak etmeyin bu sefer çözümünü bulabilecek ve rahatlayacaksınız. İş hayatınızla ilgili gündeminiz yoğun olabilir, sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınıza yoğunlaşırken kendinizi çok yormamaya ve dinlemeye zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başak burçları hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulmasının etkisiyle bu hafta aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarınız ile  ilgili konular gündeminizi oluşturacak. Sorunlu bir ilişkiniz varsa sorunları çözmek için karşınızdaki kişiyle konuşmak isteyebilirsiniz. Eğer aranızdaki sorunlar çözülmeyecek gibiyse ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz. Yalnız Başak burçları için ise yeni ilişkiler söz konusu olacak.Bu dönemde çocuklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları hafta sonu meydana gelen Ay Tutulmasının etkisiyle bu hafta eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili konular fazlaca sizi meşgul edecek.Ev değiştirmek isteyen bir Terazi burcuysanız önünüze fırsatlar gelebilir ama fırsatları değerlendirmeden önce iyice araştırma yapmaya özen göstermelisiniz. Ailenizle geçmişte konuşulmuş ama çözülememiş konular varsa Ay Tutulmasının etkisi ile tekrardan gündeme gelebilir.Ama bu defa karşılıklı oturarak çözüme kavuşturabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulmasın etkisiyle yolculuklar, seyahatler hız kazanacak. Özellikle iş ile ilgili seyahatler söz konusu olabilir.Akrabalar,kardeşler veya kuzenlerle olan iletişiminiz artacak. Aile içi çözülemeyen bir konu varsa oturup konuşmak bir anlaşmaya varmak gerekebilir.Kendinizi ifade ederken sakin olmaya ve karşınıdaki kişileri dikkatlice dinlemeye özen , göstermelisiniz.Eğitim hayatı olan bir Akrep burcuysanız dikkat dağınıklığına yatkın olabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulmasının etkisiyle parasal konular üzerine fazlasıyla kafa yoracaksınız. Gelir gider dengeniz, alacaklar verecekler ile ilgili planlama sürekli kafanızda dönüyor olacak.İşinizden elde ettiğiniz gelir size yeterli  gelmiyorsa yeni iş veya ekstra gelir elde edebileceğiniz fırsatlar arayacaksınız.İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız Merkür Retrosunu  bitişini beklemenizi ve fırsatları detaylıca inceleyerek karar vermenizi tavsiye ederim.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları hafta sonu gerçekleşem Ay Tutulmasının etkisiyle hayatınızın bir çok alanında değişimler sizlere bekliyor olacak. Hayata karşı,ilişkiler karşı bakış açınız değişecek. Nerelerde hata yaptığınızı fark edebileceksiniz. Hedeflerinizle ilgili daha cesur ve çalışkan olacaksınız. Girdiğiniz ortamlarda değişiminiz dikkat çekecek.Hayatınıza giren yeni insanlar ve ilişkiler aracılığıyla kendinizin daha önce fark etmendiğiniz taraflarını fark edebileceksiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulmasının etkisiyle kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla görüşmek, konuşmak yerine kendinizi yalnızlaştırabilirsiniz. Bu dönemde güvenmediğiniz insanlara sırlarınızı vermemeye dikkat etmelesiniz. Arkanıdan dönebilecek dedikodular ve planlara açık olduğunuz etkiler altındasınız. Her ne olursa olsun kendize güvenmeli ve sizi kıskanan insanların gerçek olmayan sözleriyle kendinizi aşağıya çekmemelisiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulmasının etkisiyle arkadaş çevreniz, dostluklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecek.Güven duymadığınız veya sorunlar yaşadığınız arkaşlarınız varsa gerçek niyetleri ortaya çıkabilir ve sizde onları hayatınızdan
çıkarma kararı alabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelirin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız gelirinizi arttıracak fırsatlar önünüze gelebilir. Ancak yeni adımlar atmadan önce önünüze gelen fırsatları detaylıca incelemeye ve ani kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

 

Yorumlar