31 MAYIS 2021 - 6 HAZİRAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta aile, ev ve yuva konuları fazlaca gündeminizde olacak gibi duruyor. Ev almak ev satmak, taşınmak veya ev dekore etme gibi konular gündeminizde olacak gibi duruyor. Aile ve ebevenyleriniz geçmişte olmuş ama henüz çözülememiş bazı konu ve durumlar tekrardan karşınıza çıkabilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta yakın çevre, akraba, kardeş ve kuzen ilişkileriniz ön planda olacak. Onlarla vakit geçirmek veya geçmiş hatırlardan konuşmak size kendinizi iyi hissettirebilir. Geçmişte kalmış bazı konular tekrardan gündeme gelebilir. Eğer sorun
yaşadığınız bir konu varsa bu defa çözüm için tekrardan konuşulabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gündeminizdr maddi konular olacak. Gelir gider hesabı, alacaklar verecekler, borçlar ve eşin parası ile ilgili konulara fazlaca odaklanabilirsiniz. Bu haftayla birşikte beklediğiniz ödemeler gelebilir. İş hayatınızda elde ettiğiniz gelir sizin için yeterli değilse yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta kendinizle, hayatla ve insanlarla olan ilişkileriniz odak noktanız olacak gibi gözüküyor. İlişkiniz varsa partnerinizle veya iş ortağınızla ilgili geçmişte kalmış bir takım konular yeniden su üstüne çıkabilir ama bu sefer yaşanmış sorunları çözmeye odaklanacaksınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta bazı kaygı, korkular, geçmişte kalmış bazı konular tekrardan aklınıza gelebilir. Aklınıza gelen düşüncelerden dolayı zaman zaman enerjiniz düşüyormuş gibi hissetsenizde yapmanız gereken olaylardan kaçmak yerine olayların ve size kötü hissettiren duyguların üstüne gitmek olmalı.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta sosyal çevre, arkadaşlık dostluk ilişkilerine odaklanacaksınız gibi gözüküyor. Çalışan bir Başak burcuysanız bu dönemde kazancınızı arttırmaya ve işinizde terfi etmeye odaklanabilirsiniz. Evli bi Başak burcuysanız evliliğinizle ilgili bazı gündemlere odaklanabilir ve ilişkinizi düzenlemek isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta iş, kariyer hedefleri ve hayatla ilgili hayal ve hedeflerinize odaklanacaksınız gibi gözüküyor. Hayattan ne istiyorum , hedeflerim nelerdir gibi soruları kafanızın içerisinde cevaplamaya çalışacaksınız. Bu dönemde iş değişikliği yapmak gibi düşünceleriniz varsa acele etmemenizi tavsiye ederim.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta hayata ve insanlara bakışınız değişmeye başlıyor.Yurtdışı bağlantılı konular, eğitim konuları ve akademik konularla ilgili gündeminiz artacak gibi gözüküyor. Yakın çevreniz, akraba kardeş kuzen ilişkileriniz ve geçmişte kalmış bazı konular tekrardan gündeme gelebilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta parasal konular alacak, verecek, borçlar, krediler ve eşin parasıyla ilgili konular gündeminizde olacak. Unutmuş olduğunuz bir borç karşınıza gelebileceği gibi size ödeme yapması gereken ama yapmayan kişilerden ödemeleriniz alabilirsiniz. Eşinizin parasıyla ve miras konularıyla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor.

OĞLAK BURCU:

Sevigli Oğlak burçları bu hafta ikili ilişkiler ve iş ortaklıkları gündemde olacak gibi gözüküyor.
Bir ilişkiniz varsa birlikte vakit geçirmek sizelere iyi gelecektir. Aranızda çözülmemiş sorunlar varsa çözmek için harekete geçilebilir. İş hayatınızda iş yaptığınız kişilerle olan iletişiniz daha iyi bir hal almaya başlayacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. İş hayatınız sizleri çok yoruyor ve aşırı sorumluluk yükleniyorsanız biraz dengeye ihtiyaç duyacaksınız gibi gözüküyor. Aksi taktirde bedensel ve ruhsal yorgunluk yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta aşk hayatınız, flörtler, çocuklar ve hayattan keyif aldığınız konulara odaklanıyor olacaksınız. Aşk hayatınızda yaşanmış olan sorunları çözümlemek ve yoluna koymak isteyebilirsiniz. Çocuğu olan ebeveyn bir Balık burcuysanız bu hafta çocuklarınızla ilgilenmeniz ve onlara yardımcı olmanız gerekebilir.

Yorumlar