31 AĞUSTOS -6 EYLÜL 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay sizin biraz halsiz, yorgun ve isteksiz hissetmenize neden olabilir. Yapmanız gerekenleri erteleme modunda olabilirsiniz. Aynı zamanda hafta boyunca ruhsal olarak da gel gitli bir ruh haliniz olacak gibi
görünüyor. Sizin kontrolünüz dışında gerçeklecek olaylar sizi içinize dönmeye itebilir.Aynı zamanda bu dönemde bilinçaltınız çok aktif olacağı için gördüğüz rüyalar sizlere mesajlar verebilir. Ruhsal anlamda kendinizi iyileştirmek, bilinçaltınızı ve korkularınızı şifalandırmak adına da destekler almak için çok uygun bir dönemde olacaksınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlere arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde uzun zamandır göremediğiniz şeyleri gösterebilir. Güvenmediğiniz halde arkadaşlık yapmaya devam ettiğiniz dostlarınızın bu dönemde gerçek yüzlerini görebilir ve hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda uzun bir zamandır beklemekte olduğunuz, alamadığınız bir ödeme varsa bu dönemde alabilirsiniz. Hayatınıza yeni giren veya yeni samimi olduğunuz insanlara karşı da özen göstermeniz, hemen herkesle hızlı bir şekilde samimi olmamanız gereken bir süreçtesiniz.İşinizden elde etmiş olduğunuz gelirden memnun değilseniz iş değişikliği için de adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlere iş ve kariyer hayatında beklediğiniz sonuçları getirecek. Uzun zamandır işinizle işgili emek verdiğiniz, çalıştığınız ancak bir türlü karşılığını alamadığınız konuların karşılığını almaya başlayacaksınız. Bu durum iş yerinde fark edilmenize veya terfi alarak mevcut durumunuzun değişikliğine sebep olabilir. İşinden memnun olmayan ve iş arayışında olan bir İkizler burcuysanız işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Bu hafta ailevi konularda da uzun zamandır çözülmemiş bazı konu ve durumları çözmek adına aile fertleriyle masaya oturmanı gerekebilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin hayata bakışını, farkındalığını değiştirmek adına çok güzel dokunuşlar yapmak için geliyor. Uzun zamandır kafanızda kurup bir türlü bulamadığınız soruların cevaplarını getirecek. Hayatı yaşayış şekliniz, insanlarla olan iletişiminiz yeniden şekillenmeye başlayacak.Yurt dışı konularında beklediğiniz haberler varsa alabilir hatta seyahatler bile söz konusu olabilir.Eğitim hayatı devam eden bir Yengeç burcuysanız eğitim hayatınızla ilgili size sıkıntı veren, yoran bazı durum ve konuları sonlandırma kararı alarak yeni başlangıçlar yapabileceksiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlere parasal konularda hareketlenmeler getirecek. Alacak verecek konular, borçlar, krediler, miraslar ve eğer evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konular hayatınıza girecek.Uzun zamandır kapatmak istediğiniz bir borcunuz varsa elinize geçen parayla borcunuzu sonlandırabilirsiniz veya size borcu olan biri borcunu ödeyebilir. Aynı zamanda miras konularıyla ilgili beklentileriniz varsa beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Mahkeme süreci olan ve haber bekleyen bir Aslan burcuysanız yine bu süre içerisinde beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin ilişki hayatını hareketlendirecek gibi duruyor. Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa artık ilişkinizi ciddiyete taşımak isteyebilirsiniz ve partnerinizle bu konu hakkında konuşmalar yapabilirsiniz. Eğer  ilişkinizde sorunlar varsa ve çözemediğinizi düşünüyorsanız bu süre zarfında bazılarınız için kopmalar yaşanabilir. Ani kararlar almamaya ve duygularınızı kontrol etmeye özen göstermeniz gereken bir süreçte olacaksınız.Her şeyi ben bilirim demek veya aceleyle olayları kestirip atmak sizler için pek doğru bir hareket olmayabilir. İş hayatınızda ise bir ortağınız varsa fazla gerilememeye ve sakin tavırlarda olmaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin iş hayatını ve günlük hayatını elden geçiriyor olacak. İş hayatınızla ilgili yeniliklere gitmek isteyebilirsiniz. Bir işiniz varsa bugüne kadar sürdürmüş olduğunuz iş yapış şeklinizi artık değiştirmek ve daha farklı şekillerde yapmak isteyebilirsiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz iş değişikliğine de gitmeniz söz konusu. Sağlığınıza da bu dönemde ayrıca özen göstermelisiniz. Ruhsal anlamda zorlandığınız konular bedeninize zarar verebilir çok dikkatli olmalısınız. Eğer
bir rahatsızlığınız varsa doktora gözükmeyi ihmal etmemelisiniz. Beslenme düzeniniz ve uyku düzeniniz bozuksa bu dönemde düzeninizi oturtmalı ve kendinize önem vermelisiniz.


AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin aşk hayatını hareketlendirecek. Kendinizi oldukça flörtöz  hissedebilirsiniz.Sizler için duygusal olarak yoğun bir hafta olacak. Eğer sorunlu bir ilişkiye sahipseniz bu hafta bu duygusal yoğunluğunuzdan dolayı köprüleri yıkmaya meyilli olacaksınız. İlişkinizi bitirme karaarı almadan önce sakin kalmalı ve fevri hareketlerde bulunmamalısınız. Ama eğer ilişkiniz yolundaysa daha ciddi bir seviyeye getirmek adına kararlar alabilirsiniz. Çocuğu olan bir Akrep burcuysanız onlarla ilgili uzun zamandır beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin aile hayatı ve yuva konularına dokunuşlar yapacak. Ailenizle uzun zamandır bir türlğ çözemediğiniz veya üstünü kapatmış olduğunuz bir konu varsa bu dönemde tekrardan eski defterler açılabilir. Ancak bu sefer konunun tekrardan açılması sizin için çözüm getirecek. Ev almayı satmayı düşünen bir Yay burcuysanız bu dönemde evinizi satabilir veya kiralayabilirsiniz.Taşınmak için sürekli bahaneler buluyor veya bir türlü harekete geçemiyorsanız bu haftayla birlikte harekete
geçebilirsiniz. Taşınmayı düşünmüyorsanız evinizi dekore edebilir veya evinizle ilgili sorun olan bir konu üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin akrabalarla, kardeşlerle, kuzenlerle ve yakın çevreyle olan iletişim trafiğinizi arttıracak. Uzun zamandır çözüme kavuşturamadığınız ancak ertelediğiniz bir konu varsa bu dönemde tekrardan gündeme gelebilir. Dikkat etmeniz gereken nokta ise fazla duygusal olmadan mantığınızla ve sakin hareket etmeniz olacak. Eğer sakinliğinizi korur ve mantığınızla hareket ederseniz olayları istediğiniz şekilde yön verebileceksiniz. Eğitim hayatı devam eden bir Oğlak burcuysanız bu dönemde bazı değişikliklere gitmek için adımlar atabilir ve yeni eğitimlere başlama kararları alabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizleri parasal anlamda etkileyecek. Gelir gider dengeniz, harcamalarınız, yatırımlarınız sizin hayatınızda önemli bir yer tutacak gibi duruyor. İşinizden elde ettiğiniz geliri bu dönemde arttırmak isteyebilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için patronlarınızla görüşebilir hatta üzerinize daha fazla iş yükü almak isteyebilirsiniz. Kendi işini yöneten bir Kova burcuysanız mevcut işinize ekstra işler eklemek isteyebilir ve gelirinizi nasıl daha fazla arttırabileceğinizin yollarını arayabilirsiniz. Bu haftayla birlikte kendinize verdiğiniz değeri de sorgulayacaksınız hatta bazılarınız bu konuyla ilgili destek almak isteyebilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizleri duygusal açıdan oldukça yoğun etkileyecek. Zaman zaman kendinizi hayatı,kendiniz, işinizi, hedeflerinizi sorgularken bulabilirsiniz. Kendinizi sorgulamanız kötü bir durum değil ancak bu durumu bir dramaya
çevirmemeli ve olayları abartmamaya dikkat etmelisiniz. Unutmayın ki dolunayın etkisi sizleri çok fazla etkiliyor olacak ve bu da sizi aşırı hassas bir ruh haline sokabilir.Bazen duygusal gel gitlerinizden dolayı ilişkilerinize zarar verebilir hatta onları bitiş noktasına getirebilirsiniz. Sakin olmalı ve kendinize zaman ayırmaya, kendinizi rahatlatacak aktiviteler yapmaya özen göstermelisiniz.

 

Yorumlar