30 KASIM 2020 - 6 ARALIK 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Ay tutulmadı sizleri akrabalar,kardeşler,kuzenler ve yakın çevreyle ilgili durumlarda etkileyecek.Uzun zamandır çözüme kavuşmayan ama sizi zorlayan bir konu varsa
bu süreçte zorlanabilir. Aynı zamanda bir anda meydana gelecek olan yolculuklarda söz konusu olacak. Dikkat etmeniz gereken durum ise konuşmalarınız ve iletişim şekliniz olacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Parasal konular, alacaklar, verecekler, gelir ,gider dengesi bu hafta itibariyle iyice kafanızı yorabilir.İşinizden elde ettiğiniz geliri hatta işinizi bile sorgulayabilirsiniz.Bu süre içerinde bazı Bopa burçları iş değişikliğine yönelmek ve arayışa geçmek isteyebilirler.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Sizin burcunuzda gerçekleşen tutulma artık hayatınızda sizi yoran, yıpratan, sorun çıkaran ne varsa hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini sizlere gösterecek. Dış görünüşünüz, sağlığınız ve ilişkileriniz bu süre içerisinde ön planda olacak.Kriz yaşatan durum ve olaylarda sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız.Tutulmayla  birlikte biraz yalnızlaşmak, kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Kendinizi sosyal çevrenizden uzaklaştırmanız gerekebilir. Bu haftayla birlikte hem beden hem de ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.Kendinizi gereksiz kaygı ve korkulardan uzak tutmaya çalışmalınız sizler için iyi olacakç

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Sosyal çevreniz arkadaşlarınızla olan iletişiminize ve paylaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.Size dost gibi gözüken ama sahte olan insanlar varsa bu süre
içerisinde hepsinin maskelerinin düştüğüne tanık olacaksınız. Aynı zamanda iş hayatınızda kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. İş ve kariyer hayatınızla ilgili, patronlar ve otorite figürleri ile ilgili sizi bugüne kadar yoran yıpratan ne varsa tekrardan gündeme gelebilir ama bu defa sorunları çözmeniz için karşınıza gelecek. Hayatınızdan çıkması gereken durum ve kişiler hayatınızdan çıkacak.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Eğitimler, yurtdışı konuları ticaretle ve kişisel gelişimle ilgili sizi zorlayan bazı konu ve durumlar tekrardan karşınıza çıkabilir ve bu süreçte kendinizle ilgili yeni ve radikal kararlar vermeniz gerekebilir. Kendinizi geliştirmeye odaklanmalı ve en büyük yatırımın kendiniz olduğunu unutmamalısınız.Eğitim ve kendinizi geliştirmekle ilgili adımlar atmaktan korkmamalısınız.

AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız.Parasal durumlar,
alacaklar,verecekler,borçlar,kredilerle ilgili gündemleriniz olacak gibi görünüyor.Borcunuz varsa bu süre içerisinde kapatmak isteyebilirsiniz
veya size borcu olan birinden borcunuzu ödemesini isteyebilirsiniz.Bu hafta gereksiz harcamalar yapmaktan uzak durmalısınız.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. İkili ilişkiler, evliyseniz eşiniz, uzuan zamandır ilişkiniz varsa partneriniz veya bir iş ortağınız varsa ortağınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Bu dönemde ilişkisinde sroun yaşayan Yay burçları için bitişler ve sonlanmalar söz konusu olabilir. Eğer ilişkinizde bir sorun yoksa ilişkinizi daha ciddi ve ileri seviyeye taşıyabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Bu hafta iş hayatınız ve günlük rutinlerinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz değişiklikleri yapmak için adımlar atabileceksiniz. Hem iş hayatınız hem de günlük hayatınız arasında dengeyi bulmaya çalışacaksınız.  Uzun zamandır sağlık sorunu olan bir Oğlak burcuysanız bu haftayla birlikte güzel haberler almaya başlayabilirsiniz.

KOVA BURCU :

Sevgili Kova burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Aşk hayatınız,flörtler ve çocuklarla ilgili konular bu haftayla birlikte daha çok gündeminize oturmaya başlayacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa ama sorunlar yaşıyorsanız
bu süreçte ilişkinizi sonlandırmanız söz konusu olabilir. Veya çocuklarınızla ilgili bir problem varsa bu hafta itibariyle çözümler kapınızı çalabilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının etkileri altında başlayacaksınız. Aile hayatınız, ebeveynlerinizle olan ilişkileriniz ve ev yuva konuları bu hafta itibariyle hayatınızda bir hayli yer edecek gibi görünüyor. Ev değişikliği yapmak istiyorsanız evinizi değiştirebilir, satabilir veya dekorasyonunu değiştirebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken konu ailenizle kurmuş olduğunuz iletişim şekliniz olacak.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar