29 MART 2021 - 4 NİSAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz artık kendinizi çok daha iyi ifade edebiliyor olacaksınız. Hayattan ne istiyorsunuz, hedefleriniz nelerdir, ilişkilerden neler bekliyorsunuz üzerine fazlaca düşünebilirsiniz ve konuşabilirsiniz. Kendinize olan özgüveninizin arttığını ve iletişiminizin çok hızlandığını görebilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz iç dünyanıza dönmeye başlayacaksınız. Geçmiş bazı anılar ve korkular kendini zaman zaman hatırlatabilir ve siz de bu etkiden dolayı kendinizi kaygılı hissedebilirsiniz. Unutmamanız gereken bu etkilerin geçici olduğu. Arkanızdan dönebilecek bir takım olaylar ve dedikodular kulağınıza gelebilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinize odaklanıyor olacaksınız. Sosyal çevrenizle olan iletişiminiz çok artacak ve bu haftayla birlikte arkadaşlarınızın aradığı kişi olacaksınız gibi görünüyor. Bir çok İkizler burcu aşk hayatında konuşmalarına dikkat etmeli fevri ve öfkeli konuşmalardan kaçınmalı

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz iş ve kariyer hayatınıza odaklanıyor olacaksınız. İş hayatınızda nasıl daha başarılı olabileceğinizi ve kariyerinizi nasıl geliştirebileceğinize odaklanacaksınız. Patronlarınız veya iş ortamında çalıştığınız kişiler iletişiminiz ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz eğitim hayatı,yurtdışı bağlantılı konulara odaklanıyor olacaksınız. Eğitim hayatınız varsa odaklanmak sizler için daha kolay olacak. Aynı zamanda uzun zamandır aklınızda olup başlayamadığınız bir eğitime de başlama kararı alabilirsiniz.Yurtdışı bağlantılı görüşmeleriniz artacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz parasal konulara konulara odaklanıyor olacaksınız. Alacaklar verecekler, borçlar, bankalarla ilgili iletişiminiz artabilir ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle ilgili parasal konularda oturup konuşarak yeni kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile sizin gündeminiz ve düşünceleriniz ikili ilişkiler olacak. İlişkinizde mutlu musunuz veya değişmesi gereken konular mı var bunlara odaklanacak ve çok fazla ikili ilişki konuşacaksınız. Bir çok Terazi burcu her türlü ilişki sayesinde kendisinin farkında varacak ve değişimlere gitmeye karar verecek.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz iş hayatınız ve günlük rutinlerinize yeni bir düzen getirmek isteyeceksiniz. İş hayatınızda fikirlerinizle bir hayli dikkat çekeceksiniz ve adım atmak istediğiniz ne varsa cesurca adımlar atarak ilerleyebileceksiniz. Bir çok Akrep burcu günlük rutinlerini değiştirerek yeni bir düzen oluşturacak.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile sizler aşk hayatınız,f lörtler ve varsa çocuklarınızla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Aşk hayatınızda aceleci ve öfkeli tavırlarda olabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa bu tavırlardan özellikle uzak durmanızı tavsiye ederim. Çocuklarınızla kurmuş olduğunuz iletişimde özellikle sabırlı olmalısınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz aile, ev ve yuva konularına odaklanıyor olacaksınız. Özelikle ebeveynlerinizle ve ailenizle olan iletişiminiz artabilir ve birlikte bazı konularda kararlar vermeniz gerekebilir. Ev değişikliği yapmak taşınmak istiyorsanız fırsatlar önünüze çıkacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile sizin iletişiminiz hız kazanıyor. Yakın çevre, akraba, kardeş ilişkileriniz ön planda olacak. Çok aktif olacağınız, sözleşmeler, anlaşmalar yapabileciğiniz bir döneme giriş yaptınız. Bir çok Kova burcu için şehirlerarası seyahatler söz konusu olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta Merkür'ün Koç burcuna geçmesi ile siz parasal konular ve gelir gider dengenize odaklanıyor olacaksınız. İşinizden elde ettiğiniz veya elinze geçen parayı daha fazla arttırmak veya daha kontrollü kullanmak için planlamalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda bir çok Balık burcu banka, sigorta ve vergilerle ilgili konularla ilgilenebilir

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar