29 HAZİRAN - 5 TEMMUZ 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURÇLARI:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizlerin iş ve kariyer hayatını yakından etkileyecek.İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysanız değişim fırsatları kapınızı çalabilir ama dikkat etmeniz gereken konu 13 Temmuz'a kadar sürecek olan Merkür Retrosu olacak. Bu dönemde yeni bir karar almadan, iş değişikliği yapmadan önce Retronun bitmesini beklemeli ve o sürece kadar  işinizle ilgili geliştirmeniz gereken yönlere odaklanmalı, eksikleri fark etmeye çalışmalısınız.

BOĞA BURÇLARI:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizlerin hayatına eğitimler, yurtdışı konularıyla ilgili bir çok yenilikler getiriyor olacak. Eğitim hayatı olan bir Boğa burcuysanız bu alanda bir çok yenilik sizleri bekliyor olacak. Belki yeni bir okul, yeni bir eğitim veya yeni bir ilgi alanına yönelebilirsiniz.Yurt dışı ile bağlantısı olan bir Boğa burcuysanız yurt dışı iletişimlerinizin artacağı bir süreç sizleri bekliyor.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması hayatınıza parasal konuları taşıyacak. Alacaklar, verecekler, borçlar,krediler,mahkemeler ile ilgili bir çok gelişme tutulmayla birlikte hayatınızda etkisi göstermeye başlayacak. Uzun zamandır devam eden
bir borcunuz varsa bu dönemde sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bir yerden beklemediğiniz bir para elinize geçebilir aynı zamanda bu dönemde unutulmuş borçlar tekrardan ortaya çıkabilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizlerin ikili ilişkilerinizi hareketlendirecek gibi görünüyor. Evliyseniz eşinizle, uzun zamandır ilişkiniz varsa partnerinizle veya bir ortaklığınız varsa ortağınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerek.
Sorunlu bir ilişkiniz varsa tutulmanın enerjisi ile bitişler ve sonlanmalar yaşanabilir.Zararlı çıkan taraf olmamak için kurmuş olduğunuz iletişim ve söylemiş olduğunuz kelimeler sizler için çok önemli olacak.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizlerin günlük hayatınızdaki bazı rutinlerinizi sonlandıracak gibi görünüyor. Uzun zamandır sağlıksız beslenen veya uyku düzeni olmayan bir Aslan burcuysanız artık hayatınızı düzene sokmak isteyeceksiniz.
Aynı zamanda iş hayatınıza düzen getireceksiniz. Sizi yoran, zarar veren her türlü konuyu bu dönemde hayatınızdan çıkarabileceksiniz.Tek dikkat etmeniz gereken sağlığınız olacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizlerin aşk hayatına hız kazandıracak.Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara katılabilirsiniz.Ama unutmayın ki 13 Temmuz'a kadar Merkür Retro'su var o nedenle yeni bir ilişkiye başlamadan önce Retro'nun
bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Sorunlu, sizi yoran bir ilişkiniz varsa tutulmanın etkisi ile birlikte bitişler ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınızla ilgili uzun zamandır beklediğiniz konuların sonucu alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizleri ailevi konularda etkileyecek. Ailenizle uzun zamandır çözmediğiniz konular varsa bu süreçte tekrardan ortaya çıkabilir ve bu süreçte artık bu konuyu bir sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta kurmuş olduğunuz yanlış iletişimlerle ailevi ilişkilerinize zarar verebilirsiniz. Kimle nasıl konuştuğunuza dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizleri konuşulmamış ne varsa konuşmaya zorlayacak. Özellikle kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalar ile ilgili konular fazlaca gündeminize gelebilir.Uzun zamandır konuşulması ve çözülmesi gerektiği halde ertelenen konular tutulmanın etkisiyle bir sonuca bağlanabilir. Bu süreçte fevri davranışlarda bulunmamaya ve sakin kalmaya özen  göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizleri parasal konularda etkileyecek. Uzun zamandır parayla ilgili kafanızda kurduğunuz ne varsa bur süreçte cevaplarını alabilirsiniz. İşinizden elde etmiş olduğunuz geliri arttırmak adına arayışlara
geçebilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken Merkür Retrosu bitmeden yeni bir işe başlamamak olacak.13 Temmuz tarihine kadar yeni adım atmamaya mevcut koşulları iyileştirmeye odaklanmalısınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizlerin hayata karşı bakışını, hedeflerinizi ilişkilerinizde olan dengeyi biraz sarsacak gibi duruyor. Sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu tartacağınız bir hafta olacak. Bu haftayla birlikte  değişimler hem ilişkilerde hem de kişisel hedeflerinizde sizleri bekliyor olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizleri biraz içinize dönmeye itebilir. Yalnız kalmak isteyebilir, zaman zaman kendinizi kurban gibi hissedebilirsiniz.Bu süreçte psikolojinize dikkat etmeniz gerek çünkü unutmayın ki yaşadığımız her şey bize
bir şeyler öğretmek için hayatımıza gelir. Sizde bu süreçte kendi kabuğunuza çekilmek yerine kendinizi geliştirmeye odaklanmalısınız.Aksi takdirde psikolojinizi bozmaya yatkın olacaksınız.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizleri arkadaşlık ilişkileriniz, dostlarınız olan ilişkilerinizi merkezinize getirebilir.Güvenmediğiniz arkadaşlarınızın maskeleri bir bir düşerken, gerçek arkadaşlarınızın farkına varabileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken kimle ne konuştuğunuz olacak. Aynı zamanda işinizden elde etmiş olduğunuz gelirin size yetmediğini düşünüyorsanız yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

Yorumlar