28 ARALIK 2020- 3OCAK 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizleri ev,yuva, aile ve kariyer konularında etkileyecek. Aile büyüklerinizle ilgili bazı haberler alabilirsiniz ve bu sizi biraz panikletebilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız bu haftayla birlikte adımlar atabilir, ev alabilir, ev satabilir veya taşınabilirsiniz.Aynı zamanda bu hafta evinizin enerjisini değiştirmek için dekorasyona yönelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise sizi zorlayan konu ve kişiler hayatınızdan çıkmaya başlayacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta akrabalar, kardeşler, kuzenlerle ilgili gündeminiz bir hayli yoğun olabilir. Eskiden yarım kalmış bir türlü çözülememiş konu ve durumlar tekrardan karşınıza çıkabilir. Ama bu sefer artık Dolunay'ın da etkisiyle birlikte çözümler gelebilir. İletişiminize, yanlış anlaşılmalara çok dikkat etmelisiniz. Farkında olmadan karşınızdaki insanları kırabilir ve yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta parasal konular, gelir,gider hesapları ve değer duygunuz sürekli kafanızın içerisinde dönecek. Parayla ilgili mevcut gelir kaynağınızı işinizi sorgulayabilirsiniz. Acaba kazancım benim için yeterli mi yoksa arttırmak için bir şeyler mi yapmalıyım diye sık sık düşünebilirsiniz. Aynı zamanda işinizden memnun değilseniz sonlanmalar da yaşayabilirsiniz. Değer duygusu ile ilgili ise acaba ben ilişkilerimde değer görüyorum yoksa göremiyor muyum tarzında kendinizle konuşmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizi hedefleriniz, ilişkileriniz ve hayatta almak istediğiniz yolla ilgili bir hayli etkileyecek. İlişkilerinizde sizi yoran yıpratan bir durum varsa artık bu haftayla birlikte sonlandırmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda kendinize koymuş olduğunuz kimi hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atarken kimi hedeflerinizi ise değiştirme kararı alabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin bilinçaltını hareketlendirebilir. Uzun zamandır kendinizde fark ettiğiniz halde adını koyamadığınız tüm o kaygı korku ve travmalardan arınabilirsiniz veya profesyonel destek almak isteyebilirsiniz.
Kendinizi keşfedeceğiniz, içinizde dönerek aradığınız tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta arkadaşlık, dostluk ve sosyal çevreyle ilgili sizi aşağı çeken tüm olay ve kişilerden arınma haftasına girdiğiniz. Sizin enerjinizi tüketen arkanızdan iş çeviren kim varsa hayatınızdan çıktığını görebileceksiniz. Değişim ve dönüşüm zamanı sizler için başlıyor yeni çevreler ve yeni insalar hayatınıza gelmeye başlayacak. Sizler de bu süre içerisinde hayatınızda katkısı bulunacak sosyal projelerde yer almak isteyebilirsiniz

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta kariyer hayatınız ve hedefleriniz sizler için çok önemli olacak. Ben ne istiyorum, kariyer hayatımdan memnun muyum değilsem nasıl değiştirmeliyim gibi bir çok soru kafanızın içerisinde dönecek. Bu hafta kendinizin geliştirilmesi gereken yönlerini fark edecek ve yeni bir yol çizmeye hedeflerinize ulaşmak için sağlam adımlar atmaya karar vereceksiniz. Kendinizden üst gördüğünüz otorite figürleriyle iletişim kurarken fevri konuşma ve tavırlardan uzak durmalısınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta yurtdışı, uzaklar, uzaklarda olan kişiler, ve eğitimle ilgili konular sizin gündeminizi oluşturacak. İş hayatınız varsa uzak mesafedeki müşterilerinizle çözmeniz gereken bir takım durum ve olaylar söz konusu olabilir. Aynı zamanda eğer eğitim hayatınız devam ediyorda eğitim hayatınızla ilgili sizi zorlayan bazı konular üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak unutmayınki sorun yaşadığınız her türlü durumun çözümü yine sizde.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili sizi zorlayan bir takım durum ve olaylar artık onları çözüme kavuşturmanız için tekrardan ortaya çıkabilirler. Gelir gider hesapları yapmak ve harcamalarınızı düzenlemeniz gerektiğini
süşünebilirsiniz. Aynı zamanda uzun zamandır bir borcunuz varsa elinize geçen bir parayla borcunuzu kapatmak isteyebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konuşmalar yaparken cümleleri dikkatli seçmeye özen gösterin

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları ikili ilişkilerle ilgili dikkat etmeniz gereken bir hafta sizleri bekliyor. Evliyseniz eşinizle, ilişkiniz varsa partnerinizle veya iş ortağınızla olan iletişimde bu hafta bazı sorunlar çıkabilir. Sizi uzun zamandır rahatsız eden, aklınızı kurcalayan ama çözemediğiniz tüm kpnuları masaya yatırmak ve çözmek isteybilirsiniz. Ancak bunu yaparken takıntığınız tavır tutuma ve sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.Aksi takdirde ilişkilerinizde sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta beden ve ruh sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir haftanın içerisine girmiş bulunuyorsunuz. İşinizden veya günlük rutinlerinizden kaynaklı yaşadığınız stresin sağlığınıza negatif etki göstermesine engel olmalı ve kendinizi dinlendirmeye zaman ayırmalısınız. Aynı zamanda günlük rutinlerinizi değiştirmek yeni bir uyku ve beslenme düzeni oluşturmak için de adımlar atabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta aşk hayatınıza,ilişkilerinize ve hayattan keyif aldığınız konulara odaklanacaksınız. Uzun zamamdır bir ilişkiniz varsa artık ilişkinizin adını koyma zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Aynı zamanda ilişkilerde kendinizi yanlış ifade etmeye ve karşınızdaki insanı kırmaya da açık olacaksınız. İlişkilerinizi çıkmaza sokmak istemiyorsanız biraz daha sakin ve anlayışlı tavırlarda  olmaya özen göstermelisiniz

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar