26 NİSAN 2021 - 2 MAYIS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri maddi konularda çok etkileyecek gibi görünüyor. Siz Koç burçları daha fazla para kazanma, alacak, verecek, ödemeler ve bankalarla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız.Bir borcunuz varsa kapatmak için elinize fırsatlar geçebilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri ikili ilişkilerle ilgili etkiliyor olacak. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar varsa bu hafta artık çözümlemeye gitmek isteyeceksiniz. İş ortaklığı olan bir Boğa burcuysanız bu hafta tartışmalardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz aksi takdirde ilişkilerinizde bitişler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulardan yana etkiliyor olacak. İş değişikliği yapmak istiyorsanız önünüze gelen fırsatları değerlendirebilirsiniz. Dolunay ile birlikte memnun olmadığınız günlük rutinlerinizi ve beslenme düzeniniz değişitirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla ilgili konularda etkiliyor olacak. Aşk hayatınızda uzun zamandır sorun yaşadığınız bir ilişki içerisindeyseniz sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ama yalnız bir Yengeç burcuysanız hayatınıza yeni bir ilişki girebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri ev, yuva ve ailevi konulardan yana etkiliyor olacak. Ev değişikliği yapmak istiyorsanız adım atabilirsiniz. Ailenizle ve ebeveynlerinizle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir veya onlarla aranızdaki iletişimin biraz gerildiğini hissedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri iletişim yakın çevre ve eğitim konularından yana etkiliyor olacak. Yakın çevre ,akraba, kardeş kuzen ilişkilerine dikkat etmeli ve ilişkileri zorlamamaya özen göstermelisiniz. Özellikle bu hafta düşünceleriniz fazla duygusal ve karışık olabilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri parasal konular ve gelir gider dengesi ile ilgili konulardan yana etkiliyor olacak.Gelirinizi arttırmak için yeni iş fırsatları gündeminizde olabilir. Birçok Terazi burcu kendisine verdiği değer duygusu bu haftayla birlikte arttırmaya başlayacak.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri hayattaki hedefleriniz ve ikili ilişkileriniz üzerinden etkiliyor olacak. Hedeflerinize ve kişiliğinizde değişitirmek istediklerinize odaklanacaksınız.İlişkisinde sorunlar olan Akrep
burçlarının biraz dikkatli olmaları gerekiyor.İstemeden de olsa fevri davranışlardan dolayı ilişkiyi sonlandırabilirsiniz.

YAY BURCU: Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri duygusal anlamda iç dünyanıza kapanmaya itebilir. Duygusal olarak iniş çıkış bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bu durumu çok abartırsanız geçmişte korkuları veya gelecek kaygılarına
odaklanırsanız hem beden hem de ruh sağlığınızı negatif etkileyebilirsiniz lütfen dikkat

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızdan yana etkileyecek gibi duruyor. Uzun zamandır size sorun yaşatan kişiler ve durumlarla yüzleşebilir ve hayatınızdançıkması gereken kişileri çıkarma kararı alabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri kariyer hayatınız, otorite figürleriyle olan ilişkilerinizden yana etkiliyor olacak. Bu hafta patronlarınızla ve ebeveynlerinizle tartışmamaya özen göstermelisiniz.İş değişikliği yapmak isteyen bi Kova burcuysanız yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Uranüsyen Dolunay sizleri hayata bakışınız, eğitim hayatınız ve yurtdışı ile ilgili konulardan yana etkiliyor olacak. Uzak mesafedeki insanlarla iş yapmak isteyebilirsiniz veya size uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. Bu haftayla birlikte hayata bakışınızı daha güçlendiriyor ve hayattan ne istediğinizden emin olmaya başlıyorsunuz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

 

 

Yorumlar