26 EKİM 2020 - 1 KASIM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta ikili ilişkilerle ilgili gündeminiz artacak gibi gözüküyor.Hem partneriz, hem de varsa iş ortağınızla  olan iletişiminiz güçlenecek ve sizler daha çok ilişkilerinize odaklanmaya başlayacaksınız. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay
ile birlikte parasal konularda ve iş hayatınızda bazı konuları sonlandırabilirsiniz.Sorunlu bir işiniz varsa işinizi sonlandırabilirsiniz veya beklediğiniz bir para varsa alabilir, borcunuz varsa bu süre içerisinde kapatabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta hem sağlığınıza özen gösterceğiniz, hem de iş hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak isteyeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.İş hayatınızda sorunlar varsa sorunları çözmeye odaklanabilir veya yeni iş fırsatları üzerine düşünebilirsiniz. 31
Ekim tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan bir Dolunay olacak.Bu Dolunay'ın etkisiyle hayatınızda sizi yoran konuları noktalayıp, hem iş hem de hedeflerinizle ilgili yeni adımlar atarak sizi yoran eskileri sonlandırabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta aşk hayatınız,sevgilinizle veya çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan iletişiminizin artacağı ve birlikte keyifli vakitler geçireceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.Bu hafta yeni insanlarla tanışabilir ve tanıştığınız yeni kişiler ile aşk hayatınızda yeni heyecanlar yaşayabilirsiniz.31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte biraz daha ruh ve beden sağlığınıza odaklanmanız gerekecek. Bir sorun yaşıyorsanız bu hatftayla birlikte çözüme kavuşturabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta yuvanızda,ailenizle vakit geçirmek isteyeceğiniz, ev ortamınızda huzurlu olacağınız bir hafta  sizleri bekliyor. Ev,yuva aile ile ilgili gündemleriniz hız kazanacak gibi görünüyor. Ailenize destek olmak isteyebilir veya siz onlardan destek görebilirsiniz. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte bazı arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinize son vermek isteyebilirsiniz. Size zarar verdiğini,aşağı çektiğini düşündüğünüz kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta akrabalar,kardeşler,keuzenler ve yakın çevre ilişkilerinizde iletişiminizin artacağı bir hafta sizleri bekliyor. Konuşmalarınızla insanlara yol gösterebilir ve onlara iyi gelebilirsiniz. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay sizleri iş ve kariyer hayatınızda sıkıntıya sokan ne varsa sonlandıracak.İş değişikliği yapmayı düşünen veya mevcut işine yenilik getirmek isteyen Aslan burçları bu Dolunay ile birlikte değişimleri görebilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta parasal konulardan yana şans sizlerin yüzüne gülecek. Alacaklar, verecekler ve işinizden elde etmiş olduğunuz gelirden yana şanslı bir hafta sizleri bekliyor olacak. Parasal anlamda istediklerinizi elde etmek ve gelirinizi arttırmak  adına da adımlar atabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde gerçekleşcek olan Dolunay ile birlikte yurtdışı,eğitim ve hukuksal konularda sizi yoran aşağı çeken ne varsa sonlandırabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta dış görünüşünüze, hedeflerinize ve ilişkilerinize odaklanacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. İlişkilerle ilgili kendinizi değerli hissedebileceğiniz ve varsa partnerinizle keyifli vakitler geçirebileceğiniz bir hafta olacak.
31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte parasal konularda yaşamış olduğunuz sıkıntılar varsa veya borç, kredi durumunuz varsa sonlandırmak için adımlar atabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta ruh ve beden sağlığınıza odaklanmak isteyeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Sağlığınızla ilgili sizi yoran ne varsa bu haftayla birlikte artık çözüme kavuşturabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay sizleri ikili ilişkilerle ilgili zorlanmalara itebilir.Sorunlu bir ilişkiniz veya evliliğiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta arkadaşlarınızla,dostlarınızka ve yakın çevrenizle olan iletişminiz sizlere çok iyi gelecek. Arkadaşlarınızdan alacağınız bir destek sizlere iş hayatında yardımcı olabilir ve yeni fırsatları kapınıza getirebilir. 31 Ekim tarihinde gerçekleşcek olan Dolunay ile birlikte sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir sürece giriş yaptığınız.İş yoğunluğunuzdan dolayı stres yapmamaya ve kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınızda şans sizden yana olacak.Hedeflerinizi gerçekleştirmek, işinizi büyütmek için yeni bağlantılar kurma konusunda oldukça şanslı olacaksınız. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte  aşk hayatınıza biraz dikkat etmeniz gerekecek. Bir ilişkiniz varsa ve sorunlar yaşıyorsanız ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta yurtdışı bağlantılı konularda, eğitim hayatızda, hukuksal her türlü konularda şanslı olacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Eğitim hayatınızda istediğiniz başarıyı elde etmek sizler için her zamankinden daha kolay olacak. 31 Ekim tarihinde
gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte aile konular yuvanızla evinizle ilgili konularda sizi sıkıntıya sokan, yoran ne varsa bu  haftayla birlikte artık çözüme kavuşabilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta parasal konularda, alacaklar, verecekler, borçlar ve krediler ile ilgili şansınız bir hayli yüksek olacak. Beklediğiniz bir para veya ödeme varsa bu hafta alabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecel olan Dolunay ile birlikte akrabalar, kardeşler, kuzenlerle ilgili uzun zamandır çözülememiş bir konuyu tekrardan masaya yatırıp artık konuyu çözmeye ve sonlandırmaya odaklanabilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar