25 OCAK 2021 -31 OCAK 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları 28 Ocak'ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay ile birlikte aşk hayatınız, çocuklarını ve hobilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.Uzun zamandır aşk hayatınızda çözemediğiniz tüm konu ve durumları masaya yatırabilir ve çözmek için harekete
geçebilirsiniz. Haftasonundan itibarem başlayacak olan Merkür retrosu ile birlikte sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla olan iletişime dikkat etmelisiniz.İstemeden de olsa yapacağınız yanlış konuşmalar ilişkilerinize zarar verebilir.Bu dönemde eski arkadaşlarınızla da iletişime geçebilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 28 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Aslan Dolunay'ı ile birlikte aile, ev ve yuva konularıyla ilgili sizi yoran yıpratan ne varsa arkanızda bırakmak isteyeceksiniz. Özellikle ebevenylerle olan iletişiminizde artık sorun yaşadığınız tüm konulara netlik getireceksiniz. Haftasonundan itibaren başlayacak olan Merkür retrosu ile birlikte kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili ani ve düşünmeden kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.İş hayatınızda yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte akraba, kardeş, kuzen ve yakın çevre ilişkileriniz hareketlenecek. Uzun zamandır sizi yoran yıpratan tüm konu ve durumları çözüme kavuşturmak adına konuşmalar yapabilirsiniz.
Eğitim hayatınızla ilgili de artık tıkandığı düşündünüz alanları sonlandıracaksınız. Haftasonunda itibaren başlayacak olan Merkür retrosu ile birlikte yurtdışı ve eğitim konularında ekstra dikkatli olmalı okuduğunuzu doğru anlamaya, anlattıklarınızı ise doğru ifade etmeye özen göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları 28 Ocak yarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte parasal konularda ve gelir gider konularında artık yeni düzenlemeler getirmek isteyeceksiniz. Size yeterli geliri sağlamadığını düşündüğünüz veya mutsuz olduğunuz işinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Haftasonunda itibaren alacak verecek borçlar ve bankalarla ilgili konularda unutmuş olduğunuz bazı konu ve gündemler hayatınıza gelebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlilte hayata ve ilişkilere karşı bakış açınız değişiyor. Hayattan ve ilişkilerden ne istediğinizi netleştirecek ve ona göre hareket etmeye başlayacaksınız. Hedeflerinizle ilgili daha
sağlam adımlar atarak eskiyi yıkıp yeniyi oluşturmaya başlayacaksınız.Haftasonundan itibaren başlayacak olan Merkür retrosu ile ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara ve yanlış anlamalara açık olacaksınız dikkat!

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte ruh ve beden sağlığınızla ilgili konu ve gündemler hayatınıza gelebilir. Uzun zamandır sizi yoran bir konuyu artık çözümleyerek hayatınızdan çıkaracaksınız ve şifalandığınızı farkedeceksiniz. Haftasonundan itibaren başlayan Merkür retrosunun etkisi ile günlük hayatınız ve rutinlerinizle ilgili unutkanlıklara açık olacaksınız. Dikkat dağınıkları olabilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte sizi yoran aşağı çeken bazı insanları ve arkadaşları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Size karşı yanlış yaptığını düşündüğünüz kim varsa realist kararlar almaya başlayacaksınız. Haftasonundan itibaren başlayacak olan Merkür retrosu ise eski aşklarla ilgili konuları gündeminize getirebilir. Aklınıza düşebilirler veya onlardan haberler alabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte iş, kariyer hayatı ve hedeflerle ilgili her türlü konu ve durumlarla ilgili radikal kararlar veriyor olacaksınız.Sizi hedeflerinizden uzaklaştırdığını düşündüğünüz her şeyden uzaklaşabilirsiniz.
Haftasonundan itibaren başlayacak olan Merkür retrosu ile birlikte aile, ev ve yuva konularıyla ilgili geçmiş bazı konular tekrardan açılarak sizin biraz canınızı sıkabilir. Söylemek istediklerinizi doğru ifade etmeye ve karşınızdakini iyi dinlemeye dikkat edin.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 28 Ocak tarihinden itibaren meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte yurtdışı bağlantılı konular, eğitim hayatınız ve yabancılarla ilgili gündemleriniz olabilir. Bu konularla ilgili değişimler yapmak ve sizi yoran konuları sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. Haftasonundan itibaren Merkür retrosunun başlaması ile birlikte iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişiler sizi yanlış anlayabilirler ve bu sizin için sorun yaratabilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile birlikte alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili konularda sizi yoran ve yavaşlattığı hissettiniz durumlardan kurtulabilirsiniz. Bir borcunuz varsa kapatmak isteyebilirsiniz. Haftasonundan itibaren başlayan Merkür retrosu ile birlikte gelir gider dengenizi iyi yapmalısınız. Eskide kalmış veya dikkatinizden kaçan harcamalar karşınıza gelebilir ertelemeden çözmelisiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 28 Ocak tarihinde başlayacak olan Aslan Dolunayı ile birlikte ikili ilişkilerde sizi yoran ve zorlayan konuları çözmek için masaya yatırabilirsiniz. Ama çözülmediği düşündüğünüz durumlarda ise ilişkiyi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Haftasonunda itibaren Merkür retrosunun etkileri başlıyor olacak ve sizin hayata ve ilişkilere bakış açınızı sorgulamaya itecek. Duygu ve düşüncelerinizi aktarırken doğru kelimeler seçmeye ve karşınızdaki kişileri dikkatli dinlemeye özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları 28 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Aslan Dolunayı ile bilrikte ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeli vücudunuzun size gösterdiği sinyalleri görmezden gelmemelisiniz. İş hayatınızdan kaynaklı stres ve kaygı yapmamaya özen göstermelisiniz.
Hafta sonundan itibaren başlayacak olan Merkür retrosu ile birlikte iç dünyanıza çekilebilir hayatı ve insanları sorgulayabilirsiniz. Ama bu sorgulamayı çok abartmamaya özen göstermelisiniz.Ayrıca bir tedavi olacaksınız doktorunuzu iyi araştırmaya özen gösterin

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar