25-31 Mayıs Haftası Burç Yorumları
KOÇ BURÇLARI:

Sevgili Koç Burçları bu hafta ailevi konular fazlaca gündeminizi oluşturacak.Ailenizle olan iletişiminiz hız kazanacak. Merkür'ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte çözülmemiş ailevi konular varsa tekrardan gündeme gelebilir.Hafta ortasına doğru hayattan keyif aldığınız konulara,hobilerinize ve aşk hayatınıza yönelebilirsiniz.Güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

BOĞA BURÇLARI:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gündeminizi akrabalarınız,kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular kapsıyor olacak. Uzun zamandır konuşulması gereken bir konu varsa bu dönemde gündeme gelebilir.Hatta dargın olduğunuz yakınlarınız varsa bu dönemde barışmak adına adımlar atılabilir.Aynı zamanda bu hafta evinizde ve ailenizle zaman geçirmek isteyebilir ve bu durum size çok iyi gelebilir.

İKİZLER BURÇLARI:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gündeminizi parasal konular, gelir,gider dengeleri oluşturacak. İşinizden elde etmiş olduğunuzu gelirinizi arttırmak için çeşitli yollar ve fikirler arayabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde kredi çekmek,borç almak veya size borcu olan birinin borcunu ödemesi söz konusu olabilir.Ayrıca bu hafta akrabalar, kardeşler, kuzenler ve komşularınızla olan iletişminiz artacak

YENGEÇ BURÇLARI:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta odak noktanız daha çok kendinizi olacaksınız.Kim olduğunuz, istediğiniz hedeflere ulaşmak için neler yapabilirsiniz bunların üzerine düşüneceksiniz.Aynı zamanda kendinizi geliştirmek adına güzel fırsatlar kapınızı çalıyor olacak.Parasal konularde gelirinizi arttırmak adına kendinize yeni yollar arayabilir ve yolda ilerlemek isteyebilirsiniz.

ASLAN BURÇLARI:

Sevgili Aslan burçları bu hafta kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz.Sanki yaşadığınız her şey sizin kontrolünüz dışında gerçekleşiyormuş gibi gelebilir.Hatta arkanızdan bir takım dedikoduların döndüğünü hissedebilirsiniz.Ancak hafta ortasından  itibaren kendinizi daha güçlü hissedecek ve kabuğunuzu kırabileceksiniz.


BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başak burçları bu hafta arkadaşlarınızla, çevrelerinizle olan iletişminiz hız kazanacak.Daha çok iletişim kuracak ve paylaşımlarda bulunacaksınız.İşinizden elde ettiğiniz gelir size yetmiyorsa arttırmak için fırsatlar önünüze gelebilir ve sizde yeni yollar arayabilirsiniz.Hafta ortasından itibaren kendinizi yalnızlaştırmaya ve içinize dönmeye yatkın olacaksınız. Kendi kabuğunuza çekilmek yerine daha aktif olarak ruhsal olarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.

TERAZİ BURÇLARI:

Sevgili Terazi burçları bu hafta odak noktanız kariyer hayatınız, hedefleriniz ve ebeveynleriniz olacak. Kariyer hayatınızda yükselmek ve hedeflerinize ulaşmak sizler için ekstra önemli olacak ve önünüze bu konularda bir çok fırsat gelecek. Ancak fırsatları değerlendirirken artısını eksinini iyi hesaplamaya dikkat etmeli aceleci davranmamalısınız.

AKREP BURÇLARI:

Sevgili Akrep burçları bu hafta seyahatler, eğitimler ve ticari konular gündeminizde olacak.Yurtdışı bağlantıları olan bir Akrep burcuysanız yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Ayrıca yeni eğitimler ve kendinizi geliştirecek konular bu hafta dikkatinizi çekebilir ancak yeni eğitimlere başlamak için retroların bitişini beklemenizi tavsiye ederim.

YAY BURÇLARI:

Sevgili Yay burçları bu hafta sizin gündeminizi fazlasıyla parasal konular oluşturuyor olacak.Gelir gider dengeniz, alacaklar, verecekler, krediler ve borçlar ile ilgili gelişmeler söz konusu olacak.Uzun zamandır ödemeniz gereken ama ertelediğiniz bir ödeme varsa gündeme gelebilir. Aynı zamanda size borcu olan birisi de size borcunu ödeyebilir.Bu dönemde parasal anlamda riske girmek kredi çekmek isterseniz retroların bitişini beklemenizi tavsiye ederim.

OĞLAK BURÇLARI:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gündeminizi ilişkileriniz oluşturuyor olacak. Evliyseniz eşiniz veya uzun süredir ilişkiniz varsa partnerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.Birbirinizle olan iletişiminiz artabilir ve daha empati kurduğunuz bir iletişim şekline dönebilir.Hafta ortasından itibaren uyku düzeninize,yeme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

KOVA BURÇLARI:

Sevgili Kova burçları bu hafta bu hafta hem bedensel hem de ruhsal sağlığınıza özen göstermelesiniz.Uyku düzeniniz, yeme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda iş hayatınızdaki yoğunluktan dolayı kendinize zaman ayıramayabilir ve bedensel anlamda yorgun hissedebilirsiniz.İşinizle ilgili kafanıza takılan konular varsa ruhsal anlamda sizi yıpratmasına ve enerjinizi düşürmesine izin vermemelisiniz.

BALIK BURÇLARI:

Sevgili Balık burçları bu hafta aşk hayatınız,flörtleriniz,hobileriniz ve hayattan keyif aldığınız konular gündeminizde olabilir. Rutin hayatı olan bir Balık burcuysanız ilginizi çekebilecek bir hobi bularak kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta ayrıca sağlığınıza ve günlük rutinlerinize ekstra özen göstermelisiniz.Sağlığınıza zararlı olan alışkanlıklarınız varsa bu dönemde uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Yorumlar