24 MAYIS 2021 - 30 MAYIS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte hayata ve insanlara karşı olan bakış açınızı değiştiriyor olacaksınız. Eğitim hayatınız varsa eğitim hayatınızla ilgili bir takım tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun başlaması ile birlikte iletişiminize ve kurduğunuz cümlelere çok dikkat etmelisiniz aksi takdirde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı ilişkilerde sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte maddi konular gündeminizde olacak. Gelir gider dengesi, alacaklar verecekler, borçlar, krediler ve bankalarla ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Bir borcunuz varsa elinize geçecek olan bir para ile varsa borcunuzu kapatabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.Çevrenizle kurmuş olduğunuz iletişimde sözlerinize çok dikkat etmeli sonradan pişman olacağınız konuşmalar yapmamalısınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte hayata bakışınız, hedefelleriniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili değişim dönüşüm sürecine giriş yapıyorsunuz. İlişkinizde sorunlar varsa tutulmanın etkisi ile ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.
İlişkiniz de sorunlar yoksa daha ciddi bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Merkür retrosunun etkisinden dolayı aklınızdan geçenler ile ağzınızdan çıkanlar farklı olabilir konuşurken çok dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte hem ruh hem de beden sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İş hayatınız varsa fazla sorumluluklardan dolayı kendinizi yorabilir ve strese girebilirsiniz. Zaman zaman gelecek kaygıları veya geçmişte
yaşanmış bazı olayların aklınıza gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsiniz.Bu tarz durumlarda kendinizi çok içinize kapamamalı ve psikolojinize dikkat etmelisiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve flörtlerle ilgili bir takım durumlar söz konusu olabilir. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ancak yalnız bir Aslan burcuysanız hayatınıza yeni birisi gelebilir. Merkğr retrosunun başlaması ile birlikte iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalardan dolayı ilişkilerinize zarar vermekten kaçınmalısınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte aile, ev yuva konuları gündeminizde olacak. Ebeveynlerle ilgili bir takım konu ve durumlar söz konusu olabilir. Hayatla ilgili ve kariyer hayatınızla ilgili hedeflerinizi sorgulayacağınız bir süre olacak. Bu haftayla birlikte özellikle aile ve kariyer hayatınızda konuşmalarınıza ve kendinizi ifade ediş şeklinizi çok dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte yakın çevre, akraba, kardeş ve kuzen ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa eğitim hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı aksatmamalı ve üzerine gitmelisiniz. Yakın çevre ilişkilerinize artık tutulma ile birlikte değişiklikler meydana gelecek.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte maddi konular bir hayli gündeminizi meşgul edecek gibi gözüküyor. Gelir gider dengeniz, alacak verecek konularına odaklanacaksınız.Bu dönemde gereksiz harcamalar yapmamaya, borç almamaya ve borç
verememeye özen gödtermelisiniz.Aksi takdirde harcamalarınızdan dolayı pişmanlık duyabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte hayata bakışınız, hedefleriniz ve ilişkilerinizle ilgili gündeminiz bir hayli yoğun olacak gibi gözüküyor. Sorunlu bir ilişkiniz varsa tutulma ile birlikte ilişkinizde sonlanmalar veya tartışmalar yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun da etkisi altında olacağınız için konuşmalarınıza özen göstermelisiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte günlük rutinlerinize, ruh ve beden sağlığınız odaklanıyor olacaksınız. Zaman zaman iç dünyanıza çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz ancak bu durumu çok abartmamaya özen göstermelisiniz. Geçmişte yaşanmış
olan bazı konular tekrardan aklınıza gelebilir ve sizi zaman zaman enerjinizi düşürebilir. Kendinize ve hayatınıza odaklanmalı geçmişi geçmişte bırakmalısınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte sosyal çevre,arkadaşlık, dostluk ilişkilerinize ve aşk hayatınıza odaklanacaksınız. Aşk hayatınızda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sorunlarınız varsa bu haftayla birlikte ilişkilerinizde
kopmalar yaşayabilirsiniz.Yalnız bir Kova burcuysanız aşk hayatınız hareketlenebilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte kariyer hayatınız ve aile hayatınız gündemde olacak. İş hayatı olan bir Balık burcuysanız kariyer hayatınız, kazançlarınız ve ailenizle ilgili dengeyi kurmanız gerekecek konu ve durumlar meydana gelebilir. İş değişikliği yapmak isteyen Balık burçları için fırsatlar önünüze gelebilir

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar