24 AĞUSTOS -30 AĞUSTOS 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta ailevi konular,aile büyükleri ile ilgili gergin enerjiler hakim. Öfkenizin zaman zaman birden yükseldiğini ve her şeyin üstünüze geldiğiniz hissedebilirsiniz. Özellikle ailevi konular ve kariyer hedefleri ile ilgili konularda sıkışmışlık duygusu hissedebilirsiniz. Hafta başından itibaren gelir gider hesapları ve kazanç konuları gündeminizde olacak. Gelirinizi arttırmak isteyebilir aynı zamanda yeni bir borca girmeyi düşünebilirsiniz. Ama eğer gelir durumunuza güvenmiyorsanız ileride sizi zor duruma sokacak borçlara girmemenizi ve yapacağınızharcamalarda benim için ne kadar gerekli diye sormanızı tavsiye ederim.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta hem içinizden çok fazla konuda ilerleme isteği var hem de bir yandan hiç bir şey yapmadan durma isteği var. Bu gel gitli ruh halleri sizin kendinize olan güveninizi sarsabilir. Hedefleriniz ile ilgili yapmanız gereken ne varsa kafanızda bir liste oluşturmalı ve planlı hareket etmelisiniz.Yapmanız gerekenleri erteliyorsanız ilerleyen zamanlarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren parasal konular sizin için bir hayli önem kazanacak. Gelir gider hesapları yapabilir ve yapmış olduğunuz gereksiz harcamalar varsa bunları sonlandırmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta sosyal hayatınız ve dostluk ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Özellikle iş hayatınızda kurmuş olduğunuz arkadaşlıklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Arkadaşlarınızdan bazılarına karşı olan tavır ve davranışlarınızı değiştirmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Özellikle yüzünüze gülüp arkanızdan konuşan kişileri bu hafta fark edebileceksiniz.İkili ilişkilerde ise partnerinizin fazla rahat hareketleri sizi biraz sinirlendirebilir sakin olmalı ve ilişkinize zarar vermemelisiniz.Aksi takdirde gereksiz kıskançlık krizlerine girerek partnerini kırabilir ve aranızdaki uyumu bozabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta aşk hayatınızda hareketlenmeler var gibi duruyor. Sevgiyi, aşkı doya doya hissetmek isteyeceğiniz, ilgi görmenin çok hoşunuza gideceği bir hafta olacak. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilir ve yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız sevgilinizle keyifli vakit geçirebilecek ve aşkı doyasıya yaşayabileceksiniz. Çocuğu olan bir Yengeç burcuysanız çocuğunuzla ilgilenebilir ve birlikte çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz ayrıca çocuğunuzla ilgili beklediğiniz bir haber veya gelişme varsa bu hafta gerçekleşebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta yoğun bir şekilde çalışacağız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Çok çalışıp karşılığını alabileceğiniz ve parasal anlamda da beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Elde ettiğiniz kazançtan memnun değilseniz, gelirinizi arttırabileceğinizbir çok yeni imkan sizleri bekliyor olacak. Yeterki siz ne istediğinize ve nasıl bir yolda yürümek istediğinize karar verin. İşinizi geliştirmek istiyorsanız hedefleriniz doğrultusunda pes etmeden çalışmalısınız. Bu hafta ailevi konularda da bir takım gelişmler sizleri bekliyor olacak.Ailenizin bu hafta sizlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olabilir ve onlarla ilgili sorumluluk almanız gerekebilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Güneş'in sizin burcunuza geçmesiyle birlikte hayatta almak istediğiniz yolun ne olduğunu, hedeflerinizi ve ilişkilerinizle ilgili durumları çok net bir şekilde fark edebileceksiniz. Kendinizle ilgili bir çok farkındalıklarınız oluşacak ve bunu daha çok ilişkiler üzerinden elde edeceksiniz. Mevcut ilişkinizde yaşamış olduğunuz durumlar doğrultusunda kendinizi daha iyi tanıyacak ve yaptığınız doğruların ve yanlışların daha net bir şekilde farkında varabileceksiniz. Ailenizle, akrabalarınızla ve onların sağlık durumlarıyla ilgili konular bu hafta gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta düşüncelerinizde kaybolduğunuzu ve önünüzü görmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sanki  hayattaki her şey üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Endişeli ve gergin bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bu duygulara kapılarak hem ruh sağlığınızı hem de bedensel sağlığınızı negatif yönde etkilememeye özen göstermelisiniz.Aksi takdirde en ufak bir olayı bile kafanızda büyüterek çözümsüz bir hal aldırabilirsiniz .Özellikle bu kaygıyı parasal konularda yaşayabilirsiniz.Alacak vereceklerle ilgili stres yaşayabilir mevcut gelirinizden memnun olmayabilirsiniz.Ancak burada endişe yerine çözüm arayışında olursanız bu süreci çok  daha rahat bir şekilde atlatabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu haftaya duygusal açıdan çok yoğun bir şekilde başlıyorsunuz. Kafanızın içindeki hesaplaşmalar sizi ruhsal anlamda biraz yorabilir. Adeta kafanızın içinde sürekli konuşan biri varmış gibi hissedebilirsiniz.İnsanların size karşı olan tavrılarından tutun da gelecekle ilgili konulara kadar kafanızın içinde bir çok konu dönecek. Bu haftayla birlikte arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz ön planda olacak. Daha çok sosyalleşebileceğiniz ve insanlarla daha çok vakit geçireceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta duygusal olarak gel gitli bir ruh halinde olabilirsiniz. Zaman zaman kafanız karışabilir ve yaşadığınız olayların üzerinde çok düşünebilirsiniz. Ancak hafta ortasından itibaren bu etkiler dağılacak ve kendinizi çok daha enerjik hissedebileceksiniz.
Özellikle hedeflerinize ve hayattan ne istediğinize odaklanabilecek ve o doğrultuda adımlar atabileceksiniz.Aşk hayatınızda ise fazla aceleci ve fevri davranışlardan uzak durmalı daha sabırlı ve sakin davranışlarda bulunmalısınız.İş ve kariyer hayatınızla ilgili önümüzdeki dönemler sizin için çok parlak geçecek.Kendinizi rahatlık ifade edebilecek ve hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları hafta başında dostlarınızla, arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizlere iyi gelecek. Bol bol sosyalleşme ve yeni insanlar tanıma isteğiniz olacak.Hafta ortasından itibaren ise biraz daha kendinizi yalnızlaştırabilir ve içinize dönebilirsiniz. Özellikle kendinizle baş başa kalmak, hayata dair sorgulamalar yapmak isteyeceksiniz. Ama çok fazla düşüncelerde boğulmamaya ve melankolik bir ruh haline girmemeye özen göstermelisiniz.Özellikle kronik bir rahatsızlığınız varsa hafta ortasından itibaren kendisini size hatırlatabilir.Ticaretle uğraşan bir Oğlak burcuysanız bu hafta yurtdışı ile bağlantılı bazı konular ve satışlar meydana gelebilir.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta mesleki hayatınız açısından çok hısrlı olacağınız, kafanıza ne koyduysanız tutup alabilecek gücü kendinizde bulabileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak. Dikkat etmeniz gereken nokta ise fazla hırsınızı fark eden rakiplerinizin arkanızdan iş çevirmesi olacak.Güvenmediğiniz hiç kimseye kariyer hedefleriniz hakkında bilgi vermemeye özen gösterin.Parasal anlamda bu haftayla birlikte sürekli bir hesap kitap kafanızın içinde dönüyor olacak.Alacaklar, verecekler borçlar, miras konuları hayatınızın büyük bir bölümünü meşgul edebilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler ve fırsatlar sizleri bekliyor olacak. Kafanıza koymuş olduğunuz ne hedefiniz varsa ulaşmak için adımlar atabilir ve hedefinize giden merdivenleri bir bir tırmanmaya başlayabilirsiniz.Özellikle yurt dışı bağşantılı bir işiniz varsa parlamak için bir çok fırsat önünüze gelecek. Bu haftayla birlikte ilişkilerle ilgili de güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.Uzun zamandır devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkinizi ciddileştirmek adına adımlar atabilirsiniz.Vrya ortaklı bir işiniz varsa ortağınızla işinizi büyütmek adına yeni ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

 

Yorumlar