23 KASIM 2020 - 29 KASIM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta kendinizi geliştirmek için motivasyonunuz tam olacak.Yeni eğitimlere başlamak, yeni şeyler öğrenmek, öğrendiklerinizi aktarmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda yurtdışı bağlantılı konuLara daha fazla odaklanmanız gerekecek. Bu hafta harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak. İhtiyacınız olmadığı halde fazla alışveriş yapmaya meyilli olabilirsiniz.Aynı zamanda miras,banka, alacak, verecek konuları da hayatınızda hız kazanacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta parasal konular, banka işlemleri, alacaklar, verecekler ve sigorta ile ilgili konular hayatınızın gündeminde olmaya başlayacak. Aile ve eşle ortak paralar ile ilgili konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bu hafta aynı zamanda ilişkilerinizdeki tabır ve tutumlarınıza dikkat etmeli ve tartışmalardan kırıcı söz ve davranışlardan kaçınmalısınız.Karşınızdaki kişiyle doğru iletişim kurmaya dikkat etmelisiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta ikili ilişkilere bir hayli kafa yoracaksınız gibi duruyor. Evliyseniz eşinizle, ilişkiniz varsa partnerinizle, iş ortağınız varsa iş ortağınızla olan iletişiminize odaklanacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizi ileriye taşımak adına şanslı etkiler altındasınız. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu beden ve ruh sağlığınız olacak. Günlük hayatın ve iş hayatının stresinden kaynaklı yorgunluklara açık olacaksınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta günlük hayatınıza ve iş hayatınıza odaklanacağınız, günlük rutinlerinizi değiştirmek isteyeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak. İş hayatınızın yoğunluğuna veya günlük hayatınızın yoğunluğuna kapılabilir ve zaman zaman kendinizi
unutabilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu ise aşk hayatınız, çocuklar ve dostlarla olan ilişkiler olacak.Karşınızdaki kişileri dikkatlice dinlemeye ve empati yapmaya çalışmanız gerekecek.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta aşk hayatınıza,flört ve çocuklarınız varsa onlarla olan iletişminize ve ilişkinize odaklanacağınız bir hafta olacak. İlişkileri daha iyi bir hale getirmek ve güçlendirmek için adımlar atacaksınız. Bu hafta ayrıca ailenizle olan ilişkilerinize
ve patronlarınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek.İpleri çok fazla germemeye ve sakin bir ruh haline kalmaya çalışmanız hem sizin hem de etrafınızdakiler için daha iyi olacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta ailenizle, ev hayatınızla ilgileneceğiniz bir hafta olacak.Evinizde sevdiklerinizle vakit geçirmek, ailenizle planlar yapmak size iyi gelecek.Dikkat etmeniz gerek akrabalar,kardeşler,kuzenler patronlar ve iş hayatınızdaki kişiler ile olan iletişiminiz olacak. Sakin tavırlar takınmalı ve insanların size zarar vermelerine veya enerjinizi aşağı çekmelerine izin vermemelisiniz. Aksi taktirde hem beden hem de ruh sağlığınızı yıprata bilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta akrabalar, kardeşler,kuzenlerle ilgili yeni gelişmeler hayatınıza gelebilir. Aldığınız bir haberden ötürü onlarla iletişminiz hızlanabilir.Aynı zamanda zihinsel olarak çok hızlı ve pratik olacaksınız. Bu hafta dikkat etmeniz gereken çok fazla gereksiz harcamalar yapmamak olacak. Kendinizi çılgıca alışveriş yaparken bulabilirsiniz ve sonrasında da pişmanlık yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda unutmuş olduğunuz bir borcunuz varsa onu da aksatmamaya özen gösterin.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta odak noktanız parasal konular olacak.Gelir gider dengeniz işinizden elde etmiş olduğunuz kazanca bir hayli kafa yoracaksınız. Hatta bazılarınız daha fazla kazanmak için iş arayışına geçebilir. Bu hafta ayrıca dikkat etmeniz gereken etki
ise ikili ilişkiler olacak. İkili ilişkilerde kopmalara çok açık olacaksınız.O nedenle daha yapıcı davranışlarda bulunmaya özen göstermeli ve  sakin bir ruh halinde olmalısınız.Yoksa ilişkilerinizde istemediğiniz kopuşlar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta birlikte sizlerin zamanı başlıyor ve artık kendinize, hedeflerinize, sağlığınıza ve dış görünüşünüze odaklanmaya başlıyorsunuz. Hayattan beklentileriniz ve hedefleriniz doğrultusunda kendinize bir yol çizerek hareket etmek isteyeceksiniz. Bu hafta dikat etmeniz gereken konu ise sağlığınız olacak. Hem beden hem de ruh sağlığınızı güçlendirmek için adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta biraz içinize dönmek kendinizi yalnızlaştırmak isteyebilirsiniz. İnsanlarda uzaklaşmanın size iyi geleceğini düşünebilirsiniz ancak bunu fazla abartırsanız ruh vsağlığınıza zarar verebilir aman dikkat! Bu hafta ayrıca dostlarınızla ilişkiniz varsa partnerinizle ve çocuklarınızla olan iletişminize dikkat etmeli onlarla konuşurken iyi dinlemeye ve kendinizi iyi ifade etmeye çalışmalısınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta arkadaşlarınızla, dostlarınızla olan iletişiminiz hız kazanacak gibi duruyor. Sevdiğiniz insanlarla paylaşımda bulunmak sizlere iyi gelecek. Tabi ki sosyal mesafeyi unutmayarak. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu aile hayatınız, ebeveynlerinizle
olan iletişminizi ve iş yerinizdeki kişiler varsa patronlarınızla olan iletişminiz olacak. Yapmış olduğunuz konuşmalara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde aniden gelişebilecek istenmeyen durumlar yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta odaklanacağınız konu iş hayatınız,kariyeriniz ve hedefleriniz olacak. İşinizde kendinizi daha ileriye
taşımak ve geliştirmek adına çok daha yoğun bir şekilde çalışmanız gerekebilir.Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu iletişiniz olacak.İnsanlarla
kurmuş olduğunuz iletişimde, onlara karşı takınmış olduğunuz tavırlara dikkat etmelisiniz.Farkında olmasanız bile insanları incitebilir ve
aranızdaki ilişkiye zarar verebilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar