22 ŞUBAT 2021 - 28 ŞUBAT 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte ruh ve beden sağlığınızla ilgili uzun zamandır yaşamış olduğunuz bir sourun varsa artık çözüm gelebilir. Bu hafta itibariyle siz Koç burçları kadınlardan dolayı arkanızdan dönebilecek dedikodu ve oyunlara dikkat etmelisiniz. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte iş ve kariyer hayatınızla ilgili sizi yoran konuları geride bırakarak yeni başlangıçlar yapacaksınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte sosyal ilişkiler, arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz artıyor olacak. Aynı zamanda bir çok Boğa burcu için ise işinden elde etmiş olduğu gelirin artması söz konusu olacak. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili uzun zamandır beklemiş olduğunuz gelişmeler meydana gelebilir. Aynı zamanda yeni hobilere başlamak isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili ikizler burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınız ve hedeflerinizden yana şanslı bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. İş değişikliği veya işinizde yükselme fırsatları yakalayabiliyor olacaksınız.Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte aile, ev, yuva konularında uzun zamandır yaşamış olduğunuz sorunları geride bırakıyor olacaksınız. Kimi İkizler burçları için ise ev değişiklikleri söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte eğitim hayatı, uzak mesafedeli kişiler, medya ve iletişim konularında şans ve fırsatlar geliyor olacak. Eğitim hayatınızd varsa bu haftayla ilgili başarılarınız artabilir. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte akraba, kardeş ve kuzenlerle ilgili konularda yarım kalmış veya çözülememiş konu ve durumlara çözümler ve açıklıklar gelebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte maddi anlamda şans sizlere gülmeye başlayacak. Geliriniz arttırmak veya iş değişikliği yapmak isteyen Aslan burçları için bu hafta itibariyle fırsatlar önlerine gelebilir. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte gelir gider dengesi, alacak verecek konularında size sorun yaratan tüm konu ve durumları arkanızda bırakmaya başlayacaksınız. Bir borcunuz varsa elinize geçen parayla birlikte kapatabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkiler yönünden şansınız artmaya başlayacak. Evliyseniz eşinizle veya bir ilişkiniz varsa partnerinizle geçirmiş olduğunuz zaman ve birbirinize karşı duymuş olduğunuz ilgi artabilir. Haftasonnu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte güzel bir ilişki yerine sorunlı bir ilişkiye sahipseniz bitişlerin ve kopmaların yaşanması durumu söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte iş ve günlük hayatınıza istediğiniz düzeni getirmeye başlayacaksınız.İş fırsatları ve kariyer imkanlarını bu haftayla birlikte kapınızı çalabilir. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte uzun zamandır sizi yoran, enerjinizi aşağı çeken hem ruhsal hem de bedensel sağlık sorunlarınızın çözümü bu haftayla birlikte sizlere gelebilir.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınızda güzel fırsatlar kapınızı çalmaya başlayacak. Yalnızsanız hayatınıza biri gelebilir veya sorunlu bir ilişkiyi düzeltmek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte bazı dostluk ve sosyla çevre ilişkilerinizde sorunlu olanlarla vedalaşabilir ve hayatınızdan çıkarma kararı verebilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte aile,ev,yuva konuları için şanslı bir döneme giriş yaptınız. Ev almak, ev satmak veya ailevi ilişkileri düzenlemek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte kariyer ve iş konularında size sorun yaşatan konu ve durumları arkanızda bırakmaya başlayacaksınız. Hatta bazı Yay burçları için bu durum yeni kariyer fırsatlarının başlangıcı olabilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte yakın çevre,akraba, kardeşler ve iş aracılığıyla iletişim kurmuş olduğunuz insanlarla olan iletişiminiz artabilir. İşinizi büyütmek için sosyal medya desteği alabilirsiniz. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte ise eğitim hayatı, uzaklardaki kişilerle ilgili artık bazı konuların tamamlanması ve bir sorun varsa çözülmesi söz konusu olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda ve gelir gider dengesiyle ilgili şanslı olacaksınız.İş değişikliği düşünüyorsanız iş ile bağlantılı konularda şanslı olacağınız bir sürece adım atıyor olacaksınız. Haftasonu gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte bir borcunuz varsa veya banka,kredi, sigortayla ilgili konularda sizi sıkıntı yaratan bazı konuların çözüme kavuşması söz konusu olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte hayata bakış açınız ve hedeflerinizle ilgili kafanız netleşmeye başlayacak. Haftasonu gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ise ikili ilişkilerde sorun yaşıyorsanız sorunların çözülmesi için fırsatlar önünüze geliyor olacak. Sorunlu bir ilişkiniz varsa yapmış olduğunuz konuşmalardan dolayı ilişkiyi çıkmaza sokabilirsiniz. Konuşmalarınıza ve tavırlarınıza özen göstermeniz gereken bir hafta olacak.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar