22 MART 2021 - 28 MART 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı ile ikili ilişkilere odaklanıyor olacaksınız. İlişkiniz varsa ilişkinizi daha iyi bir yere taşımak isterken, ilişkisinde sorun olan bi Koç burcuysanız partnerinizle konuşarak sorunları çözmek isteyebilirsiniz.
Hayat ve iş hedeflerinize odaklanacağınız ve hedeflerinizi gereçekleştirmek için kendinizden emin adımlar atacağınız bir hafta olacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı ile birlikte iş hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili sizi yıpratan ne varsa hayatınızdan çıkarmaya karar vereceksiniz. İş yapış şeklinizi değiştirmek isteyebileceğiniz gibi aynı zamanda iş değişikliği de yapmak isteyebilirsiniz. Bu hafta sryh ve beden sağlığınıza dikkat etmeli uyku ve beslenme düzeninize özen göstermelisiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla olan ilişkinizden etkiliyor olacak. Sorunlu bir ilişkiniz varsa Dolunay'ın etkisiyle ilişkinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Ama iyi giden bir ilişkiniz varsa daha üst seviyeye çıkarabilirsiniz.Bu dönemde sosyal çevrenizle vakit geçirmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri ev, yuva,aile konularında etkileyecek. Ev almak ev satmak veya taşınmak isteyen Yengeç burçları için fırsatlar meydana gelecek. Ailenizle ve ebeveynlerinizle de bu dönemde daha çok vakit geçirmeniz gerekebilir. Bir çok Yengeç burcu bu haftayla birlikte kariyer hayatına daha fazla odaklanacak ve ulaşmak istediğiniz hedeflerinize doğru yoğunlaşmaya başlayacaksınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri akraba, kardeş, kuzen ve yakın çevre konularında etkiliyor olacak. Uzun zamandır çözemediğiniz konuları ya oturup konuşarak çözmek isteyeceksiniz ya da hayatınızdan bazı insanları çıkarma kararı alacaksınız. Bir çok Aslan burcu bu haftayla birlikte hayata karşı olan beklentilerini hayallerini gerçekleştirmeye odaklanacaklar.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri parasal konular gelir gider dengesi ile ilgili etkiliyor olacak. Çalışıyorsanız işinizden elde ettiğiniz gelirin yetip yetmediğini sorgulayabilir ve yeni iş arayışlarına geçebilirsiniz. Çalışmıyorsanız harcamalarınızı dengelemek isteyebilirsiniz. Bir çok Başak burcu bu haftayla birlikte kendilerine verdikleri değeri sorgulayacaklar.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri ikili ilişkilere odaklıyor olacak. Evliyseniz eşiniz veya ilişkiniz varsa partnerinizle olan ilişkinize biraz kafa yormanız gerekebilir. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz Bu dönemde kendinize verdiğiniz değre duygusunu da zaman zaman sorgulayacaksınız. Kendinizde değiştirmek istediğiniz özelliklere odaklanacaksınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri ruhsaol olarak gel gitli bir enerjiye sokabilir. Bir an çok iyi hissederken bir an enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bir çok Akrep burcu bu SDolunay'ın etkisiyle uzun zamandır devam eden hem ruhsal hem de bedensel sağlığıyla ilgili yaşamış olduğu sorunlardan arınabilir. Külerinizde doğacağınız bir Dolunay bu hafta sizleri bekliyor olacak.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri arkadaşlıklar, dostluklar ve sosyal çevre ile ilgili konularda etkiliyor olacak.Uzun zamandır sorun yaşadığınız bazı dotluk ilişkileriniz sonlandırma kararı alabilirsiniz. İşinizden elde etmiş olduğunuz gelirden memnun değilseniz iş değişikliğine gitme veya iş hayatınızda terfi etmek için adımlar atabilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri kariyer ve hedefler konusunda etkiliyor olacak. Mevcut işinizden memnun değilseniz iş değişikliğine gitmeyi düşünebilirsiniz ama işinizden memnun bir Oğlak burcuysanız iş yapış şeklinizi ve performansınızı arttırabilir hedeflerinize doğru güçlü adımlarla ilerleyebilirsiniz.Bu dönemde özellikle ev yuva ve aile konularıda sizlerin gündeminde olacak

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri eğitim hayatı, uzak mesafedeki insanlar ve yutrdışı konularından yana etkiliyor olacak. Eğitim hayatı olan bir Kova burcuysanız eğitim hayatınızda bazı konu ve durumları sonlandırmak veya bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan veya iş yaptığınız kişiler varsa iletişiminiz bu hafta artacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Terazi burcu Dolunay'ı sizleri maddi konular alacak verecek borçlar ve krediler ile ilgili konularda etkiliyor olacak. Dolunay'ın etkisiyle bir borcunuz varsa kapatabilirsiniz veya size borcu olan biri borcunu ödemek isteyebilir. Aynı zamanda bu hafta geli gider dengesi, banka ve vergilerle ile ilgili konularda gündeminizde olabilir.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar