21 ARALIK 2020-27 ARALIK 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız iş ve kariyer hayatınız olacak. Hedeflerinize ulaşmaya ve kariyerinizde başarı elde etmeye odaklanacaksınız. Yeni iş teklifleri veya terfiler söz konusu olabilir.Dikkat etmeniz gereken
hafta ortasında patronlarla, otorite figürleriyle ve meslek hayatınızdaki kişilerle tartışmalara girmemek olacak. Egosal tartışmalara girerseniz gereksiz yere sinirlenerek kendinizi yıpratabilirsiniz. Sakin olmalı ve başkalarının ne dediğine değil kendinize odaklanmalısınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte yurtdışı bağlantılı konular, eğitimler,uzak mesafedeki insanlarla ilgili konular gündeminizde olacak. İşinizin büyümesi ve daha çok kişiye ulaşması için çevrenizden destek alabilirsiniz ama bu desteği alacağınız
kişileri seçerken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Hayata karşı bakış açınızı gözden geçirebilir ve uzun zamandır kendinizle ilgili inandığınız ve değiştirmek korktuğunuz konuları sorgulayabilirsiniz ama bu sorgulamaların sonucnda kendinizi riske atacak durumlardan uzak
durmalısınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte maddi konular alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili konulara odaklanmaya başlayabilirsiniz. Parasal konuları yönetmek, giderlerinizi hesaplamak isteyeceksiniz. Aynı zamanda ortak paralarla ilgili konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle birlikte para yönetimi konusunda konuşmanız ve birlikte plan yapmanız gerekebilir. Bu süreçte parayla ilgili fazla hırs yapmamalı, tartışmalardan uzak durmalısınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkiler hayatınızda önem kazanmaya başlayacak. İlişkilerinizi geliştirmek eğer sorun varsa sorunları çözmek için adımlar atmak isteyeceksiniz. Hafta ortasından itibaren özellikle iş hayatınızdan kaynaklı
strese dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Hem çalıştığınız yerdeki kişilerle sakin konuşmaya çalışın hem de iş hayatınızdaki durumlaru ilişkinize yansıtmamaya çalışın.Sakin kalıp hırslı davranışlardan uzal durursanız sizler için bu hafta güzel çekecek.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte iş hayatınıza ve günlük rutinlerinize odaklanmaya başlayacaksınız. İşinizi büyütmek için adımlar atabilir ve hayatınıza yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Spor yaomak, sağlıklı beslenme ve uyku alışkanlıkları edinmek istiyorsanız bu haftayla birlikte başlayabilirsiniz.Yurtdışı bağlantılı konularda ise beklediğiniz haberleri alabilir ve adımlar atabilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken şey fazla hırslı davranışlardan kaçınmak olacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız, flörtler, yeni insanlarla tanışmalar ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olmaya başlayacak. Yalnızsanız hayatınıza birisiniz girmesini isteyebilir hatta arkadaşlarınız aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa bu hafta aranızdaki iletişime dikkat etmeli gereksiz yere öfkeye ve ani kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte aile, ev , yuva konuları gündeminizde olacak. Aile fertleri ve ebeveynlerinizle olan iletişiminize özen göstermelisiniz. Ev değiştirmek,ev almak satmak istiyorsanız bu dönemde adımlar atabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken ise ikili ilişkilerdeki iletişim olacak. İnsanlarla egolu konuşmalar yapmamaya ve sakin tavırlarda olmaya özen göstermelisiniz Kendinizin ve isteklerinizin farkına varıp hayatınızda yolunda gitmeyen ne varsa değiştirmek için adımlar atıp karşılığını alacaksınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte akrabalar, kardeşler kuzenlerle ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Onlarla olan iletişiminiz bir hayli yoğun olacak gibi görünüyor. Ama dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise sağlığınız olacak. Gereksiz yere öfke yapar veya günlük hayat düzeninizi bozarsanız sağlık problemleri ile karşılabilirsiniz o nedenle bu hafta sağlığınıza normalden daha fazla özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte parasal konular, gelir gider hesapları ve iş hayatınıza odaklanacağınız bir haftaya gireceksiniz. Bir işiniz varsa gelirinizin sizin için yeterli olup olmadığını sorgulayabilir ve yeni iş fırsatları arayabilirsiniz. Eğer işiniz yoksa ve iş arıyorsanız bu hafta adımlar atabilir ve çevrenizden bu konuyla ilgili destek alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise aşk hayatınız olacak fevri hareketlerden uzak durmalısınız.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte odak noktanız kendiniz, hedefleriniz ve ikili ilişkileriniz olacak. Hayattan ne istediğinize ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için nelere ihtiyacınız olduğuna odaklanmanız gerekecek. Bu süreçte aileniz
ve evinizle ilgili konularla da ilgilenmeniz gerekecek.Ebevynlerinizle olan iletişiminize dikkat etmeli kişisel sorunlarınızdan dolayı fevri davranışlar sergilemekten uzak durmalısınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte bu hafta ruh ve beden sağlığınıza bir hayli dikkat etmeniz gerekiyor. Kendisiniz yalnız hissedebilirsiniz veya insanlara karşı olan güvensizliğinizden kendinizi yalnızlaştırmak isteyebilirsiniz. Ama bu dönemi çok abartmalı ve kurban psikolojisine girmemeli ve kendi ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Bu hafta etrafınızda size dost gibi görünen ama aslında sizi kıskanan insanlara dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte sosyal hayatınızla, arakdaşlarınızla ilgili konular bu hafta itibariyle gündeminize oturabilir. Onlarla ilgili bazı konuları oturup konuşmanız ve sonuca ulaştırmanız gerekebilir. Aynı zamanda parasal konularda biraz stresli olabilir ve iş imkanlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.Ancak bu süre içerisinde emin olmadan iş değişikliği yapmamalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar