19 NİSAN 2021 - 25 NİSAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta parasal konular gelir gider dengesine bir hayli yoğnulaşıyor olacaksınız. Kazancınızı arttırma ve yeni iş fırsatları yakalama konusunda şanslı etkiler altında olacaksınız. Yeni bir işe başlamak veya mevcut işinize daha yoğun bir şekilde odaklanabilirsiniz. Ailenizle ve evinizle ilgili konulara odaklanacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta kendinize ve ikili ilişkilerinize odaklanacağınız bie hafta sizleri bekliyor olacak. İş hedeflerinize odaklancağınız ve gerçekleştirmek için adımlar atacağınız bir dönemde olacaksınızİkili ilikilerde yaşadığınız sorunlarınız varsa bu sorunları çözmek adına adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizker burçları bu hafta hem ruh hem de beden sağlığınızla dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Uzun zamandır devam eden bir sağlık sorunuz varsa iyileştirmek için fırsatlar elde edebilirsimiz. Geçmiş olayları ve gelecek kaygılarına çok fazla dalmamaya ve anı yaşamaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınız,dostlarınızla olan iletişiminiz ve işinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak ile ilgili konular gündeminizde olacak. İş hayatınız, hedefleriniz ve ikili ilişkilerinizde mücadele edeceğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Öfkeli ve sabırsız hareketlerden uzak durmalısınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili konular ve yeni fırsatlar söz konusu olabilir. İşdeğişikliği yapmak isteyecek, otorite figürleriyle olan iletişiminize odaklanacaksınız. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Sinirlerinize dikkat etmelisiniz ve sabırsız davranışlardan kaçınmalısınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta kişisel gelişim, eğitim konuları ve yurtdışı temalı konulara odaklanacaksınız. Yabancılarla olan iletişimleriniz artabilir. Sosyal ilişkilerinize, arkadaşlık, dostluk ilişkilerinize odaklanacaksınız. İletişiminize dikkat etmeli yanlış anlaşılmalardan ötürü kimseyle tartışmamaya özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta parasal konular alacak verecek konularına odaklanacaksınız. Beklediğiniz paralar gelebilir veya elde ettiğiniz geliri arttıracak fırsatlar önünüze gelebilir. Kariyer hayatınıza,iş hedeflerinize ve otorite figürleriyle iletişiminize dikkat etmeli ani ve fevri çıkışlardan uzak durmalısınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta ikili ilişkilere odaklanıyorsunuz. Bir ilişkiniz varsa daha ileriye götürmek isteyebilirsiniz veya ilişkinizde bir sorun yaşıyorsanız çözüm için harekete geçebilirsiniz. Bir çok akrep burcu için eğitim konularında ve yurtdışı bağlantılı işleri ile ilgili harekete geçme zamanı başlıyor.Dikkat etmeniz gereken ise acele ederek ayrıntıları gözden kaçırmamak olacak.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta iş hayatınız ve günlük rutinlerinize odaklanıyor olacaksınız. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilir ve günlük rutinlerinizi işlerinize göre düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza odaklanabilir yaşadığınız bir sağlık sorunu varsa bir uzmandan destek alabilirsiniz. Parasal konularda fırsatlar hayatınıza geliyor.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burcu bu hafta aşk hayatınız,flörtler ve çocuklarla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Aşk hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız ilişkiyi bitirme veya sorunları oturup konuşma kararı alabilirsiniz. Yalnız olanlar ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Çocuğu olan bir Oğlak burcuysanız çocuğunuzla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta ev, yuva ve aile konularına odaklanıyor olacaksınız.Ev değişikliği yapmak veya evinizi dekore etmek ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda bir çok Kova burcu iş hayatı ve günlük hayatının yoğunluğunu dengelemeye çalışacak gibi duruyor ama kendinizi ve sağlığınız ihmal etmemelisiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta iletişim konuları ,şehirlerarası seyahatler ve medya ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aile, ev ve yuva konularında odaklanmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat yaptırabilir veya ebevynlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Dikkat etmeniz gereken konu ise ikili ilişkilerinizde fevri hareketlerden kaçınmak olacak.

 

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar