18 MAYIS -24 MAYIS 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURÇLARI:

Sevgili Koç burçları bu hafta akrabalarınız,kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Özellikle geçmişte kalmış henüz çözülmemiş konular varsa, çözülmemiş konuları çözmek adına adımlar atmak,iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Bu hafta bağışıklık sisteminize ve beslenmenize özen göstermeniz gereken bir haftada olacaksınız.Gereksiz yere geçmiş olaylardan ötürü kendinizi strese sokmamaya dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURÇLARI:

Sevgili Boğa burçları bu haftaya duygusal olarak içinize kapanarak başlayabilirsiniz.Yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız olabilir. Parasal konular ile ilgili yeni adımlar atmak ve gelirinizi arttırmaya odaklanmak isteyeceksiniz.Ancak 25 Haziran tarihine kadar
Venüs sizlerin 2. evinde geriliyor olacak.O nedenle parayla ve işinizle ilgili yeni adımlar atmamalı elinizdeki mevcut durumları iyileştirmeye çalışmalısınız.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta kendinizi her zamankinden daha kararlı ve hedef odaklı hissedeceksiniz. Hayattan ne istediğinize odaklanacak ve istediklerinize ulaşmak için adım atacak gücü kendinizde bulabileceksiniz.Tek dikkat etmeniz gereken konu ise ikili ilişkileriniz
olacak. Eşinizle veya sevgilinizle kurmuş olduğunuz iletişime özen göstermeli gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız.Aksi takdirde ilişkinize kalıcı hasarlar verebilirsiniz.

YENGEÇ BURÇLARI:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta bu hafta duygu durumunuz oldukça değişken olabilir.Bir tarafınız geçmişten arınmak isterken bir tarafınız geçmişe takılı kalabilir. Bu ikilem sizi ruhsal anlamda fazlaca yorabilir.Hafta boyunca sakin ve akışta kalmaya hem beden hem de ruh sağlığınızı korumaya özen göstermelisiniz. Eğitim hayatı olan bir Yengeç burcuysanız bu hafta sorumluluklarınızı aksatmaya ve ertelemelere açık olacaksınız.

ASLAN BURÇLARI:

Sevgili Aslan burçları bu hafta sosyal hayatınıza,arkadaşlarınıza ve dostalarınıza odaklanacak onlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız.Geçmişte çözülmemiş bir konu varsa arkadaşlarınızla tekrardan o konuları gündeme getirebilirsiniz. İş hayatınızdan elde etmiş olduğunuz geliri arttırmak ve yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz ancak Venüs retrosunu unutmamalı yeni bir işe başlamak yerine elinizdeki mevcut işi geliştirmelisiniz.

BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başak burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınızla ilgili gelişmlere odak noktanız olacak.İşinizde büyümek ve ilerlemek isteyeceksiniz ve bu konuda önünüze fırsatlarda gelebilir.Ama unutmayın Venüs retrosu dönemindeyiz ve retro döneminde yeni bir işe başlamak  sizin umduğunuz gibi olmayabilir. O nedenle bu süreçte geçmişten gelen teklifleri değerlendirmek veya mevcut işinizi geliştirmeye çalışmak sizler için daha iyi olacak.

TERAZİ BURÇLARI:

Sevgili Terazi burçları bu hafta bu hafta sizin gündeminiz yurtdışı konuları, eğitim ve akademik hayatınız ve kendinizi geliştirmek istediğiniz konular olacak. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve mevcut durumu iyileştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili beklediğiniz gelişmeler de yine bu dönemde hayatınıza gelebilir.Tek dikkat etmeniz gereken sağlığınız ve günlük rutinleriniz olacak. Sağlık beslenme ve uykuya dikkat etmeli bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz

AKREP BURÇLARI:

Sevgili Akrep burçları bu hafta parasal konular alacaklar,verecekler,krediler,borçlar fazlasıyla gündeminizi oluşturacak gibi duruyor. Borç almak, kredi çekmek isteyen bir akrep burcuysanız bu hafta bu konularda adımlar atmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda geçmişte kalmış unutulmuş bir borç gündeme gelebilir.Bu borç sizin ödemeniz gereken bir borç olabileceği gibi size ödenecek bir borç olabilir. Bu hafta  dikkat etmeniz gereken konu parasal konularda strese kapılmayarak sağlıklı karar vermek olacak.

YAY BURÇLARI:

Sevgili Yay burçları bu hafta her türlü ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Evliyseniz eşinizle veya uzun süreli ilişkiniz varsa sevdiğinizle ilgili geçmişte kalmış bazı konular gündeme gelebilir. Bu konuların üzerinde çok fazla durup ilişkinizi yıpratmamaya sakin kalarak
fevri davranışlardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz. Bu hafta kendinizi gergin hissedebilir ve gerginliğinizi ailenize yansıtabilirsiniz. Olabildiğince sakin kalmaya içinize dönmeye özen göstermelisiniz.

OĞLAK BURÇLARI:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir haftada olacaksınız. Beslenme düzeninize, çalışma rutinlerinize,ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. İşinizle ilgili yeni fırsatlar kapınızı çalabilir ve bu durum sizi fazla çalışmaya itebilir.Çalışma saatlerinizi ayarlamaya özen gösterin.Aynı zamanda akrabalarınızla ilgili sizi sinirlendirecek bazı durumlar meydana gelebilir sakinliğinizi korumalı ve olayları akışına bırakmalısınız.

KOVA BURÇLARI:

Sevgili Kova burçları bu hafta odak noktanız aşk hayatınız olacak. Kendinizi fazlasıyla flörtöz hissedebilir yeni insanlar tanımak ve iletişim kurmak isteyebilirsiniz.Ama unutmayın 25 Haziran tarihine kadar Venüs retrosu var bu dönemde başladığınız ilişkiler pek istediğiniz
gibi gitmeyebilir. O nedenle karşınızdaki insanı sakin ve emin adımlarla tanımaya çalışın.Bu dönemde eski sevgililerde kapınızı çalabilir. Yeniden şans verip vermeme konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

BALIK BURÇLARI:

Sevgili Balık burçları bu hafta odak noktanız yuvanız ve aileniz olacak.Ailenizle olan iletişiminiz artacak ve özellikle geçmişte kalmış bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Geçmişte kalmış ve çözülememiş konuların tekrardan gündeme gelmesi sizi rahatsız etse bile merak etmeyin bu sefer sorunları çözebileceksiniz.Aynı zamanda ev dekorasyonu veya ev değişikliği ile adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ama unutmayın 25 Haziran tarihinde kadar devam edecek bir Venüs retrosu var o nedenle bir değişiklik yapmadan önce iyice düşünmeli veya retroların bitmesini beklemelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar