17 MAYIS 2021 - 23 MAYIS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta iletişim gücünüz bir hayli hız kazanıyor olacak.Güneş'in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte akraba kardeş ve kuzen ilişkileriniz ön planda olabilir. Eğitim hayatınızda kendinizi eksik hissettiğiniz noktalar varsa tamamlayabilirsiniz. Konuşmak istediğiniz tüm konu ve durumları merkür retrosu öncesinde konuşmanızı tavsiye ederim.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta parasal konular hayatınızın önemli bir yerini oluşturuyor olacak. Yeni iş fırsatları yakalayabilir, iş değişikliği yapabilir hatta gelirinizin arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Bir borcnuz veya ödemeniz gereken ödemeler varsa bu hafta o konularla ilgili de adımlar atmanız gerekecek

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta hayatınıza,hedeflerinize ve ilişkilerinize odaklandığınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. İlişkinizde sorun varsa oturup konuşmak isteyebilirsiniz ama bunu yaparken sakin tavırlarda olmaya özen göstermelisiniz. Hayatta gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere odaklanacak ve kendiniz için yeni adımlar atacaksınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta iç dünyanıza dönebilir ve kendinizi yalnızlaştırabilirsiniz. Dikkat etmeniz gerekene konu ise ruh ve beden sağlığınız olacak. Çok fazla geçmiş ve gelecek kaygılarına takılmamalı ve kendi enerjinizi düşürmemeye özen göstermelisiniz. Aksi takdirde psikolojik sorunları hayatınıza çekebilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu haftayla birlikte sosyal çevreniz arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz gündemde olacak. Sevdiğiniz insanlarla daha çok görüşebilirsiniz. Sosyal çevreniz veya sosyal medya aracılığı ile yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta iş kariyer hedeflerinize ve patronlar, ebeveynlerle olan ilişkilerinize odaklandığınız bir dönem olabilir. Terfi almak, iş değiştirmek veya hedeflerinize doğru adımlar atmak için uygun bir döneme giriş yapmış bulunuyorsunuz. Aile büyükleriyle ilgilenmeni gerekebilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta hayata bakışınız ve insanlara bakışınız biraz değişebilir ve farkındalıklarınız artabilir. Yurtdışı bağlantılı konular veya insanlar hayatınıza dahil olabilir. Bu dönemde özellikle eğitim hayatınıza odaklanmak ve kendinizi geliştirmek için çok çalışmanız gerekecek.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta parasal konular sizin gündeminizi oluşturuyor olacak.Alacaklar verecekler, borçlar, krediler ve sigortalarla ilgili konu ve durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Evliyseniz eşinizin maddi kaynakları üzerine birlikte adım atmanız gerekebilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta ikili ilişkilere odaklnaıyor olacaksınız. Bir ilişkiniz varsa veya evliyseniz partnerinizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aranızda bir sorun varsa bu haftayla birlikte oturup çözmeniz gerekebilir.İş hayatınızda ise ortaklaşa işler yapmak için adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili OĞlak burçları bu hafta iş hayatınıza ve günlük rutinlerinize odaklanıyor olacaksınız. İş hayatınızda çok yoğun çalışan biriyseniz sorunluluklardan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sağlıklı yaşamak için uyku ve beslenme düzeninize değişiklikler yapabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündemde olacak gibi duruyor. İlişkiniz varsa birlikte daha çok vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz ama ilişkiniz yoksa bu haftayla birlikte artık yeni ilişkilere adım atabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklediğiniz haberler varsa bu hafta alabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta aile, ev yuva ve komuşularla ilgili durumlar gündeminizde olabilir. Ailenizle, ebeveynlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Ev değiştirmek veya dekore etmek istiyorsanız bu haftayı değerlendirebilirsiniz.Ev almak, ev satmakla ilgili durumlarda kafanızın içerisinde dönebilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar