16 KASIM 2020 - 22 KASIM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta parasal konularda,alacaklar,verecekler,borçlar ve kredilerle ilgili konular bu hafta gündeminizde olabilir. Borç almabilirsiniz veya sizden birileri borç almak isteyebilir.Kredi ile ilgili bir haber bekliyorsanız bu hafta beklediğiniz haberler gelebilir. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile eğitim hayatınızda varsa eğitim hayatınıza daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Yurtdışı bağlantılı işler bu dönemde hayatınızda yer alabilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta ikili her türlü ilişki sizin gündeminizde olabilir. İş ortağınız varsa birlikte yeni bir iş  anlaşması yapabilir ve yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte parasal konulara fazlaca  hayatınızda rol alacak. Alacak verecek hesapları, borçlar ve kredilerle ilgili konularda beklediğiniz gelişmeler hayatınıza gelmeye
başlayacak.Dikkat etmeniz gereken konu gereksiz harcamalardan kaçınmak olacak.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta iş hayatınız ve günlük rutinlerinizde değişiklikler isteyeceksiniz. Uzun süredir hem iş hayatınızda hem de günlük hayatınızda memnun olmadığınız ne varsa değiştirme gücünü kendinizde bulabileceksiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkilere odaklanmaya başlayacaksınız. İlişkiniz varsa partnerinize,iş ortağınız varsa iş ortağınızla işlerinizi veya mevcut ilişkinizi daha ciddi bir seviyeye getirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta aşk hayatınız,çocuklarınızla olan ilişkinizi ve hayattan keyif aldığınız konular sizlerin gündeminde olacak. Çocuklarınızla ilgili planlarınız varsa bu hafta gerçekleştirmek için adımlar atabileceksiniz .Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte iş hayatınıza ve günlük hayatınızdaki rutinlerle ve sağlığınızla daha çok ilgilenmeniz gerekecek. Daha düzenli beslenmeye dikkat edebileceğiniz, günlük hayatınızı düzenleyeceğiniz bir dönem sizleri bekliyor.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta aile hayatınız, ebeveynlerinizle olan iletişiminiz ve evinizle ilgili konular odaklanacaksınız. Ev değiştirmek, ev almak veya satmak istiyorsanız bu haftayla birlikte harekete geçebilirsiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi daha iyi bir seviyeye getirebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarla ilgili beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta iletişim odaklı olacağınız bir hafta olacak. Akrabalar,kardeşler,kuzenler ve yakın çevreyle olan iletişiminiz artacak ve onlarla daha çok vakit geçirmenizi gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Güneş'in Yay burcuna geçmesi
ile birlikte aile hayatınız,ebeveynlerinizle olan iletişiminiz önem kazanacak. Ev değiştirmek, ev almak ev satmak istiyorsanız bu süre içerisinde adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta parasal konular gelir gider dengeniz,alacak, verecek konuları sizi için bir hayli önem olacak. Ne kadar kazandığınızın ve ne kadar harcadığınızın hesabını yaparak dengelemeye çalışabilirsiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte iletişim gücünüz artacak.Akrabalar,kardeşler,kuzenlerle olan iletişminiz de bu süre içerisinde artabilir. Geçmişten konuşulmuş bazı durum ve konular tekrardan önünüze gelebilir.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta odak noktanız kendiniz olacak.Hayattaki hedefleriniz,ilişkileriniz, dış görünüşünüz sizler için bir hayli önemli olacak. Daha çok hedeflerinize odaklanmak isteyeceksiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte parasal
konular sizlerin hayatında daha önemli olacak. Gelir gider dengeniz, işinizden elde ettiğiniz gelirin sizin için yeterli olup olmadığını düşüneceğiniz ve verdiğiniz kararlar doğrultusunda yeni adımlar atabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta kendinizi normalde daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz.İçinize dönmek, yalnız kalmak  isteyebilirsiniz. Ama içinize dönmeyi çok fazla abartarak psikolojinizi bozmamaya dikkat edin. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile
birlikte kendinizi göstermek ve kendinizi ifade etmek daha kolay olacak. Kendinize koyduğunuz hedefleri gerçekleştirmek için sağlam adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta sosyal hayatınızla ilgili,dostlarınız arkadaşlarınızla ilgili konular hız kazanacak. Daha çok sosyalleşmek isteyebilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte iç dünyanıza biraz dönmek isteyebilir, kendinizi yalnızlaştırabilirsiniz. Yalnız kalmayı çok fazla abartmamalı ve psikolojinize dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda bu dönemde arkanızdan iş dönmesine ve dedikodulara açık olacaksınız güvendiğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınıza fazlaca odaklanacağınız özellikle hedeflerinize yoğunlaşacağınız bir hafta olacak. İş hayatınızdan memnun değilseniz değişiklikler için arayışlara geçebilirsiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte
sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminizin artacağı bir hafta olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta eğitim hayatınız, kişisel gelişim ve yurtdışı konularıyla ilgili konular hayatınızın gündeminde olacak. Eğitim hayatınızla ilgili sizi sıkıntıya sokan bazı konuları artık sonlandırmak isteyebilirsiniz. Güneş'in Yay burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınıza,hedeflerinize odaklanarak işinizi büyütmeye veya başarılarınızı arttırmaya odaklanacaksınız.Bu dönemde yeni bir iş arıyorsanız fırsatlar kapınızı çalabilir

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar