15 MART 2021 - 21 MART 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte bilinçaltı ve psikolojiniz ile ilgili konularla ilgilenmeye başlayacaksınız. Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı konu ve durumları tekrardan sorgulayabilirsiniz. Bu hafta hem kendinize hem hedeflerinize
hem de ikili ilişkilerinize odaklanacağınız bir hafta olacak. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabileceksiniz. Aynı zamanda ilişkilerinize odaklanmaya başlayacak yeni düzenler getireceksiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevre, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinize daha çok önem verecek ve daha çok iletişim kurmanızı gerektirecek durumlar yaşayacaksınız. İş hayatınızdan elde etmiş olduğunuz geliri nasıl arttırabileceğinize odaklanacağınız bir sürece giriş yaptınız. Bu haftayla birlikte psikolojinize ve geçmişte yaşamış olduğunuz bazı kaygı ve korku durumlarına odaklanmak hatta onları çözümlemek isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınız, ve kariyer hedeflerinize odaklandığınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. İş hayatınızda hedeflediğiniz başarılara ulaşmak için çalışacak ve emek vereceksiniz. Bu haftayla birlikte
sosyal ilişkileriniz ve dostlarınızla olan paylaşımlarınız hızlı artıyor olacak. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve paylaşımlarda bulunmak bu hafta sizlere iyi gelecek.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte eğitim hayatınıza,yurtdışı bağlantılı konulara ve uzaklarda yaşayan insanlarla olan iletişiminize odaklanacaksınız. Eğitim hayatınız varsa bu hafta sorumluluklarınızı yerine getirmek için uğraş verebilirsiniz. Bu haftayla birlikte kariyer hayatınız ve hedeflerinize daha çok odaklanmaya başlayacaksınız. Başarı elde etmek için neler yapmanız gerektiğine ve nasıl adımlar atmanız gerektiğiyle ilgili kararlar verip uygulayacaksınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte parasal konular, alacak verecek hesapları, borçlar, krediler ve bankalarla ilgili işlerinize odaklanmaya başlayacaksınız. Borcunuza varsa kapatmak için adımlar atabilirsiniz veya kredi çekmek borç almak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Eğitim hayatı olan bir Aslan burcuysanız yoğunluğunuz artabilir aynı zamanda yurtdışı bağlantılı konulara odaklanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler sizin için bir hayli önem kazanmaya başlıyor. Evliyseniz eşinizle, ilişkiniz varsa partnerinizle olan iletişiminiz hız kazanacak. Uzun zamandır konuşmayı ertelediğiniz konuları konuşmak ve çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu haftayla birlikte parasal konularda daha fazla mücadele ederek gelir gider dengenizi ve harcamalarınız düzenleyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız.İş hayatınızda daha başarılı olmak ve hedeflerinize ulaşmak adına harekete geçeceksiniz. Aynı zamanda günlük rutinlerinizi tekrardan düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz.Bu haftayla birlikte sizler için ikili ilişkiler ve ilişkilere bakış açınız önem kazanmaya başlıyor olacak.İlişkileri yeni bir düzene oturtmak için harekete geçebilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız, flörtler, çocuklar ve hayattan keyif aldığınız konulara odaklanmaya başlayacaksınız.Yalnız bir Akrep burcuysanız aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda çocuklarınızla iletişim kurmak ve onlarla vakit geçirmek için de güzel bir döneme giriş yaptınız. Bu haftayla birlikte iş hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili ertelediğiniz ne varsa yoluna koyabileceksiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte ev,yuva ve aile konularına odaklanmaya başlayacaksınız. Ebevynlerinizle olan iletişiminiz artabilir. Size bazı konularda ihtiyaç duyabilirler ve sizin de evinizde onlarla daha çok vakit geçirmeniz gerekebilir. Bu haftayla birlikte aşk hayatınızda hareketlenmeye başlayacak.Yeni insanlarla tanışmak veya bir ilişkiniz varsa mevcut ilişkinizde paylaşımlarınızı daha da arttırmak için uygun bir zaman olacak

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte iletişiminiz güçleniyor. Yakın çevre, kardeşler, kuzenler olan iletişiminiz artacak.Şehirlerarası yolculuklar veya görüşmeler söz konusu olabilir .Aynı zamanda eğitim hayatınız devam ediyorsa sorunluluklarınız artabilir.Bu haftayla birlikte aile ev yuva konularına da çokça odaklanıyor olacaksınızç

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte parasal konular, gelir gider dengesi ve harcamalarınıza odaklanıyor olacaksınız. Gelirinizi arttırmak istiyorsanız yeni fırsatlar karşınıza gelecek ve siz de bu fırsatları büyütmek adına adımlar atıyor olacaksınız. Bu haftayla birlikte iletişiminiz artacak ve kardeş,kuzen akraba ilişkileriniz de ön plana çıkmaya başlayacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte kendinize, kariyerinize, ilişkilerinize ve hedeflerinize odaklandığınız bir sürece giriş yapmış bulunuyorsunuz. Hayattan ne istiyorsunuz, neler yapmak istiyorsunuz karar verip harekete geçmeye başlayacaksınız. Bu haftayla birlikte parasal konular sizin için ön plana çıkmaya başlıyor olacak.Gelir gider dengesini ayarlama, gelirinizi
arttırma gibi konulara odaklanıyor ve adımlar atıyor olacaksınız.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar