14 EYLÜL 2020 - 20 EYLÜL 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizlerin iş hayatı, günlük rutin, sağlık durumunuz ve evcil hayvanlarla ilgili konularda etkileyecek. Bu dönemde günlük hayatınızı düzenlemek adına adımlar atabilir ve kendiniz için yeni ve eskiye  bakış daha sağlıklı bir düzen oluşturabilirsiniz.Bu süre içerisinde yeni iş teklifleri de alabilirsiniz ancak yeni bir işe başlamak için Mars retrosunun bitişini beklemenizi tavsiye ederim.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizleri aşk, ilişkiler, çocuklar ve spekülatif konularda etkileyecek. Aşk hayatınızla ilgili yeni konulara adım atmamalı sakin kalmalısınız. Çocuklarınızla ilgili uzun zamandır beklediğiniz haberleri alabilir ve harekete geçebilirsiniz Aynı zamanda yeni bir hobi edinebilir ve hayatınızı daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Mevcut yatırımlarınız değer kazanırken, yeni yatırımlar için Mars retrosunun bitmesini beklemelisiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay size ailevi konularda, evinizle, yuvanızla ilgili konularda yeni başlangıçlar ve fırsatlar sunacak. Ailenizle uzun zamandır çözemediğiniz bir konu varsa bu hafta itibariyle tekrardan güneme gelebilir. Ama bu sefer daha sakin bir tavır takınarak sorunları çözebileceksiniz. Aynı zamanda evinizle ilgili yeniliklere gidebilir veya evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizleri yakın akrabalar, kuzenler, kardeşler ile olan iletişminizi gündeme getirecek. Yakınlarınızla daha fazla zaman geçirmenizi gerektirecek bazı konular gündeminize gelebilir. Aynı zamanda yeni ay enerjisi ile birlikte seyahtler yapmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Seyahatler sırasında unutkan ve sabırsız enerjilerde olmamaya özen göstermelisiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşcek olan Yeniay ile birlikte parasal konularla ilgili gündeminiz hızlanmaya başlıyor. Gelir gider dengeniz ve yatırımlarınızla ilgili konular gündemde olacak.Gelirinizden memnun değilseniz arttırmak için yeni yollar arayabilirsiniz. Ancak yeni bir iş teklifini kabul etmek için eğer imkanınız varsa Mars retrosunun bitişini beklemenizi tavsiye ederim.Ama bu süre içerisinde eskiden gelen bir teklifi değerlendirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşcek olan Yeniay ile birlikte hayatınızda yeni değişimler, yeni adımlar atma enerjiniz çok yüksek olacak. Kendinizle ve hayatınızla ilgili hedefleriniz neler ve bu hedeflere nasıl ulaşabilirsiniz bu konulara odaklanacak ve harekete geçeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise ilişkileriniz olacak. İlişkilerinizde fevri ve öfkeli davranışlardan kaçınmaya acele kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçeklecek olan Başak burcundaki Yeni ay sizleri biraz zorlanyabilir. Özellikle bu hafta ruhsal ve bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Karma yaratmış olduğunuz veya yaratabileceğiniz konulara dikkat etmeli odak noktanız başkaları değil sadece kendiniz olmalı. Aksi takdirde hayatınıza çekmiş olduğunuz negatif durumlar ve duygular nedeniyle psikolojinizi bozmaya ve hedeflerinize doğru gittiğiniz yolda zorlanmalara açık olacaksınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni ay sizleri dostlarınızla ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar getirecek. Aranızda sorunlar varsa bu dönemde konuşarak çözebileceksiniz. Ancak sakin kalmak ve sorunları çözmeye çalışmak yerine agresif ve öfkeli tavırlarda olursanız ilişkilerinizi daha çok çıkmaza sokabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz geliri bu süre içerisinde arttıracak fırsatlar bulabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni ay sizleri iş, kariyer hayatı ve hedeflerle ilgili destekleyecek. Mevcut hedeflerinize ilerlerken size şans getirecek fırsatlar önünüze çıkabilir.Aynı zamanda patronlarınızla ve yöneticilerinizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Fevri konuşmalar yapmamalı ve sakin kalmalısınız. Ebeveynlerinizle olan iletişiminizde bu süre içerisinde artabilir ve aranızdaki sorunları çözebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni ay sizleri eğitim ve seyahat konularında etkileyecek. Bu süre içerisinde yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Ancak Marsın retro durumda olması başladığınız eğitimi tamamlayamamanız veya motivasyon düşüklüğüne sebep olabilir. Aynı zamanda gezmek amaçlı seyahtler planlıyorsanız dikkat eksiklikleri ve unutkanlıklara dikka etmelisiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşcek olan Yeniay ile birlikte parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar krediler ve bankalar ile ilgili konular gelebilir. Parasal anlamda beklediğiniz haberler varsa bu süre içerisinde beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Borcunuz varsa ödemek için elinize bazı fırsatlar geçebilir. Ancak yeni borçlara girmek veya birine borç vermek için çok da uygun bir zaman olmayacak. Mirasla ilgili beklediğiniz haberler varsa bu haftayla ilgili yeni haberler alabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Başak burcunda gerçekleşcek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler gündeminizi bir hayli meşgul edecek. Dikkat etmeniz gereken nokta ise fevri ve öfkeli davranışlardan kaçınmak olacak.İşinizle ilgili ortaklı işler yapabilir veya ortağınızla birlikte yeni fırsatlara atılabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle uzun zamandır çözemediğiniz konular varsa sakin bir dille,karşılıklı empati kurarak sorunlarınızı çözebilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar