14 ARALIK 2020-20 ARALIK 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte yurtdışı bağlantıları, eğitim hayatınız, uzaklardaki kişiler ve medya bağlantılı konularu hayatınızın bu döneminde gündem oluşturacak. Kendi işinizi yapıyorsunuz bu dönemde işinizi daha çok insana tanıtmak için medya bağlantılı destekler alabilirsiniz. Aynı zamanda yurtdışı bağlantılı konularda iş akışınız ve haberleşmeleriniz artabilir. İlişkilerde ise fazla ısrarcı ve baskıcı tavırlardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte parasal konular odak noktanız olacak. Alacaklar,verecekler, borçlar, krediler ve sigortalar ile ilgili konuların üzerine yoğunlaimanız gerekecek. Evliyseniz eşinizle veya ailenizle ortak bir geliriniz varsa
onlarla konuşarak ortak bir bütçe ayarlaması yapmanız gerekecek. Bu dönemde gereksiz harcamalar yaparak kendinizi maddi anlamda zorlamamaya özen gösötermelisiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte ikili ilişkiler odak noktanız olacak. Evliyseniz eşinizle, evli değilseniz ama uzun zamandır ilişkiniz varsa partnerinizle veya iş ortağınızla olan iletişimleriniz önem kazanıyor olacak. Uzun zamandır ikili ilişkilerle ilgili yapmak isteyip yapamadığınız ne varsa bu tutulmayla birlikte hayata geçirebilir ve sorunlu ilişkileri toparlamaya çalışabilirsiniz. Eğer toparlanamayacak bir ilişkiniz varsa ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte iş hayatınız ve günlük hayatınızla ilgili konular odak noktanız olacak. İş hayatınızda mutsuzsanız, işinizden memnun değilseniz tutulmanın etkileriyle birlikte iş değişikliği yapmayı düşünebilirsiniz. Aynı zamanda günlük yaşamınızdaki mevcut düzeninizde bir takım değişiklikler söz konusu olabilir. Bu dönemde hem ruh hem de beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konular odak noktanız olacak. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamayı düşünebilir veya sorunlu bir aşk hayatınız varsa partnerinizden ayrılmaya karar verebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili uzun zamandır çözemediğiniz veya haber beklediğiniz konular varsa bu hafta gerçekleşecek olan tutulmayla birlikye belirsiz konular netlik kazanabilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte aile ve yuva konuları odak noktanız olacak. Aile hayatınızla ilgili sizi yoran veya çözüme kavuşamamış konular bu haftayla birlikte artık netlik kazanabilir. Ev hayatınızla ilgili ev dekore etmek veya değiştirmek istiyorsanız bu dönemde bu konularla ilgilide adımlar atabilirsiniz. Tutulmayla birlikte kafanızda netlik kazanmayan tüm konular alacağınız haberlerle netlik kazanacak.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte akrabalar, kardeşler, kuzenler ve iletişim konuları odak noktanız olacak.İnsanlarla kurmuş olduğunuz iletişime ve tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. İletişim kaynaklı sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Aynı zamanda eğitim hayatınızla ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanız ve başarılarınızı arttırmak için sıkı çalışmalısınız. İş hayatı olan bir Terazi burcuysanız iş hayatınızda müşterilerinizle ve iş ortamındaki kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte parasal konular odak noktanız olacak. İşinizden elde ettiğiniz gelirin sizin için yeterli olup olmadığını sorgulayacağınız aynı zamanda kafanızın içinde iş değişikliği ile ilgili kararlar vermeye çalışacağınız bir dönem olacak. Bu dönem içerisinde yaşadığınız bazı durumlardan ve olaylardan ötürü kendinizi değersiz hissetmeye açık olacaksınız. Kimsenin sizin değerinizi belirlemesine izin vermemelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte sağlığınız, hedefleriniz ve ilişkilerinizle ilgili konular odak noktanız olacak. Hayattan beklentilerinizi sorguladığınız, hedeflerinizi kesinleştireceğiniz ve ilişkilerinize odaklancağınız  bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Kariyer hedeflerinizle ilgili yapamadığınız sadece fikir olarak kalan ne varsa hayata geçirmek için adımlar atmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda sorunlu ilişkileriniz varsa bu dönemde sonlandırmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte heme ruh hem de beden sağlığınızla ilgili konular odak noktanız olacak.Bu dönemde zaman zaman kendiniz kurban psikolojisinde hissedebilir ve sanki her şey sizin kontrolünüz altında gerçekleşiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yanılsamaya fazla kapılır ve kendinizi yalnızlaştırırsanız psikolojinizi olumsuz etkileyebilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte arkadaşlık ilişkileri, iş hayatınızdan elde ettiğiniz gelir ile ilgili konular odak noktanız olacak. Bu dönemde size karşı samimi olmayan insanları hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Bazılarının maskesinin düştüğüne ve sizin arkanızdan söylediği sözlere şahit olabilirsiniz.Aynı zamanda bu dönemde iş hayatınızdan elde etmiş olduğunuz gelirle ilgili kafa yormanızı gerektirecek durum ve konular söz konusu olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları 14 Aralık günü gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte kariyer konuları odak noktanız olacak. Kariyeriniz ile ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerinizle ilgili adımlar atmak isteyeceksiniz ancak atacağınız adımların bazıları sizi biraz zorlayacak ve üzerine düşünmenizi gerektirecek adımlar olabilir. İş hayatınızla ilgili yeniliklere başlamadan önce çok iyi düşünmeli ve atacağınız adımların devamlılığının olmasına dikkat etmelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar