13 TEMMUZ - 19 TEMMUZ 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları haftaya enerjiniz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz.Haftanın ilk iki günü kabuğunuza sığamıyormuş gibi hissedeceksiniz, ancak bu enerji sizlere aynı zamanda gereksiz öfkelenmeler de verebilir.İletişim kurarken agresif olmamaya, sabırla hareket etmeye özen göstermelisiniz. Özellikle ailevi konular haftanızın geneline yansıyacak.Geçmişte kalmış bazı konular gündeme gelebilir ve sizi bir hayli meşgul edebilir. Eğitim hayatı olan bir Koç burcuysanız bu süreçte dikkatinizi toplamak, sorumluluklarınıza odaklanmak sizler için daha kolay olacak.İş hayatınızda hırslarınız yüksek olacak kendinize bir çok hedef belirleyecek ve o hedeflere ulaşmak için çok çalışacaksınız.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları hafta başında kendinizi biraz yalnız ve içe dönmüş hissedebilirsiniz. Parasal konularda fazlaca kafa yorabilir ve mevcut kazancınızı arttırmak adına yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.İş arayan bir Boğa burcuysanız bu hafta önünüze güzel fırsatlar gelebilir. Hafta ortasından itibaren odak noktanız kendiniz olacaksınız. Hayattaki hedeflerinize odaklanacaksınız.İkili ilişkilerde iletişiminiz hız kazanacak. Eğer evli bir Boğa burcuysanız eşinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları yeni haftaya sosyalleşme isteğiyle başlıyorsunuz.Yakın arkadaşlar, dostlarla iletişim kurmak,paylaşımlarda bulunmak isteyeceksiniz. Sorunu olan bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı olabilir.İş hayatınızdan elde ettiğiniz gelir sizin için yeterli değilse bu hafta patronlarla konuşabilir ve işinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak için adımlar atabilirsiniz.Bu hafta sizler için biraz daha maddi odaklı bir hafta olacak gibi duruyor.Hafta boyunca alacak verecek dengesi kurmak zorunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları yeni haftaya iş, kariyer ve hedefler odaklı başlayacaksınız.İşinizde yükselmek, terfi almak için elinizden geleni yapacak ve karşılığını da alabileceğiniz bir döneme giriş yaptınız.İlişkiler ve iletişim konusunda uzun bir süredir kendinizi yorgun ve anlaşılamıyor gibi hissediyordunuz.Bu haftayla birlikte kendinizi ifade etmek ve karşınızdaki kişi tarafından anlaşılmak sizler için çok daha kolay olacak.İkili ilişkilerde konuşmak istediğiniz konuları masaya yatırabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları yeni haftaya enerjiniz bir hayli yüksek başlayacaksınız.Kendinizi geliştirmek,yeni eğitimler almak, yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli olacaksınız. Sadece heves etmekle kalmayıp elinizi attığınız her konuda başarı elde edeceksiniz. Yurt
dışı ile iş yapan veya haber bekleyen bir Aslan burcuysanız güzel haberler ve gelişmeler sizleri bekliyor olacak.Uzun zamandır içine dönmüş
ve psikolojik anlamda yorulmuş bir Aslan burcuysanız bu haftayla birlikte kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları yeni haftaya alacak verecek hesapları, borçlar, ödemeler odaklı başlayacaksınız. Evli bir Başak burcuysanız eşinizin parasıyla ilgili gelişmeler gündeminizi oluşturabilir.Mahkemesi olan bir Başak burcuysanız yeni gelişmeler veya haberler alabilirsiniz. Bu hafta ayrıca sosyalleşme ihtiyacınız artacak ve çevrenizi genişletmek yeni insanlar tanımak için bir çok fırsatınız olacak. İletişim gücünüzün arttığı ve kendinizi rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları yeni haftaya ilişki odaklı başlıyorsanız. Evliyseniz eşinizle, ilişkiniz varsa partnerinizle veya iş ortaklığı olan bir Terazi burcuysanız ortağınızla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor. İletişiminiz artacak ve uzun zamandır çözülmeyen konular varsa artık bu hafta ile birlikte çözüme ulaştırabileceksiniz.İş hayatınızda hedeflerinize ve ne istediğinize odaklanmalı dikkatinizi dağıtmamaya özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları hafta başından itibaren iş yoğunluğunuz ve günlük rutinlerinizde meydana gelen artış dikkat çekecek. Uzun zamandır ertelediğiniz işler varsa bu hafta onları halletmeniz gerekebilir. Son dakikaya işlerinizi bırakmamaya ve unutkanlıklara dikkat etmelisiniz. İş ve sorumluluklarınızın yoğunluğu sizi yorabilir o nedenle beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmeli, bağışıklık sisteminizi korumaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta aşk,ilişkiler, flörtler fazlaca gündeminizi oluşturacak.Yeni insanlar tanıyabilir, tanıştığınız kişilerden hoşlanabilirsiniz.İlişkisi olan bir Yay burcuysanız sevgilinizle keyifli vakitler geçirebilir, güzel konuşmalar yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili yeni gelişmeler ve beklediğiniz haberleri bu hafta alabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak istiyorsanız bu haftayı değerlendirebilir ve hayattan keyif aldığınız konulara odaklanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta ailevi konular gündeminizde olacak. Ailenizle birlikte gündeminizi meşgul edecek konular meydana gelebilir.Birlikte bazı kararlar almanız ve yeni adımlar atmanız gerecek. Ev değişikliği yapmak isteyen veya ev alıp satmak isteyen bir Oğlak burcuysanız bu hafta bir çok yeni fırsat önünüze gelecek.Bu hafta evde ve sevdiklerinizle vakit geçirmek sizi hem bedensel hem de ruhsal anlamda besleyecek.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta iletişiminiz çok güçlenecek. Özellikle yakın akrabalar, kardeşler, kuzenler ve komşular ile olan iletişiminiz hız kazanacak.Uzun zamandır konuşmak istediğiniz konular varsa bu haftayı değerlendirebilirsiniz.Ticaretle uğraşan bir Kova burcuysanız bu hafta iş görüşmeleriniz ve müşterilerinizle olan konuşmalarınız artacak.Beklediğiniz iş fırsatlarını bu hafta yakalayabilirsiniz. Şehirlerarası yolculuklar da bu hafta gündeminizde olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta parasal konular alacaklar verecekler sizin gündeminizi oluşturacak. İşinizden elde ettiğiniz gelir sizin için yeterli değilse arttırmak için yeni kazanç yolları arayabilir, yeni iş teklifleri varsa değerlendirme kararları alabilirsiniz. Unutmuş olduğunuz ödemeler varsa tekrardan gündeminize gelebilir.Ödemelerinizi, harcamalarınızı düzenlemek ve kendinize bir bütçe planlaması yapma kararı alabilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar