12 NİSAN 2021 - 18 NİSAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçeklecek olan Yeniay sizlerin burcunda olacak.Hayata bakışınız, hedefleriniz ve ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar, bitişler ve başlangıçlar sizleri bekliyor olacak. Sorunlu ilişkiler biterken, yalnız olan Koç burçlarının hayatına yeni ilişkiler gelebilir.Kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili yeni adımlar atmak için uygun bir zaman

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte hem ruh hem de beden sağlığı olarak kendinizi şifalandırabileceğiniz bir döneme giriş yaptınız. Zaman zaman içe dönmek ve gelecekle ilgili planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken nokta kendinizi çok yalnızlaştırmamak olacak.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte sosyal çevrenizin genişleyeceği, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinize odaklanacağınız bir hafta olacak. Aynı zamanda işiniz varsa iş hayatınızla ilgili mevcut gelirinizi arttırmak için fırsatlar önünüze gelebilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte kariyer hayatınız, otorite figürleriyle olan ilişkilerinize ve hayatla ilgili hedeflerinize odaklanabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni fırsatları değerlendirmek ve yeni adımlar atmak için uygun bir zaman olacak.Bekar Yengeçler evlilikle ilgili kararlar verebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte hayata ve insanlara bakış açınız değişiyor. Yaşadığınız tüm olayları değerlendirmek ve yeni tecrübeler edinmek için hareketli bir dönem olacak.Yurtdışı bağlantılı konular ve eğitim hayatınızla ilgili konulara odaklanacak ve güzel başlangıçlar yapabileceksiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekeleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konular, alacaklar, verecekler, borçlar ve krediler ile ilgili konular gündeminizde olacak ve yeni fırsatlar önünüze gelecek. Borç almak veya borç kapamak isteyen Başak burçları fırsatlar yakalayabilecek.Kariyer hayatınıza ve maddi konulara odaklacağınız bir hafta sizleri bekliyor.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler sizin gündeminizde olacak. Bir ilişkiniz varsa ve sorunluysa ilişkideki sorunları çözmek için oturup konuşabilir veya bitirme kararı alabilirsiniz. İlişkisi olmayan Terazi burçları yeni ilişkiler başlama fırsatı önünüze gelecek.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınız ve günlük rutinlerinizi değiştirmeye başlayacaksınız.İş yapış şekliniz değişebilir veya iş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Günlük düzeninizi değiştirmek isteyeceksiniz. Sabah kalkış saatiniz veya beslenme düzeninize kadar alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Aşk hayatınızda yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz ya da mevcut ilişkinizi daha iyi bir yere taşımak için yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir çok Yay burcu yeni hobiler edinebilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aile hayatınız ve ev yuva konuları sizin gündeminizde olacak.Taşınmak, yeni ev almak veya ev dekore etmek ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekecek. Bir çok Oğlak burcu ailesi olan ilişkisine ve iletişimine odaklanacak. Çözmeniz gereken bir konu varsa konuşmanız gerekebilir.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yakın çevre, kardeşler ve kuzenlerle ilgili konular hayatınızda olabilir.İş hayatınızda varsa müşterilerinizle veya iş yaptığınız kişilerle olan iletişiminize özen göstermelisiniz. Eğitim hayatınıza yeni fırsatlar ve yeni adımlar söz konusu olacak gibi duruyor.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konular gelir gider dengesine odaklancaksınız. İş hayatınızdan elde etiğiniz gelir sizin için yeterli değilse arttırmak için yeni fırsat arayışlarına gecebilirsiniz.Uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili konularda haber alabilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar