11 OCAK 2021 -17 OCAK 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlara imza atacaksınız. İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak adını uzun zamandır kafanızda olan ama gerçekleştirmeyi ertelediğiniz ne varsa bu haftayla
birlikte gerçekleştirmeye başlıyor olacaksınız. Haftasonuna doğru ise Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı açı sosyal çevreniz ve gelir gider dengenizle ilgili sizi biraz zorlayabilir.İletişim kurduğunuz kişilere ve gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yurtdışı bağlantılı konular, eğitim veya varsa akademik kariyerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar kapınızı çalmaya başlayacak.Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız güzel başlangıçlar ve
iş birlikleri elde edebilirsiniz. Haftasonuna doğru gerçekleşecek olan Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı sizleri otorite figürleri veya aile bireyleri ile ilgili konularda zorlayabilir. Hedeflerinizle ile ilgili ilişkilerinizle ilgili kimsenin etkisi altında kalmadan bireysel
kararlar vermeniz gerekebilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konularla ilgili sizi zorlayan bazı durum ve olaylarla ilgili çözümler bulmaya çalışacaksınız. Özellikle eşinizle parasal konular üzerinde konuşarak bir plan yapmanız gerekebilir.
Haftasonuna doğru ise Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı sizi beden ve ruh sağlığı bakımından zorlayabilir aniden gelişebilecek sorunlara karşı dikkatli olmanızda fayda olacak.Özellikle beslenmenize ve yediklerinize dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili İkizler burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda yeni başlangıçlar ve adımlar söz konusu olabilir.Uzun süredir bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Ya da işinizle ilgili belki bir ortaklık kurabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etkilerle parasal konulara dikkat etmeli alacak verecek,borçlar,kredilerle ilgili sizi yoracak gündemler önünüze gelebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınızda yeni başlangıçlar ve sorumluluklar hayatınıza geliyor. İş yoğunluğunuz nedeniyle günlük yaşamınızı düzenlemeniz gerekebilir. Haftasonuna doğru ise Jüpiter ve Uranüs arasında oluşak zorlayıcı açı sizleri ikili ilişkiler ve otorite figürleriyle ilgili konularda zorlayabilir. Her konuda hedefinize odaklanmalı ve insanlarla olan iletişiminizde aniden gelişebilecek durumlara karşı sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili yeni ve  güzel başlangıçlar sizleri bekliyor olacak. Yeni bir hobiye başlamak istiyorsanız adım atabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlu açı sizleri günlük hayat ve sağlıkla ilgili konularda dikkat etmeniz yönünde uyarıyor. İş hayatınızda almış olduğunuz sorumlulukları yerine getirirken kendinizi fazla zorlamamaya özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aile hayatınız,ev ve yuva konularıyla ilgili yeni ve güzel gelişmeler kapınıza çalacak. Haftasonu meydana gelecek olan Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlayıcı açı aşk hayatınız, çocuklarınızla
ilgili konular, yaratıcılığınız, parasal ve hukiki konularda sizi biraz zorlayabilir.Zorlandığınız noktaları keşfetmeli ve sizi aşağı  çekmesine izin vermemelisiniz. Bu hafta kontrolü elden kaybetmeyerek her türlü kriz yönetimine karşı kendinizi motive etmelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte akrabalar, kardeşler ve kuzenlerle olan iletişiminizde artık yeni bir döneme geçiş yapıyor olacaksınız. Ticaret hayatınız varsa yeni müşteriler ve iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ile Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etki sizleri ev,yuva ve aile konularıyla ilgili biraz zorlayabilir. İkili ilişkilerde ise ego savaşlarına ve zıtlaşmalara dikkat etmelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte gelir,gider dengesi ve iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olacak. Uzun zamandır iş değişikliği yapmak istiyorsanız veya ek gelir elde etmek istiyorsanız bu haftayla  birlikte yeni adımlar atabilirsiniz. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etkiler sizleri akraba, kardeş kuzen ilişkileri ve iş hayatınızla ilgili zorlanmalar yaşatabilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerle ilgili yeni ve güzel başlangıçlar söz konusu olacak. İş hayatınız ve ikili ilişkilerle ilgili artık kafanızda ertelediğiniz her şeyi bu hafta itibariyle yoluna koymak isteyebilirsiniz.Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı etkiler sizi aşk hayatınız ve hobilerinizle ilgili zorlayabilir

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ruhsal ve bedensel konularda uzun zamandır sıkıntı çektiğiniz bir konu varsa artık çözümü de gelecek. Kendinizi tanıyacak ve kendinizi keşfedeceksiniz.Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında
gerçekleşecek olan zorlu etkiler sizleri hedefleriniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili zorlayabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha çok mücadele etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları 13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınızdan elde ettiğiniz gelirin artması için yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Haftasonu Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan zorlayıcı açılar sizleri ruh ve beden sağlığınızla ilgili biraz zorlayabilir. Zaman zaman kaygılara kapılarak kendinizi gereksiz yere yorabilir ve iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz.İnsanlarla kurmuş olduğunuz iletişime de dikkat etmeli ve yanlış anlaşılmalardan ve yanlış anlamalardan kaçınmalısınız.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar