11-17 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç Burçları:

Sevgili Koç burçları bu hafta aklınızda sürekli olarak kariyer hayatınızda ilerlemek adına yapmanız gerekenler dönüyor olacak.Kariyerimde ilerlemek için ne yapmalıyım, kimlerle iletişime geçmeliyim,  eksiklerim nelerdir bu konularda kendinize yeni farkındalıklar katacaksınız.Arkadaşlarınız ile olan iletişiminizde bir takım sorunlar meydana gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz bazı konular tekrardan gündeme gelebilir. Akrabalarınızla,kuzenlerinizle ve kardeşlerinizle olan iletişminiz bu hafta yoğun olabilir.Bir konu üzerinde ortak karar alımları yapabilirsiniz.Geçmişte gündeme gelmiş bazı parasal konularda akrabalarınızla yeniden ortaya çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Sevgili Boğa burçları bu hafta hedefleriniz ve işinizle ilgili konularda sizi yoran ve sıkıntıya sokan konulara çözümler getirebilirsiniz.Medya iletişim konularında fırsatlar yakalayabilir ve kendinize katmak istediğiniz, geliştimek istediğiniz alanlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz.Bu hafta parasal konularda iletişiminiz artacak.Özellikle geçmişten gelen alacak verece konuları varsa tekrardan gündeme gelebilir. Gelirinizi ve maddi gücünüzü arttırmak için yeni yollar arayacaksınız.Ama bunu yaparken yeni başlangıçlar yapmak yerine mevcut işinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler buçları bu hafta kendinizi ifade etmek, hedeflerinizi belirlemek ve ilerlemenize engel olarak gördüğünüz ne varsa ortadan kaldırmak için iletişim gücünüzü ve zekanızı fazlasıyla ortaya koyacaksınız.İlişkileriniz kafanızı karıştırabilir ve karşınızdaki kişinin ne yaptığını anlamakta zorlanabilirsiniz.Her türlü ilişkinizde fevri davranışlarda bulunmamaya ve sakin kararlar vermeye özen göstermelisiniz. Parasal konuar, alacak,verecek ve borçlar ile ilgili bazı konular gündeminize gelebilir ve onları çözmekle uğraşabilirsiniz.Özellikle geçmişte unutmuş olduğunuz bir ödeme veya borç varsa bu dönem ortaya çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta biraz iç dünyanıza yönelebilir ve dış dünyayla aranıza adeta duvar örmek isteyebilirsiniz.geçmişte duymuş olduğunuz bazı korku ve kaygılar tekrardan gündeminize gelerek sizin enerjinizi düşürübilir.O nedenle kendi kabuğunuza çekilmek yerine size iyi gelen insanlarla daha çok iletişimde olmanızı tavsiye derim.Özellikle ilişkinizde geçmiş defterler açılabilir veya partnerinizle olan iletişiminizde sorunlar meydana gelebilir. Biraz daha sakin davranmaya ve olayları büyütmeden aklı selim kararlar vermeye özen göstermelisiniz

Aslan ve Yükselen Aslan:

Sevgili Aslan burçları bu hafta dostalarınız ve arkadaşlarınızla olan iletişminiz artacak. Geçmişten gelen bir takım konular tekrardan gündeminize oturabilir ve bunları çözmek için uğraşlar verebilirsiniz. Aynı zamanda işinizden elde etmiş olduğunuz geliri arttırmka adına yeni planlar yapabilir ve hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.Bu dönemde bir sağlık sorununuz varsa çözmek için fırsatlar önünüze gelebilir.Beslenme ve günlük rutinlerinize dikkat etmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Sevgili Başak burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınızla ilgili eksiklerinizi görebileceğiniz ve kendinizi geliştirmek için neler yapabileceğinizi fark edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Şu anda çalıştığınız işinizden memnun değilseniz, işinize yenilikler getirmek isteyebilirsiniz. Ancak 25 Haziran tarihine kadar Venüs retrosu olduğu için yeni bir işe başlamak sizler için pek iyi olmayabilir. Aşk hayatınızda sorumluluk almanızı gerektirecek bazı durumlar meydana gelebilir.ilişkinizde yaşamış olduğunuz bir sorun varsa çözmek için çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Sevgili Terazi burçları bu hafta kişisel gelişiminiz, eğitimleriniz ve yurtdışı ile ilgili konular fazlaca gündeminizde olacak.Yeni bir eğitime başlamak istiyorsanız eğitimin içeriğini iyice araştırmanızı tavsiye ederim.Çünkü vadedilen eğitim ile verilen eğitim arasında ciddi farklılıklar olabilir.Aynı zamanda ailevi konularda geçmişte yaşamış olduğunuz bazı konular tekrardan gündeme gelebilir ve bazı sorumluluklar almanız gerekebilir.
Ailevi ilişkilere dikkat etmeniz ve iletişim kurarken sözlerinizi seçmeniz sizler için iyi olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Sevgili Akrep burçları bu hafta parasal konular sizlerin düşüncelerini fazlasıyla meşgul edecek. Alacaklar verecekler, borçlar,krediler sizin gündeminizde olacak.Unutmuş olduğunuz bir borç veya ödeme varsa tekrardan gündeme gelebilir.Yakın akrabalar,kuzenler,kardeşler ve komşularla olan iletişiminize biraz dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.Eskiden çözülememiş ve sizin canınızı sıkmış olan bir takım konular yeniden gündeme gelebilir. Bu defa üzerinize fazlasıyla sorumluluk almanız gerekebilir ve sorumluluk aldığınız sürece sorunların çözüleceğini göreceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay:

Sevgili Yay burçları bu hafta gündeminize ikili ilişkiler olacak. Evliyseniz eşinizle,uzun süreli ilişkiniz varsa sevgilinizle veya iş ortağınızla olan iletişiminiz artacak. İletişiminizin artma sebebi geçmişte yaşanmış konusu geçmiş bazı durumlar olabilir. O nedenle birbirinizle konuşurken dikkat etmeye ve fevri konuşmalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Parasal konularda işinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak adına planlar yapabilir ve bu planları hayata geçirmek isteyebilirsiniz. iş hayatınızda kendinizde eksik gördüğünüz ne varsa tamamlamak ve geliştirmek adına istediğiniz fırsatlar önünze gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerek ruhsal gerekse bedensel sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Günlük rutinleriniz,uyku düzeniniz, yeme alışkanlıklarınıza dikakt etmelisiniz. İş hayatınızda kendinize yeni bir düzen oturtmak isteyebilirsiniz.Hayatta almak istediğiniz yol ve hedeflerinize yoğunlaşmaya başlayacaksınız. Ben kimim, ne istiyorum, nerede olmak istiyorum gibi sorular kafanızın içinde dönebilir ve kendinizi geliştirmek adına adına adımlar atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Sevgili Kova burçları bu hafta aşk hayatınız,flörtleriniz ,çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturuyor olacak. Uzun süredir ilişkisi olan bir Kova burcuysanız eğer bu dönemde sevdiğiniz insanla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer ilişkisi olmayan bir Kova burcuysanız bu dönemde eski sevgililerinizden dönüşler olabilir.Ama unutmayın 25 Haziran tarihine kadar Venüs retrosu var eski ilişkilere şans vermek veya yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönem olmayacak.

Balık ve Yükselen Balık:

Sevgili Balık burçları bu hafta ailenizle olan ilişkinize eksta özen göstermeniz gereken bir hafta olacak. Ailenizle kurmuş olduğunuz iletişim artabilir bazı eski konular tekrardan gündeme gelebilir. Bu hafta sosyal çevreniz, arakdaş ve dostalarınızla ilgili çözemediğiniz konuları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı ise hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelirden memnun olmayan bir Balık burcuysanız gelirinizi arttırmanın yollarını arayacak ve kendinizi geliştirmek adına güzel adımlar atabileceksiniz.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar