10 MAYIS 2021 - 16 MAYIS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gelir gider dengenize ve harcamalarınıza odaklanacağınız bir hafta olacak.11 Mayıs da gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yeni iş fırsatları veya iş değişiklikleri meydana gelebilir. Aynı zamanda bir çok Koç burcu kendine verdiği değer duygusunu bu hafta sorguluyor olacak. Kendinize ve kendinizi sevmeye odaklanacağınız bir hafta olacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta ikili ilişkilerinize ve hayatınızdaki hedeflere odaklanabilirsiniz. İkili ilişkilerde aceleci ve fevri tavırlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz aksi takdirde ilişkilerinizi kopma noktasına getirebilirsiniz. Bu etkiler sadece ikili ilişkilerden yana değil aynı zamanda varsa iş ortaklığınız üzerinden de etkilenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta kabuğunuza çekilmek geçmişin ve geleceğin analizini yapmak isteyebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yaşadığınız bir sağlık sorununuz varsa bu haftayla birlikte şifasını bulabilirsiniz. Korkularınız varsa bu hafta üzerine giderek kendinizi değiştirmek dönüştürmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınız ve dostlarınızla iletişimde olmak sizin için ön planda olacak. Sosyal çevreniz sizden destek isteyebilir veya sizin onların desteğine ihtiyacınız olabilir. Bu süre içersinde yüzünüze gülen ama dürüst olmayan arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta kariyer hayatınız ve otorite figürleriyle olan ilişkileriniz ön planda olacak. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayacaksınız.Bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yeni kariyer fırsatları söz konusu olabilir.Dikkat etmeniz gereken nokta ebevenler ve patronlarınızla olan iletişiminiz olacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta kendinizi geliştirdiğiniz, hayata ve insanlara karşı bakış açınızı sorguladığınız bir hafta olacak gibi duruyor. Eğitim hayatınız varsa bu hafta güzel başlangıçlar yapabilir ve başarılar elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu hafta ön planda olabilir ve uzak mesafedeki kişilerle iletişiminiz artabilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazş burçları bu hafta parasal konular alacak, verecek, borç ve kredilerle ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Yeniayın etkilerini maddi konulardan yana alıyor olacaksınız. Bekledeğiniz ödemeleri alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasal durumu ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri elde edebilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta ikili ilişkiler sizler için çok önemli olacak. Evliyseniz eşinizle veya ilişkiniz varsa partnerinizle olan iletişiminize odaklanıyor olacaksınız. Yeni ayın etkisi ile yeni ilişkilere başlama kararı alabilirsiniz ya da ilişkinizde sorunlar
varsa partnerinizle oturup konuşarak çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta iş hayatınız günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Yeniayın etkisi ile günlük rutinleri, beslenme ve uyku alışkanlıklarınızı değiştirmek için adımlar atabilirsiniz. İş fırsatları bekliyorsanız bu haftayla birlikte yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta aşk hayatı,flörtler ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Aşk hayatınızda yeniliklere adım atmak isteyebilirsiniz. Yeniayın etkisi ile çocuklarınızla ilgil beklediğiniz haberler vatrsa bu hafta alabilirsiniz. İlişkisi olan Oğlak burçları ise ilişkilerinde sorunlar yaşıyorlarsa partnerleriyle oturup konuşmak isteyebilirler.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta aile ev yuva konuları gündemde olacak.Yeniayın etkisi ile ailevi konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Ebeveynlerinizin sizden beklentileri olabilir. Ev değiştimek veya taşınmak isteyen bir Kova burcuysanız Yeniayın etkisi ile fırsatlar önünüze gelebilir.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta akraba, kardeş kuzen ve yakın çevre ilişkileriniz ön planda olabiir. İletişiminiz güçleneceği ve çevrenizdeki insanların size ihtiyaçları olacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Uzak mesafedeki kişilerle olan iletişiminiz bu hafta ile birlikte artabilir.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar