10 AĞUSTOS - 16 AĞUSTOS 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aşk hayatınız bir hayli hareketlenecek gibi duruyor. Yeni insanlar ile tanışabilir, yeni ortamlara girebilirsiniz hatta bu yeni girdiğiniz ortamlarda hayatınızın aşkı ile karşılabilirsiniz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız ilişkinizde taşlar yerine oturmaya başlayabilir. Partnerinizle olaniletişiminizin, aranızdaki duygusal bağların artacağı bir haftaolacak. Çocuğu olan bi Koç burcuysanız uzun zamandır beklediğiniz haberleri alabilir ve çocuğunuzun hayatı ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ev, aile, yuva konularıyla ilgili yeni ve güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.Yeni bir ev almak,mevcut olan bir evinizi satmak,kiraya vermek veya evinizi dekore etmek için adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde ailenizle olan iletişiminiz her zamankinden daha yoğun olabilir. Birlikte bir sorunu çözmek için biraraya gelebilir ve birlikte yeni adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili uzun zamandır kafanızda dönen soruların cevabını bulabilecek eğer istiyorsanız yeni bir iş için harekete geçebileceksiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta yakın akrabalar, kardeşler, kuzenler ve komşularla ilgili yeni gelişmeler sizleri bekliyor. Uzun zamandır orta yolu bulamadığınız, bir türlü çözemediğiniz konular varsa tekrardan gündeme getirebilirsiniz ve bu defa artık bir çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu dönemde gerek işinizden gerekse sosyal nedenler ötürü şehirlerarası yolculuklarınız artabilir.Eğitim hayatı olan bir İkizler burcuysanız yeni ve güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.Uzun zamandır beklediğiniz haberler bu haftayla birlikte gelebilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konular, alacak verecek konularıyla ilgili yeni ve güzel gelişmlere hayatınıza girmeye başlayacak. Eğer işinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysanız bu haftayla birlikte yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar bulabilir ve size faydası olacak insanlarla iş birlikleri yapabilirsiniz. Ayrıca Yeniay ile birlikte kendinize verdiğiniz değeri tartacak ve kendinizi daha değerli hissetmenin yollarını bulacaksınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta gerçekeleşecek olan Yeniay sizlere kendinizle ilgili bir çok konuda yenilikleri arka arkaya sunacak. Kim olmak istiyorum, hedeflerim ne, ilişkilerimde neleri gerçekleştirmek istiyorum gibi soruları kendinize sorup cevaplarını bulacaksınız aynı zamanda kendinize uzun zamandır değiştirmek isteyip değiştiremediğiniz ne varsa bu hafta değiştirebileceksiniz. Dış görünüşünüzle ilgili memnun olmadığınız noktalar varsa bu hafta ayrıca kendinizi daha güzel hissetmek adına adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay sizlere kendinizi biraz yalnız ve çaresizmiş gibi hissedebilir. Adeta  sizin dışınızda olan her şey size karşıymış ve sizi zorluyormuş gibi gelebilir. Kendinizi kurban psikolojisine sokmaya çok meyilli olacaksınız aman dikkat! Bu etkiler geçici ancak kendinize aşırı yüklenerek psikolojinizi bozarsanız uzun süre etkisinden çıkmakta zorlanabilirsiniz. Bu döenemde ayrıca arkanızdan iş çevirmeye çalışan insanların bir bir maskeleri düşecek ve siz ilahi bir güç tarafından korunduğunuzu hissedeceksiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz hareketlenecek. Yakın arkadaşlarınız ve dostlarınızla daha çok zaman geçirmeniz gerekebilir hatta yeni ve size fayda sağlayacak çevrelere girebilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir sizler için yeterli değilse arttırabilmeniz adına yeni ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.Yeterki görmeyi bilin.Bir dostunuzun tavsiyesi ile yeni iş imkanları da yakalayabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş ve kariyer hayatınız, toplumsal statünüz ön plana çıkıyor. İş hayatınızda uzun zamandır terfi bekliyorsanız bu fırsatı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi gösterebilceğiniz ve takdir toplayabileceğiniz alanlar karşınıza çıkacak.Evlenmeyi düşünen bir Akrep burcuysanız bu haftayla birlikte mevcut ilişkinizi ciddiyete taşayabilir ve partnerizle evlilik üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta sizler için bir çok yeni bilgi ve farkındalığa ulaşacağız bir hafta olacak. Gerçekleşecek olan Yeniay sizleri hayatın evrenin akışını keşfedeceğiniz yeni olayları önünüze getirecek.Bu süre içerisinde yeni eğitimlere başlayabilir, kişisel gelişiminiz ve farkındalığınızı arttıracak çevrelere girebilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları olan bir işiniz varsa bu hafta yurtdışı konularında hızlanmalar ve yeni gelişmeler hayatınıza gelebilir.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte kafanızın içerisinde sürekli olarak parasal konular dönecek gibi gözküyor. Alacaklar,verecekler, borçlar ve krediler ile ilgili yeni gelişmeler hayatınızda yer edecek. Elinize geçecek bir parayla mevcut bir borcunuzu kapatabilir veya uzun zamandır beklediğiniz kredi başvurusu onaylanabilir. Eğer evli bir Oğlak burcuysanız bu hafta ayrıca eşinizin parası ve miras konularıyla ilgili gelişmlere de sizleri bekliyor olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta gerçekleşcek olan Yeniay ile birlikte odak noktanız ilişkiler olmaya başlıyor. Uzun zamandır flört ettiğiniz birileri varsa ilişkinizin ciddiyete taşıyabilirsiniz veya nişanlıysanız bu yeniay ile birlikte evlilik kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda iş ortaklığı olan bir Kova burcuysanız ortağınızla olan iletişiminiz bu hafta biraz artabilir, işinizle ilgili yeni kararlar almak ve adımlar atmak için masaya oturabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta gerçekleşecek olan Yeniay sizler iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. İşinizi veya iş yapış şeklinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. İstediğiniz gibi gitmeyen bazı durum ve koşullar varsa kafanızda yeni iş imkanları araşıtrabilir hatta iş değişikliğine gitmeyi isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yaşamış olduğunuz stresin sizin sağlığınızı bozmasına izin vermemeli önce beden ve ruh sağlığınızı korumaya özen göstermelisiniz.

Yorumlar