1 ŞUBAT 2021 -7 ŞUBAT 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri arkadaşlık, dostluk ilişkilerinde dikkat etmeniz yönünde uyarıyor. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde hem yanlış anlaşılmalara hem de yanlış anlamalara açık olacaksınız.1 Şubat
tarihinde Kova burcuna geçecek olan venüs sizlerin sosyal çevresini bir hayli genişletiyor olacak. Yeni insanlarla tanışabilir ve tanışdığınız kişilerden hedeflerinizle ilgili destek alabilirsiniz.İşinizden elde etmiş olduğunu geliri arttırmak için fırsatlar önünüze çıkabilir.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri kariyer hayatınız, işle ve hayatla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedefler konusunda etkiliyor olacak. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapmamaya eğer yapmak zorundaysanız ise çok dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.1 Şubat tarihinden itibaren Venüs Kova burcuna geçmesi ile birlikte aslında kariyerden yana şanslı etkiler ve fırsatlar alıyor olacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu ise kariyer hayatında atılan adımlara ve konuşamalara dikkat etmeniz olacak.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri eğitim hayatı, yurtdışı bağlantılı konularla ilgili etkiliyor olacak. Eğitim hayatınızda unutkanlıklara ve dikkat dağınıklıklarına açık olacaksınız o nedenle dikkat dağıtıcı
durumlardan kaçınmanız tavsiye ederim.1 Şubat tarihinden itibaren Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve sizleri kariyer hayatınızla ilgili konularda destekliyor olacak.Yeni iş fırdatları kapınızı çalabilir.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri parasal konularda etkiliyor olacak. Eski bir ödeme veya borç karşınız çıkabilir veya size borcu olan birisi bu dönemde borcunu ödemek isteyebilir. Parayla ilgili sizler için borç almak, kredi çekmek veya yeni adımlar etmek sizler için çok iyi olmayabilir.Bu konularda adım atmak için retronun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. 1 Şubat tarihinden itibaren Venüs'ün Kova burcuna geçmesi ile bilrikte eğitim ve yurtdışı bağlantılı konularda şanslı olacaksınız.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri ikili ilişkilerle ilgili yanlış anlamalara ve yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Aranızda problem olan kişilerle problemleri çözmek için Merkür retrosunun bitişini beklemenizi tavsiye ederim. İlişkiyi düzeltmek isterken karşınızdaki kişinin yanlış anlamalarından dolayı kopmalara açık olabilirsiniz. 1 Şubat tarihinden itibaren Venüs'ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda şans ve fırsatlar kapınızı çalmaya başlayacak.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri iş ve günlük hayatınızda etkiliyor. İş hayatınızla ilgili dikkat eksikliklerine dikkat etmeli ve sağlığınızla ilgili sorunları gözardı etmemeye özen göstermelisiniz. 1 Şubat tarihinden itibaren ikili ilişkilerden yana şansınız yükselecek.Hayatınıza girecek yeni insanlarla yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Aceleci olmadan karşınızdaki kişiyi tanımaya dikkat edin.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri aşk ve çocuk ilişkileri konusunda biraz zorluyor olacak. Eski aşkları geri dönebilir veya siz bu dönemde eski aşklarınızı çok düşünebilirsiniz. Ama merkür retrosu zamanında gelen bir sonraki retroda gider o nedenle bir ilişkiye başlamanızı pek tavsiye etmiyorum.1 Şubat tarihinden itibaren Venüs'ün KOva burcuna geçmesi ile birlikte sağlık ve günlük hayat yana şanslı olacaksınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri aile hayatınız ve ev hayatınızla ilgili ufak tefek aksaklıklara dikkat etmelisiniz. Ev almak veya taşınmak için doğru bir zaman olmadığını unutmamalısınız. Aile ilişkilerinde ise yanlış anlaşılmalara ve yanlış anlamalara açık olacaksınız.1 Şubat tarihinden itibaren aşk hayatınızdan yana şanslı etkiler ve hayatınıza yeni insanların girmesi söz konusu olacak.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri iletişim ve yakın çevreyle olan iletişimde yana zorluyor oalcak. Akraba, kardeş ve kuzen ilişkilerinde konuşma ve olaylara karşı olan tepkinize dikkat etmelisiniz. 1 Şubat tarihinden
itibaren Venüs Kova burcuna geçmesi ile birlikte aile hayatınızda yana şanslı olacaksınız. Onlarla iletişim kurmak ve fikir birliğine varmak için güzel etkiler sizlerden yana olacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri parasal konularda etkiliyor olacak. Gelir gider dengesi yapmakta zorlanabilir ve alacağınız paralar biraz gecikmelere uğrayabilir.1 Şubat tarihinden itibaren Venüs'ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte iletişiminiz ve kurmuş olduğunuz bağlantılar güçlenerek artmaya başlayacak. Dikkatli olmanız gereken tek konu iletişim kurarken dikkatli dinlemek ve kendinizi doğru ifade etmek olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri hayatla ilgili hedefleriniz, sağlığınız ve ikili ilişkilerden yana etkiliyor olacak. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli karşınızdaki kişiyi doğru dinleyip dinlemediğinize emin olmalısınız aksi takdirde ilişkilerde kopmalar yaşanabilir.1  Şubat tarihinde gerçekleşecek olan Venüs Kova transiti ile birlikte parasal konularda şansınız artıyor olacak.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu Şubat ayında merkür retrosunun etkisi altında olacağız ve sizleri ruhsal ve bedensel sağlık konularında sıkıntılar yaşatabilir. Geçmiş sağlık durumları veya korkular tekrardan yüzüye çıkabilir. Bu tarz duurumlarda kendinizi şifalandırmak için bir
uzmandan destek alabilirsiniz çünkü sizin abarttığınız gibi bir durum söz konusu olmayabilir. 1 Şubat tarihinden itibaren Venüs'ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerden yana şansınız artacak

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar