1 MART 2021 - 7 MART 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesi ile birlikte düşüncelerinizde kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki kararsızlıklar siz de zaman zaman öfke enerjisi yaratabilir. Akraba,kardeş,kuzen ve yakın çevre ilişkilerinde ufak gerilimler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili şehirlerarası yolculuklar ve konuşmalar söz konusu olabilir.Bu hafta dikkat dağınıklığına dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte gelir gider dengesi ve maddi konularda mücadele etmeye ve geliriniz arttırmaya odaklanacaksınız. Yeni iş ve kariyer fırsatları elde etmek, mevcut işinizi büyütmek veya iş değişikliği yapmak için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ancak çok fazla para hırsı ile hareket etmemeye ve saki adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde vermiş olduğunuz ani kararlardan ötürü pişmanlıklar duyabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu hafta Mars'ın burcunuza geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Evliyseniz eşinizle veya ilişkiniz varsa partnerinizle gereksiz gerginlikler yaşamamaya ve olayları büyütmemeye özen göstermelisiniz. Mars sizin burcunuzda olduğu için kararsızlıklardan dolayı fevri davranışlar içerisinde olabilirsiniz.Hedeflerinizle ilgili aceleci tavır ve tutumlardan uzak durmalısınız.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte arkanızdan dönen bir takım oyunlarla ve dedikodularla yüzleşeceğiniz bir zaman dilimine geçiş yapmış bulunuyorsanız. Bu durumu çok abartır ve kafanıza takarsanız hem beden hem de ruh sağlığınıza zarar verebilirsiniz. O nedenle bu hafta sakin kalmaya ve olayları çok büyütmemeye özen göstermelisiniz.Bir sağlık sorununuz varsa bu hafta ihmal etmemelisiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevre, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde hareketli zamanlara giriş yapıyor olacaksınız. Kimi Aslan burcu çevrenisini genişletirken kimi Aslan burçları ise sıkıntı yaşadığı sosyal çevre ilişkilerinde araya mesafe koymak hatta bazı ilişkileri sonlandırmak isteyebilir. İşinizden elde ettiğiniz geliri arttırmak için bu hafta çok çalışacaksınızve karşılığını alacaksınız.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili çok hırslanabilirsiniz.Hayalini kurmuş olduğunuz iş hayatı ile ilgili bu hafta mücadele vermeniz gerekebilir. Bu hafta patronunuz ve ebevynlerinizle olan iletişiminize dikkat etmeli fevri ve öfkeli çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde toparlanması zor durumlar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte eğitim hayatı,hukuki konular ve yurtdışı bağlantılı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitim haytanız varsa bu hafta her zamankinden daha fazla çalışıp mücadele etmeniz gereken konu ve durumlar yaşayabilirsiniz. Uzak mesefade yaşayan kişilerle olan iletişiminize ve konuşmanıza dikkat etmeli ilişkilerinize zedelemekten kaçınmalısınız.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte alacak, erecek, banka, kredi ve vergiyle ilgili konu ve durumlarda sizi zaman zaman öfkelendirecek konu ve durumların yaşanması söz konusu. Bu hafta parayla ilgili mücadele vermeniz gerekecek gibi
duruyor. Alacak verecek durumlarını dengelemek ve evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konuları rayına oturtmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilere dikkat etmeniz gerkeen bir haftada olacaksınız. Bir ilişkiniz varsa iletişiminize dikkat etmeli, öfkeli ve agresif tavır ve tutumlardan uzak durmalısınız. Bir ilişkiniz yoksa bu hafta yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilir ve bu konuda adımlar atabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve ileri zamanlarda ilişkinizi daha ileri bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınız ve günlük hayatınızı dengeye oturtmak ve yeniden düzene getirtmek için mücadele etmeniz gerekecek.İş yoğunluğunuzdan dolayı hayatınıza yeterince zaman ayıramayıp kendinizi mental açıdan yoruyorsanız dinlemek ve hayatınızı düzenlemek için bu haftayla birlikte adımlar atacaksınız. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu ise yorgunluktan dolayı vücudunuzu ihmal etmemek olacak.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Bir ilişkiniz varsa onunla daha çok zaman geçirmek ve ilerinizi daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Ancak bunu isterken konuşma şeklinize çok dikkat etmelisiniz.
İlişkiniz yoksa bu hafta yeni ilişkilere başlamak için adımlar atabilirsiniz.Çocuğu olan bir Kova burcuysanız çocuklarınızla ilgili bazı konular bu hafta sizi zaman zaman öfkelendirebilir

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte bu hafta ev,aile ve yuva konularına odaklanıyor olacaksınız. Ev almak,satmak veya dekore etmek istiyorsanız bu hafta harekete geçebilirsiniz. Ancak acelcilik yapmamaya ve ayrıntıları gözden kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Bu hafta ebeveynlerinizle olan iletişiminiz sizi zaman zaman zorlayabilir.Sakin tavırlarda ve davranışlarda olmaya özen göstermelisiniz.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar