Anasayfa /  Politika

Burhan Kuzu’dan sahte bildiri gafı!

AK Parti’li Burhan Kuzu, HDP adına basılan “Bu bir halk ayaklanmasıdır” başlıklı sahte bildiriyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2019 21:27

AK Parti’li Burhan Kuzu, HDP adına basılan “Bu bir halk ayaklanmasıdır” başlıklı sahte bildiriyi sosyal medya hesabında paylaştı. Kuzu, takipçilerinin kendisini uyarması sonucunda ise paylaşımını sildi. 

AK Parti’li Burhan Kuzu, HDP adına basılan “Bu bir halk ayaklanmasıdır” başlıklı sahte bildiriyi sosyal medya hesabında paylaştı. Bildirinin sahte olduğundan haberi olmayan Kuzu, ilk paylaşımında, “HDP’nin dağıttığı bildiride kimlerle ortak oldukları çok açık. Buna itirazınız varsa açıklayın” dedi. 



Kuzu, sosyal medya kullanıcılarının, sahte bildirinin Antalya İl Seçim Kurulu tarafından toplatılması kararının kendisine gönderilmesi üzerine mesajını şu şekilde değiştirdi: “Bu gönderdiğim son Tweetle HDP ile kimlerin seçim ittifakı içinde olduğu çok açık. Tüm büyük illerde bu bildiri dağıtılıyor. Parti yetkililerinden hiçbir itiraz gelmedi. Durum bu kadar net olmakla beraber, sırf kendi adalet duyguma saygı sebebiyle şimdilik siliyorum.”


Yorumlar