Anasayfa /  Foto Galeri

Burcuna göre yatakta nasıl birisin?

Hayatta aşk kadar önemli olan cinsel yaşam, birçok ilişkinin de temelini oluşturuyor. Bize pek çok konuda rehber olmayı başaran astolojiyle ise elbette cinsel yaşam hakkında da bazı çıkarımlar yapmak mümkün olabiliyor. Unutmayın ki kişiliğimiz Güneş burcumuz, yükselen burcumuz ve Ay burcumuzun birleşiminden oluşuyor. Bakalım siz yatakta nasıl birisiniz?

Burcuna göre yatakta nasıl birisin? - Sayfa 1

1. Koç

Koç burçları aşırı yoğun ve sabırsız olmalarıyla bilinirler. Bu yüzden yatak odasındada 1 numaralı oyuncu olmak, kontrolü ele almak isterler. Oldukça iyi öpüşürler.

Koç burçları her ne kadar yatakta mükemmel birer oyuncu olmasalar da partnerlerine davranış şekilleri ve kontrolü ele alışlarıyla partnerlerinin vazgeçilmezi olurlar. Bu yüzden Koç ve Akrep burçlarının ilişkileri oldukça vahşi olabilir, ikisi de kontrolü eline almak için mücadele eder.

Burcuna göre yatakta nasıl birisin? - Sayfa 2

2. Boğa

Boğa burçlarının cinsel dürtüleri adeta muazzamdır. Partnerlerine sürekli dokunmak, onlarla sürekli temas halinde olmak isterler. Bu yüzden romantik ilişkilerinde de oldukça flörtöz bir tavırları vardır.

Partnerleriyle aralarında derin bir bağ oluşması için çabalarlar. Özetle Boğa burçları birlikte oldukları kişinin vücudunun her santimetrekaresini keşfederler diyebiliriz.

Burcuna göre yatakta nasıl birisin? - Sayfa 3

3. İkizler

En akıllı ve esprili burçlardan biri olan İkizler burçları, oldukça flörtöz tavırlar sergilerler ve baştan çıkarıcı olurlar. Tıpkı hayatlarında olduğu gibi yatak odasında da sürekli değişime ihtiyaç duyarlar.

Bu yüzden yatak odasında oldukça yaratıcı ve eğlenceli olurlar. Onlarla birlikte olan kişilerin sıkılması oldukça zordur. Ayrıca kendilerini açıklamaya ve anlaşılmaya oldukça önem verdikleri için yatak odasında çok konuşmaları mümkündür.

Burcuna göre yatakta nasıl birisin? - Sayfa 4

4. Yengeç

En hassas burçlardan biri olan Yengeç burçları yumuşak dokunuşlardan ve okşama hareketlerinden zevk alır. Yatak odasında tutkudan çok güven ve sadakat ararlar.

Duygusal bir bağ kuramadıkaları kişilerle seks yapmaları oldukça zordur. Bunu isteseler de yapamazlar. Güçlü bir bağ kurabildikleri kişilerle hazzı doruklarda yaşayabilir, onlara güvendikçe farklı şeyler denemeye açık olabilirler.