Anasayfa /  Foto Galeri

Burcu Esmersoy'dan flaş açıklamalar! Bugün kira günü!

Geçtiğimiz yıl Tarabya'da aylık kirası yaklaşık 30 bin TL olan villaya taşınan sunucu Burcu Esmersoy'a, ev sahibi tarafından yüklü bir zam yapıldığı iddia edilmişti. Etiler'de görüntülenen sunucu, ev kirasının 50 bin TL'ye çıktığı iddialarına cevap verdi.

Burcu Esmersoy'dan flaş açıklamalar! Bugün kira günü! - Sayfa 1

Burcu Esmersoy, önceki gün Etiler'de arkadaşları ile bir araya geldi. Muhabirleri görünce konuşmak için masasından kalkan sunucu, son günlerde hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Burcu Esmersoy'dan flaş açıklamalar! Bugün kira günü! - Sayfa 2

"ZAM OLAYLARININ ŞİMDİ ÇIKMASI SAÇMA" 
Habertürk'te yer alan habere göre; oturduğu villanın kirasının 50 bin TL'ye çıktığı iddialarına değinen Burcu Esmersoy, "Bugün kira günü arkadaşlar. Kimin yazdığını bilmiyorum, neden böyle şeyler yazdığını bilmiyorum. Zaten yazın kontratım yenilenecek. Zam olaylarının şimdi çıkması saçma oldu" dedi.

Burcu Esmersoy'dan flaş açıklamalar! Bugün kira günü! - Sayfa 3

Yaptığı programın 15 gün araya girdiğini belirten sunucu, "Sette bazı arkadaşlarda sıkıntılar oldu. O yüzden her ihtimale karşı önlem alalım dedik" ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy'dan flaş açıklamalar! Bugün kira günü! - Sayfa 4

"BENİ EV PARTİLERİNE DAVET ETMİYORLAR" 
Pandemiye rağmen yapılan ev partilerine değinen ünlü sunucu, "Ben mecbur olmadıkça bir yere gitmiyorum, sadece arkadaşlarımla doğum günümü kutlamıştım. Zaten beni ev partilerine davet etmiyorlar" şeklinde konuştu.