Anasayfa /  Foto Galeri

Burcu Biricik, şalvar giyip tülbent taktı! İşte Burcu Biricik'in en doğal hali

Oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Burcu Biricik, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.son olarak başında tülbent, üzerinde şalvarıyla zeytin toplarken çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Sıfır makyaj hali ile poz veren Burcu Biricik'in doğal güzelliğine çok sayıda beğeni geldi. İşte Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in şalvarlı pozları...

Burcu Biricik, şalvar giyip tülbent taktı! İşte Burcu Biricik'in en doğal hali - Sayfa 1

Oyuncu Burcu Biricik, son dönemin en gözde oyuncuları arasında yer alıyor. "Kırmızı Oda" dizisinde hayat verdiği 'Boncuk' karakteriyle hayranlarını mest eden Burcu Biricik, şimdilerde "Camdaki Kız" dizisinin başrol karakteri olan 'Nalan'ı canlandırıyor.

Burcu Biricik, şalvar giyip tülbent taktı! İşte Burcu Biricik'in en doğal hali - Sayfa 2

Oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Burcu Biricik, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Burcu Biricik, şalvar giyip tülbent taktı! İşte Burcu Biricik'in en doğal hali - Sayfa 3

Instagram'da 3.1 milyon takipçiye sahip olan güzel oyuncu, son olarak başında tülbent, üzerinde şalvarıyla zeytin toplarken çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Burcu Biricik, şalvar giyip tülbent taktı! İşte Burcu Biricik'in en doğal hali - Sayfa 4

Reklamcı Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Burcu Biricik, hafta sonu İstanbul'dan kaçarak soluğu Ayvalık'ta aldı.