Anasayfa /  Foto Galeri

Burçların Evlilik Hayatı Nasıl Olur? İşte Burçlara Göre Evlilik Hayatı

Burçların Evlilik Hayatı Nasıl Olur? İşte Burçlara Göre Evlilik Hayatı - Sayfa 1

Burçların Evlilik Hayatı Nasıl Olur? İşte Burçlara Göre Evlilik Hayatı

Burçların Evlilik Hayatı Nasıl Olur? İşte Burçlara Göre Evlilik Hayatı - Sayfa 2

Koç Hayatınıza inanılmaz bir hareket getirip renk katabilirler. Eğer bu burçtan biriyle uzun süreli mutlu bir birliktelik yaşamayı planlıyorsanız , her an her şeye hazır olmalısınız. Rutin bir ilişki beklemek büyük bir hata olur. Onunla ilişkiniz sürekli değişim içinde ve hareket dolu olacaktır. Haritasında başka etkiler hakim değilse, Koç erkeği ile evlilik, inişli çıkışlı bir yolda ilerlemeye benzer. Yine de eşlerine karşı oldukça saygılıdırlar. Özellikle iş konusunda destekleyicidirler. Ulaşmak istedikleri noktaya kadar ona gereken özgürlüğü ve desteği sağlarlar. Pek çok erkek, Koç kadınını elde tutmayı çok zor görür. Bu burcun kadınları onur ve güç ararlar ama biraz da uysallık beklerler; çünkü üstlerinde hakimiyet kurulmaya çalışılmasından hoşlanmazlar. Kendi güçlerini ve başarılarını hazmedebilecek bir erkek isterler. Eğer bu kişilikte bir erkekseniz hiç düşünmeden bir Koç kadınıyla evlenebilirsiniz. Hayatınıza inanılmaz bir renk katabilirler...

Burçların Evlilik Hayatı Nasıl Olur? İşte Burçlara Göre Evlilik Hayatı - Sayfa 3

Boğa Boğa kadını ve erkeği genelde büyük düğünleri tercih ederler. Evlilik kararı Boğa burcu insanı için çok güç verilen bir karardır. Öncelikle ilişkiden tam anlamıyla emin olması gerekir. Bu çok zor kararı aldıktan sonra her şeyi en ince ayrıntısıyla planlayarak, uygulamaya koyarlar. Gösterişli ve detaylarla süslenmiş bir düğün isterler. Evliliğin ilk zamanlarından sonra Boğa erkeği, eşini tamamen sahiplenir. Eğer sadık ve güvenilir Boğa erkeği ile evlenirseniz her türlü ihtiyacınızın karşılanacağına emin olabilirsiniz. Boğa kadını için öncelikle iş hayatı gelir. Kariyer onlar için büyük önem taşır. Daha sonra bir aile isterler. Aslında sevgi dolu, ideal eştirler. Çocuk sahibi olduktan sonra ise evcimen, iyi bir anne olurlar.

Burçların Evlilik Hayatı Nasıl Olur? İşte Burçlara Göre Evlilik Hayatı - Sayfa 4

İkizler Her ortama kolayca adapte olduğundan iyi bir eştir. İhtiyaçlarını önmeseyen ve onunla aynı hayat tarzını paylaşan bir eş ile çok mutlu olurlar. İkizler burcu ile balıklama bir evlilik doğru olmaz. Böylesi bir bağdan önce birkaç yıl birlikte yaşamakta fayda vardır. Bu onların kendilerini de hazır hissetmeleri açısından önemli bir süredir. Böylece hayatının aşkı olarak düşündüğü insanı daha yakından tanıma imkanı bulur, uzun vadede bir birlikteliğin nasıl olacağı konusunda fikir sahibi olabilir. Eğer bir İkizler kadını ile evlenecek olursanır, kabiliyetli ve hamarat bir eşiniz olacak demektir. Aile yaşantısı iş hayatını bir arada yürütmek isterler ve büyük bir olasılıkla da başarılı olurlar. Enerjilerini ve hayata pozitif bakışları ile etkileyicidirler. İkizler erkeği için başlangıçta her şey çok güç olsa da, bir kez karar verdiği zaman çok iyi bir koca olabilir. Destekleyici, hayat dolu ve zekidirler.