Anasayfa /  Foto Galeri

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun en büyük korkuları!

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? Her insanın kimsenin bilmediği hatta kendisine bile itiraf etmekten korktuğu bazı korkuları vardır. Bu korkuları her insan farklı şekilde bastırmaya çalışır. Peki burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun gizlice en büyük korkuları.

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun en büyük korkuları! - Sayfa 1

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? Her insanın kimsenin bilmediği hatta kendisine bile itiraf etmekten korktuğu bazı korkuları vardır. Bu korkuları her insan farklı şekilde bastırmaya çalışır. Peki burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun gizlice en büyük korkuları...

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun en büyük korkuları! - Sayfa 2

KOÇ

Hareketli Koç'un maceraya susamışlığı ve aynı zamanda sakinliğe duyduğu ihtiyaç, onların çelişkisi... En büyük korkuları; ilişkilerinin uzun sürmemesi ve terk edilmek!

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun en büyük korkuları! - Sayfa 3

BOĞA

Yaşamının nereye gitmesini istediğine dair bir fikri var ve en iyisini yapmaya çalışıyor Boğa. Onları korkutan şey, aniden konfor alanının dışına çıkması!

Burçların en çok korktuğu şeyler nedir? İşte 12 burcun en büyük korkuları! - Sayfa 4

İKİZLER

Sosyaldir İkizler, gözde olmayı bilir. Kendini ifade edebilmek için yaşar. En büyük korkusu tutkularının peşinden gidememek ve en iyisi olamamak!