Anasayfa /  Foto Galeri

Burçlara göre partnerinizi yatakta baştan çıkaracak tüyolar

Partnerinizi baştan çıkarırken burcundan yardım alın! evet, yanlış duymadınız. Her burcun özellikleri farklı olduğu gibi baştan çıkarılma yöntemleri de farklı.

Burçlara göre partnerinizi yatakta baştan çıkaracak tüyolar - Sayfa 1

Alışılmış yöntemleri bir kenara bırakın ve söyleyeceklerimize kulak verin. Partnerinizi burcuna göre nasıl baştan çıkaracağınızı açıklıyoruz!

Burçlara göre partnerinizi yatakta baştan çıkaracak tüyolar - Sayfa 2

BALIK BURCU Balık burçları seks kadar seks yaptığı ambiyanstan da çok etkilenir. Balık burcu partnerinizin aklını başından almak istiyorsanız loş bir ortam, seksi müzikler ve mumları unutmayın.

Burçlara göre partnerinizi yatakta baştan çıkaracak tüyolar - Sayfa 3

Boğa 

Boğa burçları, sevildiklerini ve arzulandıklarını duymak isterler. Ona her fırsatta ne kadar istediğinizi, arzuladığınızı söylerseniz size karşı koyamayacaklar.

Burçlara göre partnerinizi yatakta baştan çıkaracak tüyolar - Sayfa 4

İkizler 

İkizler burçlarının en önemli özelliği bir şeylerden çabuk sıkılmalarıdır. Eğer bir İkizler burcu ile beraberseniz maceraya ve yeniliklere açık olmanız gerekir. İkizler burçları beklenmedik şeylere bayılırlar. Onu baştan çıkarmak istiyorsanız alışılmışın dışına çıkmalısınız. Farklı bir mekanda sevişmek, yeni pozisyonlar denemek, sizi hiç görmediği bir halinizle görmek ilgisini çekecektir.