Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Nisan 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Nisan 2019 Aylık burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 00:54

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Nisan 2019 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Aylık Burç Yorumları: Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

 Nisan 2019 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu Nisan 2019 Aylık burç yorumları

Koç Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Aşk ve ilişki durumlarında, bu ayın ilk iki haftası sizin için gerçekten harika olabilir. Evlenmek isteyen insanlar uygun bir eş bulabilirler. Sağlığınız ve zindeliğiniz bu ay formda olacaktır. İrade gücünüz bu dönemde güçlü olacak ve tam konsantrasyonla çalışabilirsiniz. Çalışmanızın tadını çıkarabilirsiniz, ancak iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız önerilir. 

İşletmeniz için bu ay şaşırtıcı şeyler yaşanabilir;  müşterileriniz artacaktır. Beklenmeyen masraflarla karşılaşabilirsiniz. Finans eksikliği nedeniyle, diğerlerinden yardım istemeniz gerekebilir. Babanızın kaba davranışı nedeniyle bazı aile çatışmalarına girebilirsiniz, ancak ailenizi zihinsel ve finansal olarak destekliyorsanız, durum daha iyi bir hal alacaktır. 

Arazi satın almak isteyebilirsiniz; ancak ev veya mülk arzularınız bu ay yerine getirilmeyebilir. Öğrenciler çalışmalarına yoğunlaşmalı, çünkü arkadaşları onları yanlış yönlendirebilir. Eğitiminize yeterince odaklanırsanız, kesinlikle beklenen sonuçları alırsınız. 

Boğa Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Sağlığınız bu ay destekçiniz olabilir, ancak 20 Nisan'dan sonra sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Astım hastasıysanız, sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Bu ay zihinsel huzurunuz için faydalı bir ay olabilir. 

İşletmeleriniz için bu ay çok olumlu sonuçlar olabilir; şans yanınızda olacaktır. Kimyasallar, eğitim vb. İle ilgili endüstriyel sektörlerde iseniz, Nisan ayını gerçekten harika bir ay olarak görebilirsiniz. Diğer sektördeki işletmeler için bu ay size ortalama sonuçlar verebilir ve gerçekten çok çalışmak zorunda kalacaksınız. 

Bu ay boyunca seyahat etmemeniz ve bu dönemde önemli işler yapmaktan kaçınmanız önerilir. Patronlarınız veya iş arkadaşlarınızla ilişkinizde stres yaratacak bazı çatışmalar olabilir; Bundan kaçınmaya çalışın. İlk iki hafta boyunca gelir akışınız çok iyi olabilir, ancak 17 Nisan'dan sonra harcamalarınızın, gelirinizi aşması ihtimali var. Harcamalarınız, özellikle çocuklarınız ve aileniz için son iki hafta boyunca artabilir. 

Paranız daha uzun süre sıkışıp kalabileceğinden, kapsamlı bir araştırmadan sonra yatırım yapmanız önerilir. Babanızın sağlıkla ilgili bazı sorunları olabilir, bu nedenle mide sorunları ya da kalp krizi ile ilgili sorunları varsa önceden kontrolden geçebilir, babanız ile siz ilgilenebilirsiniz.

Nisan 2019 Aylık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu Nisan 2019 Aylık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Bu ay sizin için aksiyon dolu olacak. Enerji seviyeleriniz her zaman yüksek olacak. Ancak, sağlığınız iniş-çıkışlar görebilir. Eğer gerekli özeni göstermezseniz, hem fiziksel hem de psikolojik sorunlardan muzdarip olmanız da olasıdır. Sağlıklı bir diyet ve yaşam tarzı sürdürmek sizin için en iyisi olacaktır. 

İlişkileriniz gelince, bu ay sorunsuz olacak. Siz ve partneriniz birkaç eski sorunu bile çözebilirsiniz. Evli olanlarınız için eşinizle tartışmaya girme ihtimaliniz yüksek. Evlenmek isteyenler gelince, bu ay bir yaşam partneri seçiminde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. 

Bu ay işler biraz zorlu olabilir. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmak zorunda kalacaksınız. Para ile ilgili hususların titizlikle ele alınması gerekir ve borsaya yapılan yatırımlar dikkatlice incelenmelidir. Kişisel açıdan, bu ay aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmeniz için size birçok fırsat verecek. Ayrıca, çocuğunuza okul projeleri veya ders dışı etkinlikler konusunda yardımcı olabilirsiniz. 

Yatırım yapmaya gelince, bir mülk satın alırken dikkatli olmanızda fayda var. Genel olarak, geliriniz bu ay artacaktır. Öğrenciler için bu ay ortalamada kalacak. Yeni bir sanat öğrenmeyi deneyebilir veya yaratıcı yönünüzü keşfedebilirsiniz. .

Yengeç  Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Fiziksel ve zihinsel sağlığınız için, bu ayın ilk on dokuz günü harika olabilir, oysa kalan günlerde ihtiyatlı olmanız gerekebilir. Verimliliğiniz artabilir, işinizde ilerleme ve başarı elde edebilirsiniz. Çalışanlar için, Nisan ayının ilk on günü şaşırtıcı olabilir, ancak sonraki günler bu kadar mükemmel olmayabilir. İşadamları 16 Nisan'a kadar olan süreyi kendi lehlerine bulabilirler. 

Finansallarınız için bu ay ortalamada kalabilir, geliriniz 19 Nisan’a kadar artabilir ve bundan sonra da bir miktar düşüş görebilirsiniz. Bu ayın ilk yarısında ailenizde büyük neşe ve mutluluğa tanık olabilirsiniz, ancak ikinci yarısı tam tersi olabilir. Çocuğunuzun eğitimi, sağlığı ve kariyeri ile ilgili konular, bu ayın ilk ve son on günü boyunca size olumlu sonuçlar verebilir. 

Servetiniz ve mülkünüz için, birinci, ikinci ve dördüncü haftalarda olumlu sonuçlar alabilirsiniz, haftanın geri kalanı ise size zorlu bir zaman geçirtebilir. Öğrenciler için Nisan ayının başı ve sonu, çalışmaları için olumlu sonuçlar doğurabilir.

Aslan Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için, bu ayın ilk on dokuz günü, kalan günlerde ek bakım almanız gerekse de sağlıklı geçebilir. Çalışanlar ve işadamları için bu ay işlerinde karışık sonuçlar doğabilir. Geliriniz, Nisan ayının ilk on altı günü boyunca artabilir. Gelirinizi nasıl artıracağınızı planlıyorsunuz. 

Ailenizin finansal ihtiyaçları artabilir ve mali durumunuzu gerçekten iyi planlamak için aktif olmanız gerekir. Bu ayın ikinci yarısında bazı finansal meselelerin yükselme şansınız var. Öğrenciler, Nisan ayının ilk on günü çalışmalarını zevkle yaparlar ve aynı zamanda başarı elde edebilirler. Bu ayın ilerleyen günleri, öğrencileri o kadar fazla sevindirmeyebilir. 

Evli çiftler için birinci, üçüncü ve bu ayın son haftaları büyük neşe ve coşkuyla dolu olabilir. Geri kalan hafta, cinsel yaşamınızla bazı problemler yaşanabilir. Evlenmemiş çiftler, bu ayın ilk on günü ilişkilerinde sorunsuz günler geçirebilirler. Diğer günler için dikkatli olmalarında fayda var. 

Başak Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Ruhsal ve fiziksel sağlığınız için, nisan ayının ilk on altı günü, günlerin geri kalanında ek bakıma ihtiyaç duymanıza rağmen şaşırtıcı derecede sağlam olacaktır. 

Mesleki yaşamınız için, bu ayın başlangıcı biraz daha sakin olabilir, ancak her geçen gün daha iyi olabilir ve birçok önemli fırsat elde edersiniz. Rakipleriniz ayrıca sizden ilham alabilir ve yolunuzu da takip edebilir. Bu ayın son haftasında dikkatli olmalısınız. 

Finansmanla ilgili konularda kimseye gözü kara güvenmemeniz önerilir. İlk, ikinci ve dördüncü haftalarda, geliriniz artabilir ve ailenizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Aileniz ile ilişkiniz, ortak sevginin sıcaklığını arttırabilir. 20 Nisan - 25 Nisan arasında, çocuklarınız için endişeli hissedebilirsiniz; onların sözleri zaman zaman size ağır gelebilir. Niyetlerinin sizi incitmek olmadığını anladığınız zaman rahatlayacaksınız. Çocuklarınız sadece, sizin lehinize olmayan bazı kaza ve olumsuz durumlardan dolayı sizi korumak istiyorlar.

Nisan 2019 Aylık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu Nisan 2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Bu ay sizin için iniş çıkışlarla dolu olabilir. Kişisel ve profesyonel ilişkilerinizle ilgilenmeniz ve herhangi bir sorunu önlemek için dikkatli olmanız gerekebilir. Başka bir kişi tarafından manipüle edilmemeniz ve işle ilgili kararları ancak durumunuzu ve gereksinimlerinizi mevcut piyasa koşuluyla birlikte analiz ettikten sonra almanız önerilir. 

Bu ay dikkatli olduğunuz takdirde işlerinizde ciddi artışlar görebilirsiniz. Gayrimenkulle ilgili herhangi bir işiniz varsa, ilerleme hızı biraz daha yavaş olacaktır. Gereksiz uzun beklemeler canınızı sıkacak oysa ki sadece bir kaç kağıt parçası. 

Çalışanlar, üstlerinden destek alabilirler. Bu ay boyunca, finansal konularda iki kez düşünmelisin. Bir yere sıkışmış paranız için endişeli hissedebilirsiniz. Ailenize ve çocuğunuza karşı sorumluluklarınız artabilir. Nisan ayındaki yüksek iş yükü nedeniyle sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekecektir. Öğrenciler bu ay çalışmalarında harika sonuçlar elde edebilirler. Şansınız, bu ayın ortası ve sonraki bölümlerinde size daha çok destek olacaktır.

Akrep Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Genel olarak, bu ay sizin için karışık bir ay olabilir. Sağlıkla ilgili meseleleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Genç nesilin, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemeleri için dikkatli araba kullanmaları gerekir. 

Yaşlı insanlar, özellikle ilk iki hafta boyunca, sağlıklarına daha fazla dikkat etmek zorunda kalabilirler. Bu ay finansal konularınız için şaşırtıcı derecede artışlar olabilir. İşiniz yeni zirvelere ulaşabilir ve çabalarınız için ödüller alabilirsiniz. Rutin Nisan ayında gerçekten her koşul sizin yararınıza olabilir. 

20 Nisan'dan sonra kendinizi biraz uyuşuk hissedebilirsiniz. Yine de çalışmalarınızı aksatmayacaksınız. Çalışanlar ilerleme kaydedebilir ve hatta bu ay işletmeler bile gelişebilir. Ayrıca işinizde tanıtım alabilirsiniz. 

Çocuklarınızdan memnun kalacaksınız. Onlarla ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre zarfında çözülebilirler. Çocuğunuz başka bir şehirde, eyalette veya ulusta okuyorsa, onlarla görüşme şansını elde edebilirsiniz. Gelişmelerinden oldukça memnun kalacaksınız. Bu ayın son haftasında seyahat etmek zorunda kalırsanız dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Yay için, bu ay karışık sonuçlar doğurabilir. Hayatınızın birkaç alanında büyük başarı elde edebilirsiniz, oysa diğerlerinde inişler ve çıkışlar yaşamıştınız. Bu ayın üçüncü ve dördüncü haftalarında sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. 

Sevginiz ve ilişkiniz için, nisan başı ve sonu stresli olabilir. Bu dönemde evli çiftlerin özel hayatlarında sorunlar olabilir. Kişisel yaşamınız bu süre zarfında size çok hızlı geçecek bir yolculuk sunabilir. Ailenizle veya kardeşlerinizle ilişkiler, ikinci ve üçüncü haftalarda olumsuz şekilde gelişebilir. 

Çalışanlar ve işadamları, nisan ayının ilk haftasında yanlış karar vermemeye özen göstermelidir. Bunu başarabilirseniz, meslek yaşamınız ayın geri kalanında sorunsuz olacaktır. İlk hafta yatırımcılar için olumsuz olabilir, ikinci ve üçüncü haftalar olağanüstü sonuçlar doğurabilir. 

Maddi olarak, nisan ayının ikinci haftasında bazı sıkıntılar olabilir; harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekir. Bu ayın ilk üç haftası öğrenciler için şaşırtıcı sonuçlar getirebilir. Bir öğrenci olarak, derslerde dikkatli olursanız, çalışmalarınızda iyi sonuçlar alabilirsiniz. Öğrencilerin asıl işi, konsantrasyon.

Nisan 2019 Aylık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Nisan 2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Kariyeriniz ve işiniz için, bu ayın ilk on altı günü boyunca başarı elde edebilirsiniz, ancak sonraki günlerde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu ayın başındaki ve sonundaki mali durumunuz için endişelenmeniz gerekmez. 

Yatırım faaliyetlerinizin bir sonucu olarak dördüncü hafta boyunca bazı mali sıkışıklığınız olsa da, düzenli gelir kaynaklarınız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Nisan ayının ikinci ve dördüncü haftalarında endişeli ve stresli hissedebilirsiniz. 

Ayrıca, ailenizle olan davranışınız kaba olabilir ve ailenizle küçük şeyler hakkında kavga edebilirsiniz. Bu ayın ikinci ve dördüncü haftalarında çocuklarınızla ilgili konularda endişelenebilirsiniz. İnatçı davranabilirler ve dinlemeyebilirler. Çalışmalarındaki konsantrasyonları da gerginliklerini arttırabilir. Böyle bir durumda, onlara karşı iyi bir anlayışa sahip olmanız gerekebilir. 

Gayrimenkulünüzü bu ayın ilk on günü boyunca artırabilirsiniz. Ayrıca eviniz için mücevher satın almak ya da lüks eşya satın almakla ilgili masraflara maruz kalabilirsiniz. Son on gün, mülkle ilgili konularda size olumsuz sonuçlar verebilir.

Kova Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Bu ay boyunca herhangi bir önemli sorunla karşılaşmama olasılığınız yüksek. Bu ay boyunca sizin de şaşıracağınız bir şekilde parasal yardım alabilirsiniz. Ayrıca yabancı ülkelere seyahat etme şansı da bulabilirsiniz. Finansal durumunuz, seyahat ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydedir. 

Öğrenciler için bu ay biraz zor olabilir. Sınavları için endişeli hissedebilirler; yükseköğretimdeki öğrenciler, ilişkilerinden dolayı rahatsızlık yaşayabilirler. Kariyeriniz için samimi olmanız tavsiye edilir. 

Ailenizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışanlar işlerinde ilerlemeye tanık olabilirler ve itibarı da arttırabilirler. Bu ay boyunca büyük kardeşlerinizden destek alabilirsiniz. Şansınız da sizin yanınızda olacaktır. 

İş adamları işlerinde başarı elde edebilir. Hükümetle ilgili konularda gelişmeler gözlemlenebilir. Evli çiftler bu ay iniş-çıkışlarla dolu bir ay geçirebilirler. Ancak yine de hayat arkadaşınız ile ilişkinizde istikrarı koruyabilirsiniz. Bu ay boyunca cinsel hayatınızdan gerçekten zevk alacaksınız.

Balık Burcu Nisan 2019 Aylık Yorumları

Nisan ayı zihinsel ve fiziksel sağlığınız için karışık sonuçlar verebilir. Sağlığınız bu ayın ilk on günü boyunca size destek olabilir, oysa sonraki günlerde iniş ve çıkışlarla dolu olabilir. 

İşiniz ve kariyeriniz için, ilk on dokuz gün şaşırtıcı derecede verimli olabilir ve aynı zamanda en başarılı geçirdiğiniz ay olabilir. Sıkı çalışmanızın bir sonucu olarak; Nisan ayının ilk ve son on günü boyunca gelir girişiniz oldukça artacaktır. Ancak kalan günlerde harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Aileniz ve çocuklarınız için, bu ayın başlangıcı ve sonu çok güzel geçebilir. Ayın ortası ise endişeli ve stresli hissedebilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı ay ortasında sizin için endişelenmenize neden olabilir, ancak geri kalan günlerde başarılarının tadını çıkarabilirsiniz. 

Bu ayın başlangıcı, yeni bir mülk satın almak veya mülkle ilgili işleri yürütmek için harika bir ay olabilir. Bu ayın ilerleyen kısımlarında mülkle ilgili işlemlerden kaçınmanız önerilir. Bu ayın ilk yarısında cinsel hayatınızdan zevk alabilirsiniz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Nisan - 7 Nisan Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Nisan 2019 Aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar